Ευχαριστήρια Επιστολή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από την θέση τού Γραμματέα της Τοπικής Οργανώσεως Τριπόλεως, νιώθω την ανάγκη μέσω αυτού του δελτίου τύπου να επικοινωνήσω δημόσια με τα μέλη της Τοπικής Οργανώσεως Τριπόλεως καθώς και με  τους φίλους του εθελοντές και τους ψηφοφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή,αλλά και με όλους αυτούς που έδωσαν μαζί μας την νικηφόρα μάχη των Περιφερειακών εκλογών και  Ευρωεκλογών και να τους ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς για την σημαντική προσφορά τους.
Δώσαμε έναν άνισο αγώνα κόντρα στο διεφθαρμένο σύστημα. Καθ'όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα ( και όχι μόνο) είμασταν αποκλεισμένοι από τα μέσα ενημερώσεως , με κομμένη  την κρατική επιχορήγηση και την μισή κοινοβουλευτική ομάδα μαζί με τον Αρχηγό μας παράνομα φυλακισμένους, ενώ  παράλληλα μας έβριζαν και μας λασπολογούσαν νυχθημερόν, χωρίς να μας δίνουν την δυνατότητα απαντήσεως.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ !!!
ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ !!! Αναδειχθήκαμε ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ !!!
Η Τοπική μας Οργάνωση από την επομένη των εκλογών, έχοντας λάβει και το νικηφόρο εκλογικό μήνυμα των οπαδών και των ψηφοφόρων της, θα ξεκινήσει μία εξτρατεία ενημέρωσης του Αρκαδικού Λαού για τα προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Πατρίδα μας στο εγγύς μέλλον, καθώς και για τις λύσεις που προτείνει το Κίνημά μας.
Δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλάϊ του Λαού μας για να τον στηρίξουμε ηθικά σε κάθε του βήμα. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !

Με τιμή
Νικόλαος Η.Σκαντζός
Γραμματέας της Τοπικής Οργανώσεως Τριπόλεως
Τ.Υποψήφιος Αντιπεριφεριάρχης Αρκαδίας με την
"Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου