Ευχαριστήρια Επιστολή για τον 3ο Τσακώνικο Δρόμο


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νότιας Κυνουρίας, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή του 3ου Τσακώνικου Αγώνα Δρόμου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.
Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Εύκλεια Αναπτυξιακή Α.Ε., τον Σύλλογο Βασκινιωτών, την 3Ε, τους Ευσταθίου Αφοί, την sun-glasses.gr, το Ατελιέ-Ειρήνη Σμύρου, το Αρτοποιείο Λάτσης, τον Τσακώνικο Συνεταιρισμό Γυναικών Λεωνιδίου και το Ελαιώνας apartments που ήταν οι χορηγοί μας, το leonidion.gr και το runningnews.gr ως χορηγοί επικοινωνίας, τον κ. Γορανίτη Παύλο ως τεχνικό σύμβουλο του αγώνα και τον κ. Βλάμη Ηλία για την συνεργασία.
Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και το έμψυχο δυναμικό της διοργάνωσης. Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Λεωνιδίου και Πουλίθρων, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας, τους αστυνομικούς και την αν. Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λεωνιδίου, τους γιατρούς και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Λεωνιδίου και την Μοτοπαρέα Λεωνιδίου για την πολύτιμη συνδρομή τους και ασφαλώς τους εθελοντές, τον απλό κόσμο και τους αθλητές που αγκάλιασαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Ο 3ος Τσακώνικος Δρόμος σε αριθμούς:

Διαδρομή 1.000 μέτρων – παιδιά ηλικίας 4 έως 7 ετών – τελικές συμμετοχές 58
Διαδρομή 2.000 μέτρων – παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών – τελικές συμμετοχές 89
Διαδρομή 5.000 μέτρων – 15 ετών και άνω – τελικές συμμετοχές 48
Διαδρομή 16.000 μέτρων – ενήλικες – τελικές συμμετοχές 120
Περιπατητική βόλτα 16.000 μέτρων – τελικές συμμετοχές 15
Ευελπιστούμε, έπειτα από την απήχηση που είχε και η νέα διαδρομή που προσθέσαμε, να καθιερωθεί ως θεσμός και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά με τον 4ο Τσακώνικο Δρόμο.
Ο Πρόεδρος του ΔΣ
Μάνος Ηλίας

 Αποτελέσματα......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου