Η ομάδα μπάσκετ Εφήβων του Λεωνιδίου στον τελικό του ΕΣΚΑ-Κ!

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, για το τμήμα εφήβων της ομάδας μπάσκετ του Λεωνιδίου, θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο κλειστό του Άργους. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Κ την ομάδα του Παλαίμωνα Κ.Α.Ο.Κ.
Η ομάδα που θα κερδίσει θα προκριθεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων Πελοποννήσου.
Το Λεωνίδιο έφτασε σε αυτό τον τελικό κερδίζοντας στον ημιτελικό την ομάδα του Λυγουριού με 70-69 σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με συγκλονιστικό τέλος. Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ήμασταν πίσω στο σκορ με 67-69. Ο Θ. Τσεμπελής πήρε το επιθετικό ριμπάουντ μετά τη δεύτερη χαμένη βολή του (είχε βάλει την πρώτη) και πέτυχε το καλάθι βάζοντας την ομάδα μας μπροστά στο σκορ με 70-69. Οι Λυγουριώτες στα τελευταία 9 δευτερόλεπτα που απέμεναν δεν κατάφεραν να πετύχουν καλάθι και έτσι η ομάδα μας προκρίθηκε στον τελικό.
Είναι μια μεγάλη επιτυχία για αυτά τα παιδιά και τον προπονητή τους Σαράντο Δολιανίτη που κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να βελτιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα τμήματα υποδομών. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθειά τους και να είμαστε δίπλα τους στο κλειστό του Άργους το μεσημέρι της Κυριακής και να τους χειροκροτήσουμε.
Οι πόντοι του Λεωνιδίου στο παιχνίδι με το Λυγουριό: Τσεμπελής 33, Γολεγός 16, Σ. Χείλαρης 15, Ξυντάρης 6, Πουτσελάς, Σαρρής, Ορφανός, Ρεντούλης, Κυρίος, Βλάμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου