Το ένα παιδί, καλό παιδί. Το άλλο γ@.. τη μάνα του?

Η παραπάνω λαϊκη ρήση χρησιμοποιείται στις παριπτώσεις εκείνες,που ενώ κάποιος έχει να κρίνει και να συγκρίνει δύο ίδιες καταστάσεις
ανθρώπων.... αυτός εντελώς αυθαίρετα και κόντρα στην κοινή λογική, τον έναν τον δοξάζει και τον άλλον τον.......θάβει!
Και για να έλθουμε στο προκείμενο και στην ουσία που θέλει να περιγράψει το παρόν άρθρο,εξηγούμεθα:
Μιλάμε για τη συμπεριφορά της μεγάλης πλειοψηφίας των σημερινών Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (κάποιοι  "κακόβουλοι" το: Ενημέρωσης το έχουν αλλάξει με το: εξαπάτησης) τα οποία με προκλητικό τρόπο και πέρα από κάθε έννοια δεοντολογίας και αντικειμενικότητας, δεν φτάνει ότι πολλές φορές κάνουν το άσπρο μαύρο,αλλά προχωρούν  (κατρακυλούν) και παρακάτω και φτάνουν στο σημείο, κάποιους ανθρώπους να τους "λευκαίνουν" ωσάν να πρόκειται για περιστερές και κάποιους άλλους τους "μαυρίζουν" σαν να πρόκειται για πλάσματα του .....σκότους!
Αν αγαπητοί αναγνώστες κάνετε ένα μικρό δικό σας γκάλοπ στον κοινωνικό σας περίγυρο, θα διαπιστώσετε πόσο τα μέσα, διαστρέφουν τα γεγονότα και πόσο επηρεάζουν την γνώμη, την αντίληψη και τη γνώση,αλλά και την μνήμη για ανθρώπους, καταστάσεις και γεγονότα που απασχόλησαν και απασχολούν την κοινή γνώμη στο πρόσφατο και στο απώτερο παρελθόν.
 Παραδείγματα; Πολλά!
Θα περιοριστούμε σε δύο-τρία για λόγους οικονομίας.
Άν π.χ. ρωτήσετε 10 γνωστούς σας ποιός δολοφόνησε τον νεαρό Γρηγορόπουλο, θα σας απαντήσουν σχεδόν και οι 10 :  ο Κορκονέας
Όλοι γνωρίζουν τον Γρηγορόπουλο και τον Κορκονέα και αυτό οφείλεται στην καθημερινή προπαγάνδα των ΜΜΕ και των καλεσμένων τους οι οποίοι είναι από όλα τα κόμματα,εξαιρουμένων των Εθνικιστών !
Θα μου πείτε,γιατί εξαιρούν τους Εθνικιστές ; Γιατί έτσι τους αρέσει και λογαριασμό δεν δίνουν ....και γιατί  έτσι αντιλαμβάνονται την Δημοκρατία τους.
Αν ρωτήσετε 10 γνωστούς σας ποιός δολοφόνησε τον άτυχο Φύσσα θα σας απαντήσουν αμέσως σχεδόν και οι 10 : ο Ρουπακιάς.
Όλοι γνωρίζουν τον Φύσσα και τον Ρουπακιά και αυτό οφείλεται επίσης στη συνεχή αναφορά και  μνήμη των ΜΜΕ
Ακόμα και το πληκτρολόγιο  ( ναι το πληκτρολόγιο !! )του υπολογιστή σας, γνωρίζει και  θυμάται  τα παραπάνω ονόματα.
Αν δοκιμάσετε να γράψετε τη συλλαβή Φυ , ο υπολογιστής θα σας προτείνει την λέξη: Φύσσας για να μην κουράζεστε να πληκτρολογήσετε ολόκληρη τη λέξη !
Αν πληκτρολογήσετε τη συλλαβή Ρου , θα σας προτείνει Ρουπακιάς  !
Αν στη συνέχεια ρωτήσετε 10 γνωστούς σας, ποιά είναι τα ονόματα των παιδιών της Χρυσής Αυγής που δολοφονήθηκαν, είναι ζήτημα αν ένας στους 10 σας απαντήσει :  Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης
Βέβαια , ερώτηση για το ποιοί τους δολοφόνησαν, δεν πρέπει να κάνετε σε κανέναν ,γιατί κανείς  δεν τους ξέρει και ούτε ποτέ θα τους μάθουμε.
Οι δολοφόνοι τους πυροβόλησαν άνανδρα και πισώπλατα και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.
Αν ρωτήσετε 10 γνωστούς σας ποιά είναι τα ονόματα των τριών δολοφονημένων της MARFIN , δεν πρόκειται να τα ξέρει κανείς!
Κάηκαν μαζί με μία αγέννητη ψυχή και οι φλόγες των άγνωστων μέχρι τώρα δολοφόνων μαζί με τα μέσα ενημέρωσης έκαψαν μαζί με τους ανθρώπους και τα.....ονόματά τους.
Αν στην μικρή έρευνα που θα κάνετε, ρωτήσετε το πώς λεγόταν ο δυστυχής και απελπισμένος εκείνος συνάνθρωπός μας, ο 77 χρονος φαρμακοποιός Δημήτρης Χριστούλας,που κρεμάστηκε από δέντρο της πλατείας Συντάγματος και άφησε και σημείωμα με σκοπό να ταρακουνήσει τους κυβερνώντες,αλλά και τους πολίτες, για την κατάντια της χώρας, πάλι κανένας δεν θα σας απαντήσει!
 Θεός σχορέστον ίσως να σας πεί, το όνομά του μάλον δεν θα το ξέρει.
Έχουμε λοιπόν μία φασιστική νοοτροπία των Μέσων Ενημέρωσης η οποία θεωρεί σκόπιμο κάποιους να τους θεωρεί ήρωες και να τους μνημονεύει και κάποιους άλλους να τους πετά στον σκοτεινό κόσμο της λησμονιάς
Γι'αυτό και δεν είναι τυχαίο που σήμερα χιλιάδες Ελληνες, έχουν κλείσει τις τηλεοράσεις και αρνούνται πλέον να ακούσουν  ειδήσεις  από τους Πρετεντέρηδες και από ολόκληρο το συνάφι των παπαγάλων των καναλιών της διαπλοκής, που υπηρετούν πιστά τα αφεντικά τους που δεν είναι άλλοι, από τους διεθνείς τοκογλύφους.
 Ναι,σήμερα, το φαινόμενο των κλειστών τηλεοράσεων είναι μία πραγματικότητα!
Είναι πολλοί αυτοί που αυτιά και μάτια,απέναντι  στην αισχρή μνημονιακή τους προπαγάνδα και στην επίσης αισχρή διαχείρηση των ειδήσεων,που είναι επιλεκτική και ανάλογη των συμφερόντων τους!
Αυτά τα ολίγα διότι.......
θεωρούμε, ότι το παρόν άρθρο πρέπει να σταματήσει εδώ για να μην θεωρηθούμε και εμείς προπαγανδιστές αλλά και για να αφεθεί ο αναγνώστης να περάσει το περιεχόμενό του, μέσα από τις δικές του νοητικές διαδρομές και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Νικόλαος Η. Σκαντζός
Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου