ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2012

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στο Διεθνή Ποδηλατικό Αγώνα 2012, καθώς και τα πληρώματα τους.

Νιώθουμε υπερήφανοι που αναλάβαμε τη φιλοξενία τμήματος του 1ου ΕΤΑΠ του αγώνα, γιατί έτσι πιστεύουμε ότι συμβάλλουμε στην προσπάθεια ανάδειξης της ποδηλασίας και γενικότερα του αθλητισμού ως μέσο αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής μας.

Ειδικότερα την Τετάρτη 16/5 θα γίνει στο Δήμο μας ο τερματισμός του 1ου ΕΤΑΠ Αρχαίας Κορίνθου-Λεωνιδίου και την Πέμπτη 17/5 θα δοθεί η εκκίνηση του το 2ου ΕΤΑΠ Λεωνιδίου-Σπάρτης.

Ο αγώνας αυτός θα μεταδοθεί από το ΣΚΑΪ και άλλα ΜΜΕ, προβάλλοντας παράλληλα και τον τόπο μας με τις μοναδικές φυσικές ομορφιές του. Έτσι ευελπιστούμε να μεταδώσουμε το μήνυμα της φράσης «νους υγιής εν σώματι υγιεί» σε όλους και ιδιαίτερα στους νέους μας ωθώντας περισσότερους ν’ασχοληθούν με το συγκεκριμένο άθλημα αλλά και γενικότερα με τον αθλητισμό. Εξάλλου το ποδήλατο ως μέσο άσκησης αλλά και μετακίνησης ενδείκνυται ιδιαίτερα για την περιοχή μας. Ας βάλουμε όλοι λοιπόν το ποδήλατο στη ζωή μας ως ένδειξη οικολογικής συνείδησης και αγάπης για το περιβάλλον.

Ευχόμαστε στους αθλητές μας στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι» ν’αναδειχθει ο καλύτερος και ν’απολαύσουν την μοναδικού κάλλους παραθαλάσσια διαδρομή.

Καλούμε στη συνέχεια τους φιλάθλους να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητών δίνοντας δυναμικό παρόν στις αγωνιστικές διαδρομές.

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας
Ιωάννης Μαρνέρης
notiakynouria.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου