Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
Συμπατριώτες και Συμπατριώτισες

Οι Αυτοδιοικητικές και οι Ευρωεκλογές  του Μαϊου του 2014 που έρχωνται, θα είναι καθαρά πολιτικές εκλογές για τον λόγο ότι στην ουσία από την μία πλευρά θα βρίσκονται σύσσωμες οι διεφθαρμένες δυνάμεις του αυτοαποκαλούμενου  Δημοκρατικού τόξου  και από την άλλη οι Έλληνες Εθνικιστές.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ  και γι'αυτό ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.
Ουσιαστικά από την μία πλευρά θα είναι το σύνολο των μετά το 1974(και μέχρι σήμερα)  δραστών της οργανωμένης κλεφτοκρατίας και της διαφθοράς,που διέλυσαν την χώρα και από την άλλη αυτοί που σας υπόσχονται να δικάσουν τους μεγάλους ενόχους και να δημεύσουν τις περιουσίες τους.
Από την μία πλευρά θα είναι οι κλέφτες οι απατεώνες και από την άλλη οι Έλληνες Εθνικιστές υβριζόμενοι, λασπολογούμενοι και αποκλεισμένοι από τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως που τους στηρίζουν με εξοργιστικό  τρόπο,  λες και οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες δεν είναι περιουσία που ανήκει στον Ελληνικό λαό,αλλά ιδιωτικό τους τσιφλίκι.
Στην προεκλογική περίοδο που θα ακολουθήσει,  θα σας τάξουν και θα προσπαθήσουν να  σας παραπλανήσουν και πάλι θα παραστήσουν τις πολιτικές παρθένες, λέγοντά σας, ότι κατεβαίνουν ανεξάρτητοι,είτε αντάρτες, ενώ στην ουσία και στην πλειοψηφία τους ,είναι πολιτικοί γυρολόγοι και χωμένοι μέχρι το λαιμό στα σκάνδαλα και στη διαφθορά.
Μην τους πιστέψετε. Μην πετάξετε ξανά την ψήφο σας στα σκουπίδια.
Πρέπει να δικαστούν και να τιμωρηθούν  παραδειγματικά , όλοι  αυτοί οι οποίοι, είτε μέσα από Κυβερνητικές θέσεις είτε μέσα από τους Δήμους και τις Περιφερειακές Διοικήσεις, άσκησαν εξουσία, διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα,δανείστηκαν από τους Διεθνείς τοκογλύφους υπέρογκα ποσά( τα οποία γνώριζαν ότι η μικρή μας χώρα δεν θα μπορούσε ποτέ να τα ξεχρεώσει),  τα μοιράστηκαν μεταξύ τους  και αφού οδήγησαν τον λαό στην ανεργία στην εξαθλίωση, στην πείνα και στην αυτοκτονία,τώρα έχουν και το απύθμενο θράσος να μας ζητούν να ξεράσουμε τα λίγα ψίχουλα,  που έπεσαν από το Λουκούλιο τραπέζι τους.
Οι μόνοι που μπορούν να φέρουν την κάθαρση στον τόπο,είναι οι Έλληνες Εθνικιστές. Οι Χρυσαυγίτες  δεν έχουν υπογράψει ΚΑΜΙΑ δέσμευση  ΚΑΜΙΑ  δουλεία και ΚΑΝΕΝΑ μνημόνιο.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Είμαστε οι μόνοι που σας κοιτάμε στα μάτια και σας λέμε την αλήθεια.
Εμείς δεν ζητάμε απλά την ψήφο σας. Ζητάμε την ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, στους αγώνες που έρχονται για την Πατρίδα μας.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ-ΨΗΦΙΣΤΕ την  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. Βοηθήστε με την ψήφο σας να ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ
ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου