Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της Βασκίνας.

Ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 40χρονης πολύτεκνης μητέρας εντοπίστηκε ττην Πέμπτη το μεσημέρι νεκρός στο Λεωνίδιο.
Η σορός του 67ρονου άνδρα βρέθηκε σε απόσταση  περίπου 2Χλμ από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα της 40χρονης γυναίκας.
Οι αρχές εντόπισαν έντυπο στο οποίο έγραφε πληροφορίες για τη σχέση του με το θύμα και εκτιμούν με βάση τα πρώτα στοιχεία  ότι ο άνδρας αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας φυτοφάρμακο 
Δίπλα του βρέθηκε και η καραμπίνα που εκτέλεσε την άτυχη 40χρονη. 
Αρχικά ο σύζυγος είχε βρει το πτώμα της 40χρονης κτηνοτρόφου και μητέρας τεσσάρων παιδιών, στην περιοχή της Βασκίνας Κυνουρίας.
Όλες οι ενδείξεις κατέτειναν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για έγκλημα πάθους και οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή υποψιάστηκαν ότι δράστης του φονικού ήταν  ο 67χρονος συνταξιούχος οικοδόμος ο οποίος είχε εξαφανιστεί και σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν διατηρούσε σχέση μαζί της. 
Πληροφορίες ανέφεραν πως ο 67χρονος είχε επικοινωνήσει με γνωστό του πρόσωπο και παραδέχθηκε ότι σκότωσε την γυναίκα ενώ απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει, κάτι που τελικά έκανε.
«Τη σκότωσα και θέλω να αυτοκτονήσω. Δεν μπορώ να πάω φυλακή» φέρεται να  είπε στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον γνωστό του.
Το αιματηρό θρίλερ ξεκίνησε στις 10 το πρωί της Τρίτης, ώρα κατά την οποία η 40χρονη έφυγε από το σπίτι της. Τα ίχνη της χάνονται και ο σύζυγός της, με τον οποίο το θύμα διατηρούσε  μαντρί στην περιοχή Βασκίνα, περίπου 15 χιλιόμετρα από το Λεωνίδιο. 
Ο σύζυγος άρχισε να ψάχνει την περιοχή και το απόγευμα της Τρίτης απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λεωνιδίου. Μάλιστα, αφού ενημέρωσε τους αστυνομικούς για το τι είχε συμβεί δήλωσε «ακούσια απαγωγή» και εξέφρασε υπόνοιες για τον 67χρονο οικοδόμο.
Μετά από έρευνες στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης η γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη σε μια πλαγιά σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το μαντρί.
Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από  κυνηγετικό όπλο στην αριστερή ωμοπλάτη. Επίσης έφερε τουλάχιστον δυο τραύματα από μαχαίρι στο σώμα της.
Από μαρτυρίες έγινε γνωστό ότι η 40χρονη διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον οικοδόμο ο οποίος ήταν πατέρας δυο παιδιών και βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του.
Μάλιστα, πριν από 6 χρόνια η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι της για ένα μήνα, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε για μια νέα αρχή με την οικογένεια, το σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους  εκ των οποίων τα δυο είναι ανήλικα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα η 40χρονη ήθελε να διακόψει την σχέση μαζί του, αλλά ο 67χρονος επέμενε πιεστικά να συνεχίσουν.
ΟΙ αστυνομικοί δεν αποκλείουν ότι η  επιμονή της 40χρονης για διακοπή της σχέσης ήταν το κίνητρο για την άγρια δολοφονία της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου