Ανοιχτές προπονήσεις στο ΣΕΦ για το Λεωνίδιο

Δοκιμές παικτών, οι οποίοι εφόσον ικανοποιήσουν θα ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν, έχουν προγραμματιστεί από το Λεωνίδιο.

Οι ανοιχτές προπονήσεις στον αρκαδικό σύλλογο, που εξασφάλισε την επιστροφή του στα εθνικά πρωταθλήματα της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα ξεκινήσουν την Τετάρτη (06/06, 18.30) στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επαφή με το γενικό αρχηγό της ομάδας, Άγγελο Δημαράκη, στο τηλέφωνο 6937409787 ή στο e-mail adimarakis@gmail.com.

Με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες το Λεωνίδιο μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Από την επόμενη Τετάρτη 6 Ιουνίου ξεκινάνε ανοιχτές προπονήσεις δοκιμών, στις οποίες μπορούν να έρθουν για να δοκιμαστούν όσοι παίκτες πιστεύουν ότι έχουν τις δυνάμεις και το ταλέντο να αγωνιστούν σε ένα σύλλογο που θα παλέψει με κύριο στόχο την παραμονή στην κατηγορία, αλλά και να παρουσιάσει καλό μπασκετικό θέαμα. Το υγιές κλίμα που εγγυάται ο σύλλογός μας και η πρόκληση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πιστεύουμε ότι θα φέρουν κοντά μας τους αθλητές εκείνους που έχουν τη διάθεση να αναδείξουν το ταλέντο τους και την μπασκετική τους αξία σε ένα άκρως απαιτητικό πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου