ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Προς
Γονείς και Κηδεμόνες Παιδιών Δημοτικού Σχολείου
θέμα: Ποδηλατοδρομία
Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011 θα πραγματοποιηθεί η ποδηλατοδρομία με τη συμμετοχή των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου.
Με την καθιερωμένη πλέον ποδηλατική διαδρομή – βόλτα στους δρόμους του Λεωνιδίου, πιστεύουμε ότι δημιουργούμε μία ευκαιρία χαράς και παιχνιδιού για τα παιδία και παράλληλα προτείνουμε τη χρήση του ποδήλατου ως μέσου μετακίνησης, άθλησης και αναψυχής.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν δύο διαδρομές:
Η πρώτη διαδρομή (για μικρότερα παιδιά), θα πραγματοποιηθεί στον παραποτάμιο δρόμο με αφετηρία και τερματισμό την αρχή του παραποτάμιου στο ύψος του οδοστρωτήρα. Ώρα έναρξης της διαδρομής 17:30 μμ.
Η δεύτερη διαδρομή, (για μεγαλύτερα παιδιά), με αφετηρία τον παραποτάμιο, θα πραγματοποιηθεί στο δρόμο προς την «Πλάκα», όπου θα γίνει μικρή διακοπή για ξεκούραση και θα έχει σημείο τερματισμού την πλατεία «Σαραντάρη» ή «ρολογιού». Ώρα έναρξης της διαδρομής 18:00 μμ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, το Αστυνομικό Τμήματος, το Κέντρο Υγείας και την Ομάδα Διάσωσης –Πυροπροστασίας «Αγελίδη».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ρυθμίζεται ή θα διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία των αυτοκινήτων, ενώ αυτοκίνητο της αστυνομίας και Ασθενοφόρο θα συνοδεύουν τα παιδιά και στις δύο διαδρομές.
Τονίζουμε ότι η συμμετοχή των παιδιών είναι προαιρετική και θα γίνει με την αποκλειστική ευθύνη των γονέων ή κηδεμόνων.
Τέλος θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε, να συμμετάσχετε και στην ποδηλατοδρομία, όχι μόνο για να ακολουθήσετε τα παιδιά σας, αλλά και για να τους δώσετε το παράδειγμα ενός εναλλακτικού, περισσότερο υγιεινού και φιλικού προς το περιβάλλον, τρόπου μετακίνησης.
Σημείωση: Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας θέλουμε να παρακαλέσουμε τους γονείς που δεν έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή των 5, 00 € να τακτοποιήσουν άμεσα την εκκρεμότητα τους. Η ετήσια συνδρομή αποτελεί το μοναδικό έσοδο του Συλλόγου μας.

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Δ. Λίζας
Φαλκονάκης Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου