Φάκελος Κύπρου: Ιούλιος 1974-Ιούλιος 2014 40 χρόνια ερμητικά κλειστός



40 χρόνια από την καταστροφή του Κυπριακού Ελληνισμού. 40 χρόνια από τις μαύρες εκείνες ημέρες του Ιουλίου του 1974, όταν κάποιοι προδότες άφηναν την Κύπρο απροστάτευτη  από την εισβολή του Τούρκου βιαστή.
40 χρόνια  Κύπρος, ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΛΗΓΗ !!
40 χρόνια ο Κυπριακός Ελληνισμός είναι βουτηγμένος στον πόνο της απώλειας των ιερών και των οσίων. 40 χρόνια θλίψη γι'αυτούς που χάθηκαν ή αγνοούνται και κανείς δεν λέει στους δικούς τους τι απέγιναν.
40 χρόνια και  οι μαυροφορεμένες γυναίκες της Κύπρου ακόμη ελπίζουν και περιμένουν.
40 χρόνια οι "δημοκράτες" της Ελλάδος, οι αυτοαποκαλούμενες "δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου" , αυτοί που το Σύνταγμα της Ελλάδος το έχουν κάνει κουρελόχαρτο, μαζεύονται κάθε Ιούλιο τέτοιες μέρες στο Προεδρικό Μέγαρο και γιορτάζουν!   Η "αποκατάσταση" της δημοκρατίας τους !!
Μιά δημοκρατία που ήρθε τον Ιούλιο του 1974 μέσα στις αποσκευές του Τούρκου εισβολέα στην Κύπρο.
40 χρόνια από τότε και κάθε Ιούλιο στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου συνωστίζονται  "δημοκράτες" !!  Φοράνε τα καλά τους,αλληλοσυγχέρονται για την αποκατάστασή τους, τρώνε αστακούς και πίνουν σαμπάνιες στην "υγεία" του εξαθλιωμένου Έλληνα. Τού  Έλληνα  των μνημονίων που περιμένει μετά τη "γιορτή" τους να επισκεφθεί τους σκουπιδοτενεκέδες του πεζοδρομίου του Προεδρικού Μεγάρου μήπως και βρεί κανένα ξεροκόματο.
40 χρόνια από τον Ιούλιο του 74 και ο φάκελος της Κύπρου παραμένει ερμητικά κλειστός και εφτασφράγιστος στα σκοτεινά υπόγεια της Βουλής των Ελλήνων ή και πιθανά κατεστραμένος.
40 χρόνια ένα πέπλο απόλυτης σιωπής και στόματα κλειστά  κρατούν στο σκοτάδι και  προστατεύουν τους εγκληματίες της εσχάτης προδοσίας.
40 χρόνια να μας λένε ότι για το Κυπριακό έφταιγε μόνο ο.....Ιωαννίδης !! . Και οι "δημοκράτες" ; Ελεύθεροι να μας μιλούν για "Ελληνοτουρκικές φιλίες" να συναγελάζονται, να κάνουν κουμπαριές,να μπακαλεύονται και να παραλαμβάνουν από τα χέρια του Τούρκου βιαστή βραβεία Ιπεκσί !
40 χρόνια και το:  "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ"  το ξέχασαν οι " δημοκράτες ".
Λες και τότε δεν συνέβη τίποτα .
Και όμως ! Όσα χρόνια και αν περάσουν και όσα πέπλα σιωπής και λήθης και αν προσπαθήσουν να απλώσουν οι προδότες πάνω από το πληγωμένο σώμα της Κύπρου μας,πάντα θα υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ ΜΝΗΜΗ. Αυτό θα συμβαίνει πάντα, γιατί πάντα θα υπάρχουν Έλληνες Εθνικιστές,που θα αγωνίζονται να πάρουν πίσω τα δίκια, που ανήκουν στην Ιερή Πατρίδα.
ΕΣΣΕΤΑΙ  ΗΜΑΡ !

Νικόλαος Η. Σκαντζός
Γραμματέας της Τ. Ο. Τριπόλεως
Του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου