40χρονος πίσω από το μπαράζ κλοπών στη Νότια Κυνουρία!

 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λεωνιδίου, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Λεωνιδίου Αρκαδίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας (1) 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη, σήμερα (27.5.2014) πρώτες πρωινές ώρες, στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεωνιδίου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, ο ανωτέρω, χθες (26.5.2014) το βράδυ, στα Πελετά Αρκαδίας, διέρρηξε οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, καθώς έγινε αντιληπτός και στη συνέχεια συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Στην κατοχή του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν, μία κουκούλα τύπου «fullface», γάντια, φακό και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης του Αστυνομικού Τμήματος Λεωνιδίου και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 40χρονος, είχε διαπράξει τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών:
· Κατά το χρονικό διάστημα από την 20.11.2012 το πρωί, έως την 22.12.2012 το μεσημέρι, στα Πελετά Αρκαδίας μπήκε σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε οκτώ (8) κυνηγετικά όπλα.
· Κατά το χρονικό διάστημα από την 14.1.2014 το πρωί, έως την 20.1.2014 το πρωί, στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, μπήκε σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα.
· Την 6.4.2014 το πρωί, στα Πελετά Αρκαδίας, μπήκε σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα.
· Την 18.5.2014 το πρωί, στα Πούλιθρα Αρκαδίας, διέρρηξε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε κοσμήματα. Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα, που η αξία τους ξεπερνά τις -12.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λεωνιδίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
 kalimera-arkadia.gr

4 σχόλια:

  1. ωραια ανακοινωση Γιωργο αλλα νομιζω οτι βιαστηκαμε ολοι να χαρουμε . Ο κυριος αυτος ειναι παλι στο Λεωνιδιον. Δηλαδη τι πρεπει να γινει για να μπει επιτελους ενα τελος σε ολα αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποσα ακομη πρεπει να κανει στην κοινωνια μας για να αποφασισουν να το κλεισουν μεσα , μαλλον πρεπει να κλεισει αλλον στην φυλακη γιατι αργα η γρηγορα καποιος θα τον καθαρησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι με τα οπλα στο μαξιλαρι ειμαστε. μια μερα ενας απο μας θα παει μεσα για φονικο. εχω μεγαλους ανθρωπους και μικρο παιδι στο σπιτι. τι πρεπει να κανω αν τον δω μεσα? ειναι 3η η 4η φορα που μας λες γ αυτον. εχι δικιο ο προηγουμενος. μπορει να του εκανε καλο το ξυλο γιατι θα μας βαλει φυλακη για φονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολοι εχουμε οπλα και μαλλον αυτο το ξερει αυτο τα αλανι γιαυτο και χτυπαει σπιτια που ειναι πιο ηρεμα. Η λυση σαν Λεωνιδιωτες ειναι μια μονο στυλιαρη καθε φορα που θα ερχεται στο χωριο μας γιατι εμεις δεν εχουμε μαθει στην κλεψια

      Διαγραφή