ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ



Γι’ αυτά που μας ενώνουν

 και

θέλουμε να πετύχουμε στον τόπο μας,

επιστρέφοντας στο μέλλον μας.

Στο Δήμο του 21ου αιώνα.

Και το όραμα και η γνώση και η εμπειρία και το σχέδιο και η στρατηγική και η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση και η συνοχή και η αλληλεγγύη και η συλλογικότητα και η ενάργεια και η αυτοδιοικητική συνείδηση - διαλεκτική - λογική & πρακτική και η ασφαλής κρίση και η άνευ ορίων δουλειά και η αποτελεσματικότητα και η αφειδώλευτη εξυπηρέτηση του δημότη μας & του επισκέπτη μας και το κεφάλαιο των φίλων του ΔΗΜΟΥ μας και οι συμπατριώτες μας της διασποράς και οι συλλογικοί - επαγγελματικοί φορείς και οι εθελοντές μας και το επιχειρείν και οι νέοι μας και η επιστήμη και η τέχνη και η καινοτομία και η ολοκλήρωσή μας και η ανάπτυξή μας και η προοπτική μας και το ανυποθήκευτο μέλλον μας και η ελευθερία από κομματικά βάρη & δουλείες και η αντιστράτευση σε μνημόνια & επιτηρήσεις είναι εδώ!

Στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ μας.

Δρούμε ενωμένοι - ανθρωποκεντρικά - δημοτικά,
γιατί οι πολίτες μας - οι άνθρωποί μας - ο ΔΗΜΟΣ μας
έχουν τη Δύναμη!

Υπηρετούμε τους πολίτες μας,
φροντίζουμε τους δημότες μας,
μέσα από ένα συνδυασμό (όχι παρατάξεις),
κοινωνικής συνοχής & αλληλεγγύης - αυτοδιοικητικής υγείας!

07η Ιανουαρίου 2014
Ιωάννης Η. Μαρνέρης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
 &
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.

1 σχόλιο:

  1. Κάνει μια ανακοίνωση ο λυσίκατος και αμέσως ο μαρνέρης ( που έχω χάσει το μέτρημα και δεν θυμάμαι αν αυτό το μήνα είναι υποψήφιος ή όχι) βγάζει και αυτός.
    Γιάννη θέλουμε να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου....οι εκλογές κοντεύουν και ακολούθησε τη δικιά σου προσωπική πολιτική και όχι τις ανταπαντήσεις σε ανακοινώσεις των εκλογικών σου "αντιπάλων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή