1η Πρόσκληση Δ.Σ. 16-Ιαν-2015

Με την παρούσα, προσκαλείσθε να συμμετέχετε στην (1/2015) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας, η οποία θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα στο Λεωνίδιο (αίθουσα Βιβλιοθήκης) την (16η) Ιανουαρίου (2015) – ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, με θέματα της ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
Θέμα 1ο: Περί της εγκρίσεως αποφάσεων του Δ.Σ. του Ν.Π.I.Δ. «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νοτίου Κυνουρίας» που αφορούν: α) τον προϋπολογισμό οικ. έτους 2015, και β) την εισηγητική έκθεση η οποία τεκμηριώνει τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης για το οικ. έτος 2015. (Εισηγητής: Μάνος Ηλίας).
Θέμα 2ο: Περί της εγκρίσεως της 29/2014 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λεωνιδίου» που αφορά τον προϋπολογισμό και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης του νομικού αυτού προσώπου για το οικ. έτος 2015. (Εισηγητής: Μάνος Ηλίας)
Θέμα 3ο: Περί της εγκρίσεως της 21/2014 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τυρού» που αφορά τον προϋπολογισμό και του Πίνακα Στοχοθεσίας του νομικού αυτού προσώπου για το οικ. έτος 2015. (Ειδικός εισηγητής: Λαγοδόντης Δημήτριος, Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.)
Θέμα 4ο: Περί της παραλαβής της μελέτης με τίτλο «Μελέτη δασικής οδού σύνδεσης αγροτικής οδού θέσης εγκατάστασης μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Κοσμά Δήμου Νότιας Κυνουρίας». (Εισηγητής: Τζοβάνης Δημήτριος)
Θέμα 5ο: Περί του ορισμού ενός (01) δημοτικού συμβούλου μετά του αναπληρωτού του, ως μέλος της τριμελούς Επιτροπής Κατάρτισης του Μητρώου Αρρένων του Δήμου Νότιας Κυνουρίας έτους (2014). (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
Θέμα 6ο: Περί της συγκρότησης Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων έτους 2015. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
Θέμα 7ο: Περί του ορισμού εκ νέου εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης Προγραμματικών Συμβάσεων με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
Θέμα 8ο: Επί αιτήσεως Αθλητικού Συλλόγου Λεωνιδίου «ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ» για την παραχώρηση των Δημοτικών Αθλητικών εγκαταστάσεων Λεωνιδίου. (Εισηγητής: Διαμαντής Κωνσταντίνος)
Θέμα 9ο: Περί της ανανέωσης αδειών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών. (Εισηγητής: Διαμαντής Κωνσταντίνος)
Θέμα 10ο: Περί διαγραφής τελών ύδρευσης. (Εισηγητής: Διαμαντής Κωνσταντίνος)
Θέμα 11ο: Επί αιτήσεων δημοτών για μειωμένο τιμολόγιο ύδρευσης λόγω αναπηρίας. (Εισηγητής: Διαμαντής Κωνσταντίνος)
Θέμα 12ο: Περί της παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου Τ.Κ. Τσιταλίων». (Εισηγητής: Διαμαντής Κωνσταντίνος)
Θέμα 13ο: Περί της ανάκλησης της 351/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσε αγορά οικογενειακού τάφου στο Κοιμητήριο του Αγ. Χαραλάμπους. (Εισηγητής: Διαμαντής Κωνσταντίνος)
Θέμα 14ο: Περί της αποδοχής των παραχωρούμενων – μεταβιβαζόμενων και παραδιδόμενων στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας (Τ.Κ. Πελετών, οικισμός Αμυγδαλιά) και σε κοινή χρήση, τριών οικοπεδικών λωρίδων επιφανείας (2,79 + 1,01 + 1,86 = 5,66 τ.μ.) από τους Κληρονόμους Αλεξάνδρου Μητσινίκου του Αποστόλου προκειμένου το εν λόγω οικόπεδο να χαρακτηριστεί οικοδομήσιμο. (Εισηγητής: Ξερακιάς Χρήστος).
Θέμα 15ο: Περί της αποδοχής των παραχωρούμενων – μεταβιβαζόμενων και παραδιδόμενων στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας (Τ.Κ. Πελετών, οικισμός Πελετά) και σε κοινή χρήση, δύο οικοπεδικών λωρίδων επιφανείας (9,43 + 19,10 = 28,53 τ.μ.) από τους κληρονόμους Χρήστου Δημητρίου Χρόνη. (Εισηγητής: Ξερακιάς Χρήστος).
Θέμα 16ο: Επί αιτήσεως Βρεττάκη Δημητρίου του Νικολάου για κατασκευή οικογενειακού τάφου στο κοιμητήριο Τ.Κ. Πελετών. (Εισηγητής: Ξερακιάς Χρήστος).
Θέμα 17ο: Περί της εγγραφής του Δήμου ως συνδρομητή σε περιοδικά και εφημερίδες για το έτος 2015. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
Θέμα 18ο: Περί της εγκρίσεως των απολογισμών οικονομικών ετών 2011, 2012, 2013 της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νότιας Κυνουρίας. (Εισηγητής: Ευσταθίου Θεόδωρος)
(12η) Ιανουαρίου (2015)
 notiakynouria.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου