Οι παράνομες Νοσοκόμες, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο..ΣΥΡΙΖΑ


Τον Φεβρουάριο του 2013, τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης
Τριπόλεως της Χρυσής Αυγής, είχαν  επισκεφθεί το Νοσοκομείο Τρίπολης, μετά από επανειλημμένες και εναγώνιες καταγγελίες από μέρους του τοπικού Σωματείου αποκλειστικών Νοσοκόμων.
Συγκεκριμένα, το προεδρείο του Σωματείου, είχε επισκεφθεί τα γραφεία της Τ.Ο. Της Χ.Α. και είχε ζητήσει την πολιτική της παρέμβαση, αφού προηγουμένως  είχε απευθυνθεί και είχε
διαμαρτυρηθεί σε όλους τους Κρατικούς φορείς του Νομού ( Διοίκηση  Νοσοκομείου, Υπηρεσίες ΙΚΑ, Επιθεώρηση Εργασίας, Αστυνομία Εισαγγελείς, κ.λ.π.) για τον λόγο ότι αλλοδαπές γυναίκες ασκούσαν παράνομα μέσα στο Νοσοκομείο, το επάγγελμα της αποκλειστικής νοσοκόμας,( μαύρη εργασία !)τους έπαιρναν τις δουλειές και έτσι οι ίδιες είχαν φτάσει στο σημείο να αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα επιβίωσης.
Πράγματι κατά την επίσκεψη των μελών της Τ.Ο. Διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν μέσα στο Νοσοκομείο αλλοδαπές που ασκούσαν παράνομα το επάγγελμα της αποκλειστικής νοσοκόμας. Εξηγήθηκε στους συγγενείς των ασθενών και στις ίδιες ότι διέπραταν παρανομία και τους παρακάλεσαν να μην το επαναλάβουν.
Ξέσπασε τότε ένας τεράστιος θόρυβος και μία άνευ προηγουμένου επίθεση από όλα τα αυτοαποκαλούμενα κόμματα του Δημοκρατικού τόξου (με πρωτοπόρο τον ΣΥΡΙΖΑ), καθώς και όλα τα ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια της Δημοσιογραφίας, εναντίον των μελών της Χ.Α. ,παραβλέποντας ότι είχαν προβεί σε μία ενέργεια, για την οποία το δικαίωμα το δίνει ο κώδικας ποινικής δικονομίας, σε οιονδήποτε πολίτη που βλέπει να διαπράττεται μπροστά στα μάτια του ένα ποινικό αδίκημα. Παρ'όλα αυτά ο τότε Υπουργός υγείας Λυκουρέντζος αναγκάστηκε από τα πράγματα, να δημιουργήσει σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας Μητρώο αποκλειστικών Νοσοκόμων !
Ας έρθουμε όμως στο σήμερα (20/11/2015), και να δούμε ΤΙ έκανε η Κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ στις παράνομες αλλοδαπές νοσοκόμες του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας " Άγιος Παντελεήμων" ; Συνέλαβε 11 αλλοδαπές, παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες !!
Διαβάζουμε στην ειδησεογραφία της ημέρας:
"Το βράδυ της Πέμτης κλιμάκιο της Αστυνομίας Αλλοδαπών Πειραιά συνέλαβε και παρέπεμψε στον Εισαγγελέα 11 παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες: (7 Υπήκοοι Γεωργίας 3 Αλβανικής καταγωγής και 1 από το Καζακστάν) !
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η άσκηση του επαγγέλματος της αποκλειστικής νοσοκόμας, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, έχει σαν αποτέλεσμα την στέρηση εσόδων από το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, καθώς δεν εκδίδονται οι απαιτούμενες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, ενώ δεν καταβάλλονται και οι προβλεπόμενες από τον νόμο ασφαλιστικές εισφορές."
Συμπέρασμα;
Ω ! Καιροί ω! Ήθη. Η Συριζαιϊκη κολοτούμπα και υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο και.....αν η Χρυσή Αυγή δεν είχε δημιουργηθεί από παλιά, κάποιος έπρεπε να το κάνει σήμερα, σαν την πλέον απαραίτητη Πολιτική παρουσία, στην ζωή της Χώρας.

Νικόλαος Η.Σκαντζός
Πολιτευτής Αρκαδίας
του Λαϊκού Συνδέσμου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου