Η τιμή εκκίνησης για τους κοινόχρηστους χώρους επί του αιγιαλού το 2014

 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας αποφάσισε κατά πλειοψηφία ότι η τιμή εκκίνησης (ελάχιστο όριο προσφοράς) για τους κοινόχρηστους χώρους επί του
αιγιαλού, των οποίων επιτρέπεται η παραχώρηση της χρήσης με δημοπρασία καθορίζεται, για το έτος 2014, ως κάτωθι:
  • Για την Δημοτική Ενότητα Λεωνιδίου, θα παραμείνει το ίδιο δηλ. για οποιαδήποτε νόμιμα λειτουργούσα επιχείρηση, η χρήση επί του αιγιαλού να ανέρχεται στα επτά ευρώ (7€) ανά τ.μ.
  • Για την Δημοτική Ενότητα Τυρού να μειωθεί κατά 25% σε σχέση με τις τιμές του έτους 2013, και μέχρι τα όρια της τιμής της Δημοτικής Ενότητας Λεωνιδίου, δηλ. ως ακολούθως:
  • Για επιχειρήσεις εκμίσθωσης μη μηχανοκίνητων θαλάσσιων μέσων αναψυχής, η χρήση επί του αιγιαλού να ανέρχεται στα επτά ευρώ (7€) ανά τ.μ.
  • Για επιχειρήσεις εκμετάλλευσης ομπρελών – ξαπλώστρων η χρήση επί του αιγιαλού να ανέρχεται στα επτά ευρώ (7€) ανά τ.μ.
  • Για επιχειρήσεις εκμετάλλευσης αυτοκινούμενης ή τροχήλατης καντίνας, η χρήση επί του αιγιαλού να ανέρχεται στα δέκα επτά ευρώ και είκοσι πέντε λεπτά (17,25€) ανά τ.μ.
  • Για επιχειρήσεις εκμίσθωσης πλοίων ψυχαγωγίας – τουριστικών σκαφών και εξοπλισμού θαλάσσιων σπορ η χρήση επί του αιγιαλού να ανέρχεται στα δεκαοχτώ ευρώ (18,00€) ανά τ.μ.».
Η απόφαση λήφθηκε μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Τσιγκούνη Δημητρίου και Ξερακιά Χρήστου οι οποίοι υποστήριξαν πως πρέπει να υπάρχει μια ενιαία τιμή σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την πτώση των τιμών στο Τυρό στα επίπεδα αυτών του Λεωνιδίου.
Επίσης, μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Τριανταφύλλου Ιωάννη, Καρδαρά Αντωνίου, Μάνου Ηλία, Πήλιουρα Ηλία, Σαλάκου Βασιλείου οι οποίοι υποστήριξαν πως πρέπει να παραμείνουν οι τιμές όπως την προηγούμενη χρονιά με το αιτιολογικό ότι δεν καλύπτονται τα έξοδα και η ανταποδοτικότητα που πρέπει να υπάρχει στις παρεχόμενες υπηρεσίες από τον Δήμο.
Κατά της αποφάσεως για την τιμή εκκίνησης (ελάχιστο όριο προσφοράς) για τους κοινόχρηστους χώρους επί του αιγιαλού, των οποίων επιτρέπεται η παραχώρηση της χρήσης με δημοπρασία, όσο αφορά τις τιμές στη Δ.Ε. Τυρού (Τ.Κ. Τυρού) ψήφισε και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Τυρού κ. Σωτηρόπουλος Μιχαήλ.
 kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου