ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

 
Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα για τον Ελληνικό Εθνικισμό όπου η Χρυσή Αυγή έχει δυο πλέον ορκισμένους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου έγινε η Τελετή Ορκωμοσίας.
  Αγαπητοί Πελοποννήσιοι ο Συνδυασμός μας αναλαμβάνει από σήμερα Έργο για την Πρόοδο και Ανάπτυξη της Πελοποννήσου από το χαράκωμα της αντιπολιτεύσεως. Τούτες τις ώρες η σκέψη μας είναι στον έγκλειστο Αρχηγό μας και τους Συναγωνιστές μας που αδίκως στερούνται της Ελευθερίας τους.
Κατά την τελετή ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος τόνισε '' την ανάγκη Εθνικής Ενότητας για να βγούμε από την κρίση'' Εμείς προσθέτουμε ότι Εθνική Ενότητα θα επιτευχθεί μόνο όταν αρθεί η εις βάρος του Αρχηγού και των άλλων Συναγωνιστών μας η άδικη φυλάκιση και δίωξη. Η αποφυλάκιση θα αποσοβήσει έναν εθνικό διχασμό και θα βοηθήσει στο θέμα της Εθνικής Ενότητας.
Ο Συνδυασμός μας ξεκινά το έργο του με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον της Πελοποννήσου οπού είναι γνωστά τα μεγάλα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ 
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

Δ.Α.ΔΟΛΤΣΙΝΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου