4η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στις 19-Φεβ-2016


Με την παρούσα, προσκαλείσθε να συμμετέχετε στην (4/2016) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας, η οποία θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα στο Λεωνίδιο (αίθουσα Βιβλιοθήκης) την (19η) Φεβρουαρίου (2016) – ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, με θέματα της ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
Θέμα 1ο: Περί της έγκρισης σκοπιμότητας της Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του Προγράμματος «Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών με πεδίο εφαρμογής επιλεγμένες περιοχές του φυσικού, περιαστικού, αγροτικού και αστικού συστήματος Δήμων των Περιφερειακών Ενοτήτων Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας για την διετία 2016-2017». (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)
Θέμα 2ο: Περί της αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2016 λόγω περαίωσης του οικονομικού έτους 2015. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)
Θέμα 3ο: Περί του προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας για το έτος 2016 και της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού για την πρόβλεψη σχετικών πιστώσεων. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)
Θέμα 4ο: Περί εγκρίσεως εσόδων – εξόδων Δ΄ Τριμήνου οικονομικού έτους 2015 για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
Θέμα 5ο: Περί την σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας για τις ανάγκες υποστήριξης του Γραφείου Δόμησης Νότιας Κυνουρίας. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).
Θέμα 6ο: Περί της αντικατάστασης και συμπλήρωσης μελών στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Νότιας Κυνουρίας. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
Θέμα 7ο: Επί αιτήσεων πολιτών για απαλλαγή από Δημοτικά τέλη. (Εισηγητής: Διαμαντής Κωνσταντίνος)
Θέμα 8ο: Επί αιτήσεως επικεφαλή της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Χείλαρη Νικολάου σχετικά με τις ελλείψεις προσωπικού και κονδυλίων του Κέντρου Υγείας Λεωνιδίου. (Εισηγητής: Χείλαρης Νικόλαος)
Θέμα 9ο: Επί αιτήσεως Δημοτικού Συμβούλου κ. Τρούμπα Δημητρίου σχετικά με το θέμα της εγκατάστασης αιολικού πάρκου στις περιοχές «Γαϊδουρόραχη – Τσούμο» και «Αφλαούρα» των Τ.Κ. Πουλίθρων και Πηγαδίου. (Εισηγητής: Τρούμπας Δημήτριος)
Θέμα 10ο: Περί της διαγραφής τελών αιγιαλού στη Δ.Ε. Τυρού. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
 notiakynouria.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου