Οι φαρμακοποιοί της Αρκαδίας σταμάτησαν την πίστωση στους ασφαλισμένους του Δημοσίου

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ αναφέρει ότι: «Από σήμερα 10 Μαρτίου τα Φαρμακεία της Αρκαδίας παύουν να δίνουν με έκπτωση φάρμακα και να εκτελούν συνταγές προς τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ άρα και στους εκπαιδευτικούς,  εργαζόμενους και συνταξιούχους.
Πολλοί συνάδελφοι και προστατευόμενα μέλη χρειάζονται καθημερινά φαρμακευτική βοήθεια. Επιδίωξη όλων των φορέων του Κράτους και των Ταμείων πρέπει να είναι η εξόφληση και η άμεση αναστολή της κινητοποίησης του Φαρμακευτικού συλλόγου Αρκαδίας. Τα φαρμακεία πρέπει να πάρουν άμεσα μεγάλο μέρος των οφειλομένων και επιτέλους το Κράτος να δημιουργήσει μία σχέση οικονομικής εμπιστοσύνης, εξοφλώντας μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τις οφειλές του.
Οι εκπαιδευτικοί από τη μεριά τους όλα αυτά τα χρόνια έχουν πληρώσει και με το παραπάνω τις εισφορές τους προς όλα τα Ταμεία. Δυστυχώς οι υπάλληλοι είναι οι μόνοι που πληρώνουν και ξαναπληρώνουν την κακοδιαχείριση των οικονομικών του Δημοσίου. Σε συνάντηση του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας διαπιστώθηκε ότι οι δύο φορείς δεν έχουν καμία αντιπαράθεση και θέλουμε να συνεργαστούμε όλοι στον αγώνα για να πληρωθούν τα οφειλόμενα τα οποία είναι κοντά στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ.
Φτάνει πια ο εμπαιγμός στις πλάτες των εργαζομένων!
Απαιτούμε την άμεση λύση του προβλήματος!


Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ
Ο Πρόεδρος   Δημήτριος Καντζάβελος                                                
Ο Γ. Γραμματέας Ιωάννης Κρατημένος
 από ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου