Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Λεωνιδίου

Ο Εμπορικός - Επαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Λεωνιδίου μετά από απόφαση των μελών του προέβει στις παρακάτω ενέργειες για τις εορτές του Πάσχα:
1. Για την Μεγάλη Παρασκευή, μέλη του Συλλόγου μας, κατασκεύασαν χιλιάδες νεράντζια ειδικά διαμορφωμένα, τα οποία ήταν φωτισμένα με ρεσώ και στολίστηκε όλη η αγορά, αλλά και τα στενά σοκάκια του Λεωνιδίου. Παράλληλα, οι επαγγελματίες χαμήλωσαν τα φώτα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κατανυκτική ατμόσφαιρα σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα.
2. Για το Μεγάλο Σάββατο, φτιάχτηκαν από μέλη του Συλλόγου μας παραδοσιακά, μικρά, πολύχρωμα αερόστατα, τα οποία φωτίστηκαν και κρεμάστηκαν σε όλη την αγορά του Λεωνιδίου, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα θέαμα φανταστικό. Η τυχαία διακοπή του ρεύματος έκανε το φανταστικό αυτό θέαμα, ΜΟΝΑΔΙΚΟ.
Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τα μέλη του Συλλόγου και τους εθελοντές (αγόρια και κορίτσια)που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί ένα πανέμορφο σκηνικό, στο ήδη όμορφο Λεωνίδιο, και να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους μας επισκέφθηκαν τις ημέρες του Πάσχα.
Πρέπει όμως να διαμαρτυρηθούμε για δημοσίευμα της Εφημερίδας "Κυνουρία", στο οποίο αναφέρθηκε ότι αυτές οι ενέργειες έγιναν από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, χωρίς να γίνει καμία αναφορά στον Σύλλογό μας.
Ο Σύλλογος πραγματοποίησε όλα αυτά με δικές του δαπάνες και πρέπει να αναγνωριστεί η προσπάθεια των μελών του, που με πολύ κόπο, και αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο, μετέτρεψαν για δύο ημέρες το πανέμορφο Λεωνίδιο σε ένα τόπο φαντασμαγορικό που απολαύσαμε τόσο όλοι εμείς, όσο και οι επισκέπτες μας.
Η αναγνώριση αυτής της προσπάθειάς από όλους, από ανθρώπους γνωστούς και αγνώστους που βρέθηκαν στο Λεωνίδιο, αποτελεί για εμάς την καλύτερη επιβράβευση.
Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος ενημερώνει ότι οι Εμπορικός Σύλλογος Λεωνιδίου, προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα με θέμα:
1. Αγγλική εμπορική ορολογία
2. προγράμματα (ΛΑΕΚ 1-25) για εργαζόμενους επιχειρήσεων που απασχολούν 1-25 άτομα, για τους οποίους οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις έχουν καταβάλει στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά 0,45%.
- Οι εργαζόμενοι θα επιδοτηθούν με 5 ευρώ για κάθε εκπαιδευτική ώρα (σύνολο 200 ευρώ)
- Θα τους χορηγηθεί Πιστοποιητικό παρακολούθησης του προγράμματος
- Το κάθε πρόγραμμα είναι διάρκειας 40 ωρών
- Η παρακολούθηση των προγραμμάτων είναι υποχρεωτική
Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Λεωνιδίου στον Πρόεδρο κ. Κυρίο Ηλία (Κάβα) τηλ. 27570-22068 ή στην γραμματέα κ.Κοζαρίδου Ραλλή τηλ. 27570-23333

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

leonidion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου