8Ήμερη Εκδρομή στην Κεντρική Ευρώπη διοργανώνετε στις 24-08-2014ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ  ΒΙΕΝΝΗ - MONAXO - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - BENETIA
8 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :   24/08/14
1η  ΜΕΡΑ : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  Συγκέντρωση και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη, περιήγηση πόλης, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.
2η  ΜΕΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -   ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρωινό και διέλευση συνόρων και αναχώρηση για Βουδαπέστη .  Στάσεις καθοδόν για καφέ και φαγητό. Διελεύσεις συνόρων και άφιξη στην πανέμορφη πόλη της Βουδαπέστης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΒΙΕΝΝΗ
     Πρόγευμα και αμέσως μετά θα αρχίσουμε την ξενάγηση από την μνημειώδη πλατεία των Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετηρίδας όπου θα γνωρίσουμε την ιστορία της χώρας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό ναό του ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ, την λεωφόρο της Δημοκρατίας με την ΟΠΕΡΑ και τα καλοδιατηρημένα κτίρια, το ογκώδες Μπαρόκ Κοινοβούλιο και τις γέφυρες που ενώνουν την Βούδα με την Πέστη. Αμέσως μετά θα περάσουμε στη Βούδα όπου θα θαυμάσουμε το Κάστρο, το άγαλμα της Ελευθερίας, την Εθνική Πινακοθήκη, τον πύργο των Ψαράδων και τον ιστορικό ναό του ΑΓ. ΜΑΤΤΙΑ (όπου εστέφοντο οι Ούγγροι βασιλιάδες). Στη συνέχεια μετάβαση στον λόφο ΓΚΕΛΛΕΡΤ, από όπου θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της ΒΟΥΔΑΣ και της ΠΕΣΤΗΣ με τον Δούναβη. και αναχώρηση για τη Βιέννη. 'Aφιξη και ξεκινάμε την ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης του μπαρόκ και του βαλς. Θα δούμε τη Ρινγκστράσσε με το εξαίρετο πάρκο, την Όπερα, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο και το Θέατρο. Ακολούθως θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το αριστούργημα του Σένμπρουν με τα 1400 δωμάτια..  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος έως το δείπνο, διαν/ση.
4η ΜΕΡΑ : ΒΙΕΝΝΗ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΟΝΑΧΟ
     Πρωινό και αναχώρηση για Μόναχο, μέσω  του Σαλτσμπουργκ. Στην περιήγηση μας θα θαυμάσουμε το παλάτι και τους κήπους Μιραμπέλ, το σπίτι του Μότσαρτ, τον Καθεδρικό Ναό, την πλατεία των Ανακτόρων και τον πιο γραφικό δρόμο την Γκεντραιντεγκασσε με το παλιό Δημαρχείο.  Συνεχίζουμε για το Μόναχο. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.  
5η ΜΕΡΑ : ΜΟΝΑΧΟ
Πρωινό και περιήγηση στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας. Θα δούμε το θαυμάσιο νεογοτθικό δημαρχείο, την αυστηρή Μητρόπολη Φραουνκίρχε, την Όπερα, το Δικαστικό Μέγαρο, την Πινακοθήκη, το Ολυμπιακό χωριό, την γοητευτική Μαριενπλατς. Στον ελεύθερο σας χρόνο απολαύστε το πεζοδρομημένο ιστορικό κέντρο, τα εντυπωσιακά μέγαρα. Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση στην φημισμένη μπυραρία Hofbrauhaus από τις πιο γνωστές του Μονάχου, όπου και θα απολαύσετε παραδοσιακές κλασικές λιχουδιές της γερμανικής κουζίνας με μουσικό πρόγραμμα και διασκέδαση. Διαν/ση.
6η ΜΕΡΑ : ΜΟΝΑΧΟ – ΒΕΝΕΤΙΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το  Μέστρε, με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη .  Μεταφορά στο λιμάνι από όπου ξεκινάνε τα ιδιωτικά καραβάκια   ( έξτρα χρέωση ) τα οποία θα μας μεταφέρουν στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Θα θαυμάσουμε την εκκλησία και την πλατεία του Αγίου Μάρκου, το παλάτι των Δόγηδων, τη γέφυρα των στεναγμών, τον πύργο των καμπάνων και του Ωρολογίου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.
  ΜΕΡΑ : ΒΕΝΕΤΙΑ – AΓΙΟΣ  ΜΑΡΙΝΟΣ - ΑΓΚΩΝΑ
 Πρωινό και αναχώρηση για την Αγκώνα, με ενδιάμεση στάση, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το μικρό κρατίδιο του Αγίου Μαρίνου. Η ομώνυμη πρωτεύουσα είναι κτισμένη στην απότομη πλαγιά του όρους Τιτάνας και προσφέρει μια ανεπανάληπτη θέα προς τις ιταλικές πεδιάδες . Συνεχίζουμε για Αγκώνα.  Επιβίβαση στο πλοίο. Διαν/ση εν πλω.
  ΜΕΡΑ : ΠΑΤΡΑ -ΛΕΩΝΙΔΙΟ
Άφιξη στην Πάτρα και αναχ/ση για το Λεωνίδιο. Άφιξη.

TIMH  KAT΄  ATOMO

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ
430,00 €
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ
580,00 €
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Ø       Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις  με πολυτελή πούλμαν όπως αναφέρονται
Ø       Διαμονή σε ξενοδοχεία  3* ή  4* με πρωινό
Ø       5 δείπνα ή γεύματα στο ξενοδοχείο ή σε τοπικά εστιατόρια ( οχι 1 φαγητό στο Μόναχο & όχι στο πλοίο )
Ø       Έλληνες τοπικοί ξεναγοί (Βουδαπέστη, Βιέννη)
Ø       εισιτήριο σε ΑΒ4 καμπίνα Αγκώνα - Πάτρα
Ø       Αρχηγός / Συνοδός
Ø       Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Ø       Δημοτικοί φόροι, είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι  αναφέρεται ως προαιρετικό.
Ø       Έξτρα ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειες αποσκευών κ.α. (€10) (δείτε στους όρους συμμετοχής του γραφείου). 
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :
1.   ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ  ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
2.     Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.
3.   Οι προαιρετικές εκδρομές πληρώνονται μόνο στο γραφείο κατά την εξόφληση σας και απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων 25 άτομα
4.   η τιμή έχει υπολογισθεί στα 40 πληρωτέα άτομα

Πληροφορίες Ανδρέας Κόκκορης  6936833722

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου