ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ



   Εμείς, οι άνθρωποι που απαρτίζουμε την «Συμπολιτεία μας», ευχαριστούμε με την ψυχή μας τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές, εμπνεόμενοι από τις αξίες μας, το έργο μας και τον τίμιο αγώνα μας.
   Αγωνιστήκαμε με αξιοπρέπεια και προσήλωση στα ιδανικά μας και τους στόχους μας. Ξεχωρίσαμε για την ανεξαρτησία μας, το ήθος μας, την καθαρότητα των θέσεών μας και κυρίως για το συνδυασμό μας. ΄Ετσι θα συνεχίσουμε!
   Δουλεύοντας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα συμπληρώσουμε στη νέα 5ετία τις κοινωνικές δομές μας και τις τεχνικές υποδομές μας! Θα ολοκληρώσουμε τον βιώσιμο ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ που αποκτήσαμε! Θα πάμε την ΚΟΙΝΩΝΙΑ μας πιο μπροστά!

30η Μαΐου 2014
Ιωάννης Η. Μαρνέρης

99 σχόλια:

  1. Και εμεις που δεν σε ψηφισαμε κ Μαρνερη αναγνωριζουμε το ηθος σου και τον τιμιο αγωνα σου. ψηφισαμε τον Λυσικατο για πολιτικους λογους. θελαμε δεξιο δημαρχο στο Λεωνιδιο. επιλογη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν στο 2014 η επιλογη ειναι δεξια η αριστερα, αν ειναι Νεα Δημοκρατια, αν ειναι κομματικη λυπαμαι για μας!
    Ο Γιαννης Μαρνερης ειπε, τα κομματα υπηρετουν εμας και οχι εμεις τα κομματα.
    Δεξιος Δημαρχος, Αυτο ειναι το κριτηριο για τον Δημαρχο σας? Ελλιπές κριτηριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει είπε και ο Μαρνέρης μια ατάκα. Μην το δένεις και κόμπο. 30 χρόνια ενεργό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με ψηφοδέλτιο επίσης αποτελούμενο από δεκάδες ενεργά μέλη του παλιού καλού ΠΑΣΟΚ. Έλεος. Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Δεν βαρεθήκατε πια?

      Διαγραφή
    2. Το μόνο πράγμα που βαριόμαστε είναι το πόσο πολύ έχετε πάρει ψηλά τον αμανέ. Ούτε τσίπα μεσα στην ασχετοσύνη σας.

      Διαγραφή
    3. Ενώ η τσίπα πάει χέρι - χέρι με την έπαρση, την αλαζονεία και την καραμέλα του "30 χρόνια έμπειρος". Έχεις δίκιο.

      Διαγραφή
    4. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΣ, ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΣ Κ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΛΟΓΟ.

      Διαγραφή
  3. Μετά την ανάγνωση 300 και πλέον σχολίων, παρατηρώ δύο πράγματα :

    1) Η συντριπτική πλειοψηφία των σχολιαστών αδυνατεί να παραδεχτεί την ήττα Μαρνέρη στις εκλογές

    2) Για να χρυσωθεί το χάπι και να φανούν όλοι νικητές προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι μόνο αν ο Λυσίκατος έχει σύμβουλο (!!) τον Μαρνέρη θα σωθεί από τη αποτυχία και τη φυλακή

    Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο. Πρώτον, δήμαρχος πλέον είναι ο Λυσίκατος και αυτό δεν αλλάζει όσα σχόλια και να κάνουμε σε blogs και δεύτερον αποδείχθηκε πως ο Λυσίκατος δεν είναι τόσο χαζός όσο τον παρουσιάζατε.

    Άρα, μην άγχεστε. Θα βρει τρόπο να αξιοποιήσει την εμπειρία Μαρνέρη. Είτε αν παραμείνει δημ. σύμβουλος, είτε αν επιστρέψει στη θέση του ως υπάλληλος.

    Ηρεμήστε και αφήστε το Λυσίκατο να οργανωθεί και τα λέμε από αρχές του έτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γραφω το 301 να διαβασεις και αυτο.
    1 .Οταν χανεις για 40 ψηφους λες γιατι ρε γαμωτο.
    2. Ο δημος τωρα ειναι καθαρος και νοικοκυρεμένος οποτε μια χαρα θα τα παει ο Μπαμπης.
    3. Εξυπνο παιδι ειναι, εχει και ανθρωπους διπλα του θα κανει το καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είναι το πρόβλημα λοιπόν? Γιατί να μένουμε στο παρελθόν? Αλλάξαμε σελίδα. Δέχομαι ότι υπάρχει πικρία για την ήττα, αλλά η κακομοιριά, η κακία και η ηττοπάθεια δεν θα αλλάξει κάτι. Ας έχουμε λίγο υπομονή να κρίνουμε τη νέα διοίκηση. Όλοι εδώ θα είμαστε.

      Διαγραφή
  5. Εγω πιστεύω ποιο πικρή ειναι η ήττα για κάποιους γιατι εμείς είχαμε το πακέτο. και αν δώσαμε και 5 δραχμές σε 5 φίλους ολα μες το παιχνίδι ειναι, έπρεπε να ξέρετε εσείς οτι οι αριστεροί τα παίρνουν. πουλημένοι ήταν πάντα. τωρα το αποτέλεσμα έγραψε και δεν αλλάζει τα λεμε σε 5 χρόνια μαγκες. καθίστε στο παγκο και αφήστε μας να παίξουμε μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά βρε δεν σας δίνουν ρεπό ούτε την Κυριακή? Πάει χάλασε και ο τομέας της προπαγάνδας ...

      Διαγραφή
    2. Η κατάντια σου μόλις ξεπέρασε το όριο που κάποιος χαρακτηρίζεται κλόουν...

      Διαγραφή
    3. Ο Μαρνερης ξύπναγε στης 5 και κοιμόταν στης 1 το βραδυ και πάλι δεν προλαβαινε όσα έπρεπε να κάνει αυτοδιοικητηκα όπως ξέρει πολύ καλά μόνο αυτος και πλέον μόνο συνταξιούχοι (πχ Τροχανης,Κοκορης ) πως να πιστέψω ότι με Φαραώ υπαληλο και Ζαβαλη θα μπορέσει ο Δήμαρχος να μας πάει μπροστά !Δεν λέω πως θα κάνει κανα έγκλημα αλλα ως που να μπει στο νόημα και να φτιάξει πρόγραμμα θα έχουμε πάλι εκλογές και δεν θα έχει πάει πιο μπροστά τίποτα ,γιαυτο ψήφισα Μαρνερη γιατι δεν θα είχα να ανησυχώ για όλα αυτα για τον τόπο που πονάω ζω και αγαπαω !Κλη του επιτυχία και πάλι.....

      Διαγραφή
    4. Υπάρχουν υπάλληλοι με γνώσεις και όρεξη στο Δημαρχείο, το μόνο που έχει να κάνει ο Δήμαρχος είναι να τους αξιοποιήσει!

      Διαγραφή
    5. Εν ολίγοις δηλαδή μας λες ότι όλοι οι δήμοι που δεν έχουν δήμαρχο πρώην δημοτικό υπάλληλο με πάνω από 30 χρόνια υπηρεσία είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν και απλώς θα περιμένουν άπραγοι τις εκλογές του 2019? Ενδιαφέρουσα προσέγγιση αν μη τι άλλο...

      Διαγραφή
    6. Φίλε 7,13 οι δημοτικοί υπάλληλοι που είχαν την τύχη να γίνουν δήμαρχοι είναι ελάχιστοι ανά την Ελλάδα τα τελευταία 150 χρόνια. Οπότε το παράδειγμα σου μάλλον δεν πολύ στέκει.

      Διαγραφή
    7. Το αξίωμα του δημάρχου δεν είναι ούτε μέρος, ούτε βαθμός της υπηρεσιακής ιεραρχίας. Ο Μαρνέρης μπορεί να ήταν καλός, άξιος και έμπειρος υπάλληλος. Αυτό δεν τον κάνει όμως αυτομάτως και καλό δήμαρχο. Ξεκαθαρίστε τις έννοιες στο μυαλό σας και τα ξαναλέμε.

      Διαγραφή
  6. Οι αριστεροί τα παίρνουν? Πώς έβγαλες αυτο το συμπέρασμα? Οι αριστεροί είναι ιδεολογοι. Τώρα πηραν και 20 ευρώ για να πουλήσουν την αριστερά απο συνήθεια το εκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,,, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ

      Διαγραφή
  7. 7.13 Ειμαι και με παρεξηγήσατε όλοι ,αυτο που είπα είναι ότι το όραμα μπορεί να υπάρχει η θελήσει μπορεί να υπάρχει υπαληλοι στον δημο δεν υπάρχουν να. τα υλοποιήσουν και αυτο έχει να κάνει με το δημόσιο γενικως ,δεν φταίει κάποιος Μπάμπης η Μαρνερης για αυτο έτσι είναι η κατάσταση και μην ξεχνάτε ότι στο Λεωνίδιο δεν τρελαίνετε κανένας να έρθει και το δημόσιο δεν προσλαμβάνει υπαληλους πλέον ούτε με το ζόρι (δούλεψα με σύμβαση πήγα δικαστηκα και αναγκάστηκαν να με πάρουν και μετά ξέχασαν όλοι πως μπήκα)οπότε οι διοικηση δεν είναι εφικτή με αποτελεσμα χωρίς να γινεις υπαληλος ο ίδιος και πάλι δυσκολο ! Δεν είναι εύκολο να το καταλάβατε γιατι ασχοληστε με το δήμο και με τα δημοτικά μόνο σε αυτα που θέλετε ο Δήμος τρέχει 365 μετρε το χρόνο με 5 υπαληλους ικανούς και 5 στην Διοικοιση να κάνουν τα πάντα ,μέσα σε αυτούς ήταν και ελπίζω να είναι και ο δημαρχος !Όλοι οι αλλοι τρόποι προϋποθέτουν χρήματα που δεν υπάρχουν αν βρεθούν νόμιμα θα δωθούν όχι την ώρα που χρειάζεστε συνήθως ...δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλω να πάω στο Δήμο και εξυπηρετηθώ, δεν θέλω να διοριστώ.
    Θέλω να λειτουργεί ο Δήμος ανταποδοτικά απέναντι σε μένα και κάθε πολίτη.
    Θέλω σε μια πλημμύρα, σε μια φωτιά, σε ένα σεισμό. ο Δήμος να είναι δίπλα μου.
    Θέλω την πόλη μου καθαρή,
    Θέλω στις εκδηλώσεις - γιορτές του Δήμου να περάσω καλά και εγώ και οι επισκέπτες μας.
    Αυτό είναι για μένα ο Δήμος!

    Και λέω όλο ΘΕΛΩ!
    Μονάχα ΘΕΛΩ!

    Μην ρωτάς τι μπορεί να κάνει ο Δήμος για σένα, Ρώτα τον εαυτό σου τι μπορείς να κάνεις εσύ για το Δήμο!
    Δήμος είμαστε εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για πείτε μου εσείς φωτεινοί παντογνώστες που μας πουλάγατε ολημερίς το μέγα έργο της φάμπρικας. Πόσοι δημοτικοί υπάλληλοι είχαν εμπλοκή στις διαδικασίες του έργου; Ένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς. Μόνο για καμιά φωτοτυπία απόφασης του ΔΣ χρειάστηκε να ασχοληθεί κάποιος δημοτικός υπάλληλος. Ο χειρισμός φωτοτυπικού φαντάζομαι δεν χρειάζεται, ούτε πείρα, ούτε εμπειρία.

      Διαγραφή
    2. Εσύ πονηρηδη έξυπνε αμα δεν ήταν τα πράγματα έτσι να πληρώνει ο δήμος των Πάρνωνα για την δουλεια του πιο έργο θα γινοταν ;και η θέση του Τσιγκούνη στον Πάρνωνα η του Μαρνερη μετά δεν ήταν δουλεια ; Πως φτασαν τα πράγματα και τα έργα στα χέρια των υπαληλων του Πάρνωνα που δουλευουν σαν σκυλιά για ένα κοματι ψωμί και μπράβο τους ;Κινήσεις και λόγια του εγώ δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα του Μαρνερη για αυτο και μόνο τα καταφέρνετε σαλτακοι καλά σας είπε ο Μαρνερης......

      Διαγραφή
    3. Έχεις πλακίτσα φίλε 4.01', παρόλο που είσαι άσχετος.

      Διαγραφή
    4. Ενώ εσύ είσαι σχετικός νομίζεις.

      Διαγραφή
    5. Τα έργα δεν φτάνουν στον Πάρνωνα όπως νομίζεις. Τα έργα γεννιούνται στον Πάρνωνα, ωριμάζουν στον Πάρνωνα και εκτελούνται υπό την επίβλεψη του Πάρνωνα. Ο δήμος το μόνο που κάνει είναι να βάζει υπογραφές στα έγγραφα που του πάνε έτοιμα και να βγάζει καμιά φωτοτυπία, όπως είπαν και οι προηγούμενοι.

      Διαγραφή
  10. Ούτε ένας φίλε 9.17. Η εμπλοκή του Δήμου στα έργα που αναλαμβάνει ο Πάρνωνας (στο 90% των περιπτώσεων δηλαδή) περιορίζεται σε καμιά φωτοτυπία εγγράφου που δεν υπάρχει στη διαύγεια. Φαντάζομαι ο χειρισμός φωτοτυπικού δεν απαιτεί εμπειρία ετών, απλά δέκα λεπτά εξοικείωση με το μηχάνημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό λέω κι εγώ. Άρα για τα αναπτυξιακά έργα έχουμε την αναπτυξιακή. Οι 2 δημοτικοί υπάλληλοι που προαναφέρθηκαν , δεν κάνουν για αυτές τις θέσεις; Τόσο καιρό ο Δήμος σαν υπηρεσία δεν λειτουργεί σωστά; Τώρα για την κατάρτιση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος δε νομίζω να χρειάζεται να είσαι επιστήμονας. Απλά αποφασίζεις το τέρμα στις ρεμούλες και μια χαρά νεράκι θα βγεί το πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποτε αλλα ξεχνάτε τις ίδιες μαλακιες έλεγε και ο Αθανασόπουλος και τον ξεφτιλιζε καθημερινά και οπότε έκανε αναμορφώσεις έπεφτε το γελιο της αρκούδας με τον Σαλακο να κάνει σόου λες και ήταν σε τηλεπαιχνίδι όλα αυτα γιατι θα πάνε όλα νεράκι.....!Ναδω όταν προκειψουν αναγκες καθημερινές τι θαγινει και αν θα γινουν απευθείας αναθέσεις για να γινουν οι δουλειες που χρειαζοντε....

      Διαγραφή
    2. Αν ηξερες ποσο την εχει πληρωσει ο Δημος (Εμεις) αυτη την αναπτιξιακη ΔΕΝ θα την ηθελες.
      160.000 εβαλε ο Τσιγκουνης (Εμεις) για αρχη.
      Τσεπωνει 45.000 το χρονο ο Σαλακος
      Τσεπωνει 38.000 το χρονο ο Μπερετσος.
      Τσεπωσε 19.000 παλι ο Σαλακος οταν πουλησε το αυτοκινητο της γυναικας του στον Παρνωνα μεταχειρισμενο, οταν καινουριο εκανε 17.000!
      Οι μελετες που κανει το γραφειο της γυναικας του Μπερετσου θα σου πω αυριο ποσο στοιχιζουν σε μας!
      ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
    3. Τα νούμερα που αναφέρεις δεν τα ξέρω. Μπορεί και να ισχύουν. Αυτό που ξέρω εγώ και όλο το χωριό όμως είναι ότι ο Μπερέτσος είναι κολλητός του Μαρνέρη, μαζί τρώνε και πίνουν κάθε μέρα. Επίσης ο Μπερέτσος είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ Μαρνέρη προ εκλογών. Όλα αυτά δείχνουν πως με την έγκριση Μαρνέρη τσέπωνε τα χιλιάρικα που αράδιασες, και αυτός και η γυναίκα του. Όσο για το Σαλάκο, μάλλον εννοείς ότι τα παίρνει από όταν ανέλαβε πρόεδρος, άρα να υποθέσω ότι πριν τα τσέπωνε ομοίως και ο Μαρνέρης ... Πάντως και μετά τις "τρανταχτές" αποκαλύψεις σου, συνεχίζω να πιστέυω ότι η Αναπτυξιακή είναι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    4. Φίλε 8.08 το ότι ψεύδεσαι φαίνεται από το ότι μας περνάς για κουτούς. Μπες στην ελληνική σελίδα της MINI και αν βρεις καινούριο mini cooper s με 17000 πάρε μου δύο σε παρακαλώ. Προς ενημέρωση σου, το φθηνότερο cooper s κοστίζει 23.702 (η βασική έκδοση με το χαμηλότερο επίπεδο εξοπλισμού)... Οπότε μάλλον χάρη σας έκανε που σας το έδωσε μόνο 19000 (αν ισχύει κιόλας)...

      Διαγραφή
    5. Αναρωτιέμαι άραγε... τί χρειάζεται ένα mini cooper S στον Πάρνωνα με τόσα κομφόρ??? Για να τρέχουν γρηγορότερα οι χρήστες του???? Μήπως και με ένα πιο απλο αμάξι θα γινόταν η ίδια δουλειά χωρίς να στριμώχνεται στο δίπορτο κανένας??? μην τρελαθούμε ρε παιδια με τα αυτονόητα!!!

      Διαγραφή
    6. Φαντάζομαι τώρα 7.03 να έχεις και τα ...κότσια να παραιτηθείς από τη θέση σου, μιας και φαίνεται ότι αντιδράς με τις επιλογές της διοίκησης... Αλλά ξέχασα, τα ερπετά έχουν μάθει να γλείφουν και σέρνονται ξανά μες στη φωλιά τους...

      Διαγραφή
  12. Φίλε δίκαιε 3 Ιουνίου 2014 - 8:08 μ.μ., για να ξέρεις τόση λεπτομέρεια, εικάζω οτι εργάζεσαι σε καίρια θέση της Αναπτυξιακής. Εχω να σου πω οτι τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, το ρουφιάνο κανείς!!

    Είσαι άξιος υπάλληλος..Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην αγχώνεσαι 12.13, κάποια στιγμή μπαίνουν όλοι στη θέση τους διότι έρχεται η στιγμή που εκδηλώνονται ξεδιάντροπα...

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή εσύ είσαι υπέρ του να μένουν κρυφές οι λαμογιές, θεωρείς ρουφιάνο αυτόν που κάνει την καταγγελία αλλά κανένα θέμα με τον επιχειρηματία που πουλάει το αυτοκίνητό του στην επιχείρηση που έχει καίριο πόστο. Είσαι για λύπηση.

      Διαγραφή
    3. Καταρχήν δεν έγινε καμία καταγγελία γιατί δεν υπάρχει λόγος. Ο Πάρνωνας είναι ιδιωτικού δικαίου ανώνυμη εταιρεία, η οποία διαχειρίζεται τα λεφτά της κατά το δοκούν της διοίκησής της. Το mini, ο εξοπλισμός της, οι μισθοί που δίνει και οτιδήποτε άλλο της ανήκει δεν τα παίρνει ούτε από το δήμο, ούτε από τους δημότες. Το αν ο δήμος πληρώνει την αναπτυξιακή γιατί δεν έχει Τεχνική Υπηρεσία είναι άλλο καπέλο. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι μπορεί να ελέγχει και που πάνε αυτά τα λεφτά. Έλεος !! Θα μας τρελάνετε τελείως με τις ασυναρτησίες σας.

      Διαγραφή
    4. 3.45 το ποιος είναι για λύπηση φαίνεται από το χρόνο που διάλεξε να κάνει τις "καταγγελίες" του. Μέχρι και προ εκλογών μας πουλάγατε το παραμύθι ότι έχετε "εξυγιάνει" τον Πάρνωνα και δουλεύει ρολόι με σύστημα Μαρνέρη. Τώρα τούμπα όλα.. Έχεις δίκιο ο 12.13 είναι για λύπηση...

      Διαγραφή
  13. Ο Μαρνερης δεν ηταν εμισθος. Ο Σαλακος τα τσεπωνε οπως λεει κσι ο αλλος οταν ηταν δ. Συμβουλος του Παρνωνα. Οταν εγινε προεδρος εβγαλε μισθο για παρτι του. Τωρα για το αμαξακι εμεις το πληρωσαμε τι 19.000 τι 17.000 μπορουσαν να παρουν καινουριο με 14.000! Εγω βρηκα και με 9.900 καινουριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά από τις ανακρίβειες που μας αράδιασες, θες να σε πιστέψουμε???

      Διαγραφή
  14. Φίλε "δίκαιε" μας πήρανε χαμπάρι... Και ρουφιάνος και ψεύτης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε δίκαιε, μας έλυσες μια μεγάλη απορία. Εσύ λοιπόν είσαι ένας από τους "νέους επιστήμονες" που πρόλαβε να προσλάβει ο Μαρνέρης στην Αναπτυξιακή για να του ρουφιανεύουν στοιχεία, για να έχει κάτι να ασχολείται τώρα που θα πάει σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και συνεχίζω!
    Η αναπτυξιακή Πάρνων όπου Διευθύνων σύμβουλος είναι ο κ Σαλακος από την εποχή Τσιγκούνη, και πρόεδρος μετά από απόφαση των μετόχων και όχι του Μαρνέρη για κάθε μελέτη λαμβάνει ποσά που θα σας αναφέρω αναλυτικά αύριο.
    Σήμερα θα σας πω ότι τα έργα ενδεικτικά που ενέταξε και επιδοτήθηκαν στο Λεωνίδιο είναι του Γάτου το γυμναστήριο 62.070ευρω. Του Γαυρηλου Σμυρου το Ατελιέ 154.000ευρω κ.λ.π.
    Την ίδια περίοδο που ο Δήμος μας ήταν ο μεγαλύτερος μέτοχος (προ Μαρνερη εποχή) 68 έργα έγιναν σε δήμους με ποσοστά από 2% έως 13% και 4 έργα ημέτερων... στο δήμο Λεωνιδίου του 33%.
    Εις αύριο τα σπουδαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω!! Τρανταχτών αποκαλύψεων συνέχεια!! Μόλις μας είπες πως ο Σαλάκος έγινε Πρόεδρος λόγω ανικανότητας Μάρνερη που ούτε λίγο, ούτε πολύ οι άλλοι μέτοχοι τον σούταραν. Επίσης μας ανέφερες 2 εκ των 25 και πλέον συμπολιτών μας ενέταξαν την επιχείρηση τους στο Leader. Αναμένουμε τα άλλα 23 ονόματα. Κάτι ακαταλαβίστικα ποσοστά για έργα δεν τα σχολιάζω γιατί περιμένω τις αυριανές σου αποκαλύψεις !! Βρε τι σου κάνει η πίκρα...

      Διαγραφή
    2. Σήμερα σε παρακαλούμε!! Σήμερα!! Συνέχισε σήμερα το παραμύθι. Αύριο μπορεί να είσαι νηφάλιος και να χάσουμε το show!!

      Διαγραφή
    3. ωραία ερμηνεία, ο Μαρνερης με αποκλειστική απασχόληση της 18 ωρες το 24ωρο στο δημο δεν θα μπορούσε να ειναι και στο Παρνων. επιλογή του ηταν να μην ειναι προεδρος. τα εργα επι προεδριας Μαρνερη ηταν πανω απο το 60% στο Δημο μας σε σχεση με τους αλλους. αλλα ξεχασατε επιδικτικα αυτα τα δυο χρονια! δεν πειραζει. αποδείχτηκε, ουδείς ποιο αγνώμων του ευεργετηθεντα .

      Διαγραφή
    4. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ 8.20 ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΡΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Ο ΜΑΡΝΕΡΗΣ. ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΝΥΧΤΑ-ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΠΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ, ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ. ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ... ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ Ο ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ Ο "ΔΙΚΑΙΟΣ" ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

      Διαγραφή
    5. To μόνο που μένει από τα λεγόμενά σου "δίκαιε" είναι ότι ο Μαρνέρης δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του (μάλλον λόγω άγνοιας λειτουργίας των Ανωνύμων Εταιρειών) και οι άλλοι μέτοχοι των απάλλαξαν από τα καθήκοντά του. Γι αυτό δεν βγήκε ποτέ να εξηγήσει γιατί (και καλά..) παραιτήθηκε... Έτσι εξηγούνται πολλά.

      Διαγραφή
  17. Φίλε ανώνυμε, 3/6 - 8.08 μ.μ. δημοσίευσες μερικά ηλιγγιώδη ποσά για την αναπτυξιακή εταιρεία Πάρνων. Δεν γνωρίζω, αν αληθεύουν. Μας είπατε, ότι ο πρόεδρος αμείβεται με το ποσό των 45.000 ή 3.750 μηνιαίως. Ο κ. Μπερέτσος αμείβεται με το ποσό των 38.000 ή 3.166 μηνιαίως. Τώρα, αν πουλήθηκε ένα αυτοκίνητο του προέδρου στην τιμή των 19.000, ενώ η πραγματική του ήταν 17.000, δεν μπορώ να το αξιολογήσω γιατί δεν γνωρίζω το έτος κυκλοφορίας του και τα διανυθεί τα χλμ. Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται, επιτέλους ήρθε η ώρα ο λαός τόσο των μετεχόντων δήμων, όσο και ο πλειοψηφών δήμος Νότιας Κυνουρίας, να πληροφορηθεί τα εξής:
    1. Τι αντικείμενο έχει η αναπτυξιακή εταιρεία Πάρνων;
    2. Προσφέρει πραγματική υπηρεσία στον δήμο;
    3. Κι αν υποθέσουμε ότι προσφέρει, μήπως κάποια άλλη υπηρεσία του δήμου μπορούσε να το προσφέρει με ελάχιστο κόστος;
    4. Πόσους υπαλλήλους απασχολεί και με τι αντικείμενο ο καθένας;
    5. Τι απαιτήσεις έχει η εταιρεία;(έσοδα) τι ταμείο έχει και από πού προέρχεται;
    6. Έχει ίδια διαθέσιμα;
    7. Τι βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις έχει, άμεσα πληρωμένες έναντι τρίτων;
    8. Τι μακροχρόνιες υποχρεώσεις;
    9. Έχει τραπεζικό δανεισμό;
    10. Ποιά τα πάγια έξοδα της επιχείρησης;(ενοίκια-μισθοδοσία-τηλεφωνικά τέλη-έξοδα ΔΕΗ κ.α.)
    11. Τελικά πόσο μάς στοιχίζει μηνιαίως η ένα θέματι Α.Ε.;
    Τσιγκούνη, από τα γραφόμενα του φίλου, πήρες από την τσέπη μας 160.000€, και πώς τα τοποθέτησες στην Α.Ε.;
    Μαρνέρη, κι εσύ συνέχισες το ίδιο έργο. Θεωρώ, χωρίς να είμαι ορκωτός ελεγκτής ότι, οι αμοιβές του προέδρου και των πέριξ αυτού, αστρονομικά ποσά που θα τα ζήλευαν και οι ανώτεροι δικαστικοί υπάλληλοι. Δεν φτάνουν τα ραβασάκια της εφορίας, και πριν ανοίξουμε το κουτί της αλληλογραφίας, παίρνουμε το χαπάκι μας, έρχεται και το χαράτσι της αναπτυξιακής μέσω τελών του δήμου. Έχοντας ιδία γνώση οι περισσότερες Α.Ε. των δήμων του λεκανοπεδίου Αττικής, ευρίσκονται σε αδυναμία να εξοφλήσουν υποχρεώσεις τους σε τρίτους. Απαίτηση των ψηφοφόρων να μάς ενημερώσει κάποιος, καλόπιστα και όχι με ξύλινα λόγια και να μπορεί να αποδείξει εγγράφως τα πεπραγμένα της Α.Ε.
    Ευχαριστούμε και περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαντήσεις στο φίλο (5/12-12.00 π.μ.) που απορεί :
      1. Την αξιοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων προς όφελος των μετόχων της αλλά και ιδιωτών.
      2. Βεβαίως. Άκρως απαραίτητη αν θέλει να έχει τεχνικό πρόγραμμα.
      3. Κατηγορηματικά ΟΧΙ, λόγω έλλειψης κατάλληλου επιστημονικού προσωπικού και αδυναμίας πρόσληψης λόγω μνημονιακών υποχρεώσεων της Χώρας μας.
      4. Απασχολεί όσους υπαλλήλους κρίνει η ίδια ότι χρειάζεται κάθε φορά για την υλοποίηση του ανάλογου προγράμματος.
      5. Αναρτήθηκε ισολογισμός στην επίσημη σελίδα
      6. Αναρτήθηκε ισολογισμός στην επίσημη σελίδα.
      7. Αναρτήθηκε ισολογισμός στην επίσημη σελίδα
      8. Αναρτήθηκε ισολογισμός στην επίσημη σελίδα.
      9. Αναρτήθηκε ισολογισμός στην επίσημη σελίδα.
      10. Τα πάγια έξοδα ανέρχονται στα απολύτως απαραίτητα για την εύρυθμη και απροβλημάτιστη λειτουργία της και καλύπτονται πλήρως από την ίδια, συνεπώς παρέλκει έλεγχος οποιουδήποτε άσχετου.
      11. Η λειτουργία της ΑΕ κοστίζει στον κάθε δημότη ΜΗΔΕΝ ΕΥΡΩ.

      Διαγραφή
    2. Εσύ 12,00΄ στο δήμο τίνος πλανήτη ζεις και πληρώνεις τέλη αναπτυξιακής??? Γιατί εδώ στο Λενίδι, τα τέλη που εισπράττει ο δήμος πάνε όλα σε πιο πεζούς και συνήθεις λόγους (μεροκάματα, απ' ευθείας αναθέσεις κλπ)...

      Διαγραφή
    3. Βρίσκεται στον πλανήτη Μάρνερον, ένα πλανήτη που προεκλογικά ήταν όλα χρυσαφί και μετεκλογικά έγιναν όλα μαύρα. Τους φταίνε όλα τώρα που δε βγήκαν. Σε λίγο θα αρχίσουν να βάζουν χέρι σε όλες τις Α.Ε. και μη της περιοχής. Αρκεί να δείξουν (γιατί για να αποδείξουν δε μπορούν) πως κάτι δεν πάει καλά στο σύστημα. Δεν καταλαβαίνουν πως αυτό που δεν πήγαινε καλά στο σύστημα είναι οι ίδιοι και αντί να μαζευτούν να κάνουν την αυτοκριτική τους και να διορθώσουν τα λάθη τους, θέλουν απεναντίας να ρίξουν το φταίξιμο σε όλους τους άλλους. Αγαπητοί συνδημότες της Συμπολιτείας. Ήρθε ο καιρός για εσωστρέφεια, το απολύτως φυσιολογικό.
      Τα λέμε.

      Διαγραφή
  18. Επειδή ο "δίκαιος" που άνοιξε το θέμα το έκανε καθαρά για προσωπικούς λόγους και όχι για λόγους πληροφόρησης, εγώ ένα έχω να πω:

    Κάντε το σταυρό σας που υπάρχει και ο Πάρνωνας και βλέπουμε κανα έργο στο Λεωνίδιο και μπαίνει καμιά επιχείρηση στο leader.

    Τώρα όσο αφορά τα ερωτήματα που έθεσες φίλε 12.00΄ έχω να πω ότι ο Πάρνωνας είναι ΑΕ που δεν επιχορηγείται ούτε έμμεσα, ούτε άμεσα από οποιονδήποτε κρατικό ή δημοτικό προϋπολογισμό ούτε με ένα ευρώ. Παρέχει τεχνικές -κυρίως- υπηρεσίες, τις οποίες οι δήμοι αγοράζουν έναντι αμοιβής και σε τιμές πολύ μικρότερες από τις συνήθεις τιμές που παίζουν στην πιάτσα. Και μάθε επίσης ότι ο Πάρνωνας δεν πουλάει μια μελέτη και γεια σας. Ασχολείται και με όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία μέχρι να εγκριθεί η χρηματοδότηση για το κάθε έργο (κάτι το οποίο είναι καθαρή αρμοδιότητα των δήμων, αλλά ουδείς δήμος έχει τη γνώση να το κάνει)

    To ποσό που ειπώθηκε ότι έβαλε ο Τσιγκούνης, μπήκε προκειμένου αγορασθεί η πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου και γίνει ο τότε δήμος Λεωνιδίου ο μεγαλύτερος μέτοχος, ώστε να έχει το πάνω χέρι. Αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, η κίνηση ήταν στρατηγική και το ποσό αστείο για την εποχή, ιδίως για αυτό που κατάφερε να κάνει τότε ο Τσιγκούνης (ο οποίος, σε αντίθεση με άλλους, ήξερε πως ο δήμος ουδεμία επαφή έχει με τεχνικά αντικείμενα και χωρίς τον Πάρνωνα δεν μπορεί να κάνει βήμα..)

    Ως προς το πως διαχειρίζεται η Εταιρεία τα ποσά που εισπράττει από τους δήμους, αν έχει δανεισμό, πόσα πληρώνει σε λειτουργικά κόστη, πόσου απασχολεί και τι μισθούς δίνει, δεν αφορά κανέναν άλλο, παρά μόνον τους ορκωτούς λογιστές που κάθε χρόνο κάνουν έλεγχο και συντάσσουν τους ισολογισμούς.

    ΥΓ. 1 Κάποια από τα ποσά που αναφέρει ο "δίκαιος" υπάλληλος είναι εντελώς μούφα, απλά τα λέει για να κάνουμε κουβέντα...

    ΥΓ 2 Όσοι θέλουν περισσότερες λεπτομέρειες για την Αναπτυξιακή καλό είναι να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη του Σαλάκου

    http://www.leonidion.gr/2014/02/tv-super.html

    για να τους λυθούν οι απορίες για το τι είναι και τι παρέχει η Αναπτυξιακή στον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε παιδιά, γιατί είστε τόσο ευκολόπιστοι απέναντι σε "δίκαιους" ρουφιάνους???? Θέλετε στοιχεία? Τι ποιο επίσημο στοιχείο από τον Ισολογισμό Χρήσης μιας ΑΕ από Ορκωτό Λογιστή???? Ορίστε λοιπόν πάρτε τον από την επίσημη σελίδα του Πάρνωνα :

    http://www.parnonas.gr/?p=1694

    Διαβάστε τον μόνοι σας και θα δείτε ότι από όταν μετακόμισε η εταιρεία στο Λεωνίδιο, είναι υπέρ το δέον κερδοφόρα.Σε βαθμό που όχι μόνο εξυπηρετεί τις υποχρεώσεις της (πάγια έξοδα, μισθοδοσία κλπ) αποσβένει και ζημίες της εποχής που ήταν στο Άστρος. Το ότι έχει μηδενικό δανεισμό, καταθέσεις 985.000 και της χρωστούν δήμοι άνω των 150.000 τα βλέπετε ή θα στηριχτείτε πάλι στις ασάφειες του "δίκαιου"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακολουθείστε και το α' μέρος της συνέντευξης στο λινκ που σας έδωσε ο 8.19 από το 10 λεπτό έως τέλους και θα σας λυθούν όλες οι απορίες καλοπροαίρετοι και μη, φίλοι σχολιαστές. Εναλλακτικά, μπορείτε να περιμένετε για το σημερινό show του "δίκαιου", βάφεται και βγαίνει σε λίγο.

      Διαγραφή
  20. Εγώ προτείνω στο δίκαιο να στείλει ένα βιογραφικό (αν δεν εργάζεται ήδη) στην αναπτυξιακή για να έχουμε πιο έγκυρη ενημέρωση. Δώστε μόρια στο ρουφιανάκι για να μπεί. Προτιμότερο να ρουφιανεύει μια αναπτυξιακή παρά τις ζωές μας έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επαυξάνω 10.12'. Άλλωστε αυτοί που έχουν βασικές γνώσεις οικονομικών και marketing, γνωρίζουν ότι η δυσφήμηση είναι η καλύτερη διαφήμιση! Άρα ο "δίκαιος" στάνταρ δικαιούται μια θεσούλα (αν δεν την έχει ήδη).

      Διαγραφή
  21. Είναι τρομακτικά αδιανόητο το πως ορισμένα υποκείμενα τύπου "δίκαιος" και λοιποί μετέρχονται τόσο εύκολα τακτικές ψεύδους για να επιτύχουν τους γελοίους σκοπούς τους.

    Αν κάποιος παρακολουθήσει το βίντεο που μας διέθεσε κάποιος παραπάνω και αναγνώσει τον ισολογισμό που αναρτήθηκε επισήμως θα δει τα ακριβώς αντίθετα στοιχεία.

    Μας είπε ο κατ' ευφημισμόν "δίκαιος" : Ότι η εταιρεία τα παίρνει από το Δήμο μέσω επιχορήγησης, δίνει υπέρογκους μισθούς, χρεώνει υπέρογκα ποσά για τις μελέτες της, χρεώνεται υπέρογκα ποσά για να καλύψει τις ανάγκες της, και δίνει επιδοτήσεις σε 2 άτομα, που τυχαίως ανήκουν στην παράταξη του νέου Δημάρχου.

    Ποια είναι η αλήθεια? Ο Πάρνωνας έχει εντάξει 400 (!!) επιχειρήσεις στο Leader και όχι 2. Έχει λογιστική επάρκεια για όλα τα λειτουργικά του κόστη (μισθοδοσία, ενοίκια, λογαριασμούς), δεν παίρνει ούτε ευρώ από κανένα δήμο (άλλωστε απαγορεύεται ρητώς κατ' αρθ. 265§3 ν.3463/06) Έχει διαχειριστική επάρκεια που του επιτρέπει να εκτελεί όλων των ειδών τα τεχνικά έργα και συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες αναπτυξιακές εταιρείες της Χώρας μας, έχοντας φέρει στην Ανατ. Πελοπόννησο πάνω από 160 εκατομμύρια ευρώ.

    Κανένας δήμος δεν δίνει στον Πάρνωνα έργα, όπως αρέσκονται να λένε κάποιοι. Αντιθέτως, μέσω του Πάρνωνα, ο ενδιαφερόμενος δήμος κάνει χρήση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και υλοποιεί έργα υποδομής.

    Τι έκανε λοιπόν ο "δίκαιος"? Έπεσε με γδούπο στο λάκκο που έσκαψε, κυρίως λόγω άγνοιας. Νόμισε πως επειδή απέκτησε πρόσβαση σε κάποια στοιχεία, θα μπορέσει να τα μαγειρέψει πειστικά και να τα παρουσιάσει κατά πως συμφέρει και αυτόν και την παράταξή του. Η τακτική "Σαλτάκοι" και "Χαρατσαίοι" συνεχίζεται παρά την πλήρη προεκλογική της αποτυχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μια τέτοια συζήτηση βασισμένη σε ψευδολογίες και κουτσομπολιά γινόταν στο Άστρος πριν 3 χρόνια οδήγησε τον Πάρνωνα στο Λεωνίδιο.
    Ο Δήμος Μονεμβάσιας διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο κτίριο 800 μ2 στον Ασωπό. Ανεργοι νέοι επιστήμονες υπάρχουν και εκεί.
    Λίγη προσοχή σε όσους αφορά το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μεγάλη επιτυχία που έφερε ο Τσιγκούνης τον Πάρνων στο Λεωνίδιο.
    Την περίοδο Τσιγκούνη τα έργα ήταν 68 οι άλλοι δήμοι, 4 το Λεωνίδιο.
    Ελλειμμα ενημέρωσης, έλλειμμα διοίκησης? (Σαλακος και τότε)
    Με την περίοδο προεδρίας Μαρνέρη άλλαξαν όλα στον Πάρνων.
    Έργα σε ποσοστά άνω του 70% στο Λεωνίδιο, Φάμπρικα, Αποχετευτικό, Αναρριχητικό πάρκο, Βιολογικός, κ.λ.π.
    Έργα σε ιδιώτες με αύξηση πάνω από 200% για το Λεωνίδιο σε σχέση με την προηγούμενη 5ετια.
    Η αλήθεια σας πονάει γ αυτό γράφετε από τον δίπλα υπολογιστή σχόλια εναντίον μου. Τα διάβασα όλα. Ευχαριστώ!

    Ναι είμαι στον Πάρνων με σύμβαση έργου και έχω πρόσβαση σε πλήρη στοιχειά αν αυτό σας φοβίζει!
    Μια ενδεχόμενη απόλυση μου θα μου επέτρεπε να ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. Ξέρουμε εδώ στον Πάρνων από εκβιασμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τσιγκούνης δεν πρόλαβε ως δήμαρχος να δει τον Πάρνωνα στο Λεωνίδιο, αλλά κατέστησε το δήμο μας μεγαλομέτοχο και κύριο ρυθμιστή των εξελίξεων.

      Εχθές μας έλεγες ότι ο Μαρνέρης εξωθήθηκε σε παραίτηση από τους άλλους μετόχους γιατί ...δεν προλάβαινε να διοικήσει (!!!). Σήμερα, μας λες πάλι το γνωστό ποίημα ότι όλα αυτός τα έστησε, τα άλλαξε, τα οργάνωσε κλπ.

      Εχθές μας έλεγες ότι μόνο 2 ιδιώτες έχουν πάρει επιδοτήσεις (τυχαίως από το συνδυασμό του Λυσίκατου), σήμερα μας λες ότι τα έργα σε ιδιώτες παρουσιάζουν αύξηση 200% (!!).

      Επιπλέον, φάνηκε για μια ακόμη φορά ότι ψεύδεσαι γιατί σε πρόλαβαν οι παραπάνω και έβγαλαν στη φόρα τον ισολογισμό που ανατρέπει όλα όσα μας έλεγες προχθές (κι άλλα ψέματα δηλαδή) και έμεινες μπουκάλα να ξαναλές τα ίδια και τα ίδια.

      Επίσης, εσύ δουλεύεις στην αναπτυξιακή, όσο εγώ δουλεύω στη nasa.

      Διαγραφή
    2. O μόνος που φοβάται φίλε ρουφ είσαι εσύ και το απέδειξες μόλις τώρα!

      Διαγραφή
    3. Στην εποχή Μαρνέρη αγοράστηκε και το ΜΙΝΙ. Γιατί ντρέπεται ο δίκαιος να το πεί; Μη χαλάσει η μαγιά με το Γιάννη;

      Διαγραφή
  24. Τα στοιχεία που έχει ο δίκαιος είναι πολύ χρήσιμα για ένα συγκεκριμένο μέρος. Για εκεί που και ο αυτοκράτορας πηγαίνει μόνος του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλε δίκαιε δεν ξέρω από ποιον υπολογιστή σου απαντούν στα σχόλια. Αν είναι από τον δίπλα ή τον παραδίπλα ή τον απέναντι. Αυτό που ξέρω είναι ότι μας έχεις φλομώσει στις κουταμάρες δυο μέρες τώρα. Επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια και σου απαντάνε με στοιχεία. Έχω διαβάσει πάνω από 4 τεκμηριωμένες απαντήσεις στις ανακρίβειές σου και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι δεν πείθεις πλέον. Εκτίθεσαι και εσύ και αυτοί που σε βάζουν και τα κάνεις όλα αυτά. Επίσης το βιολί με τους εκβιασμούς έχει κουράσει υπερβολικά. Όσο για το αν δουλεύεις στην αναπτυξιακή (που πολύ αμφιβάλω πλέον γιατί καρφώνεσαι μόνος σου), απορώ πως ένα τόσο ανήσυχο, δίκαιο και επαναστατικό πνεύμα δέχεται και υπομένει να δουλεύει σε ένα περιβάλλον "ρεμούλας", "εκβιασμών" και "αδιαφάνειας" όπως προσπαθείς ανεπιτυχώς να μας το παρουσιάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οι τρεις λεβεντες υπαλληλοι του δημου μεσα στο δημαρχειο γιατι εχουν αυτη την συμπεριφορα τον τελευταιο μηνα.Προσπαθουν να αποδειξουν το ποσο καλοι ειναι στην δουλεια τους στην καινουργια δημοτικη αρχή.Ετσι μπραβο λεβεντες να ζεστενομαστε σιγα-σιγα,φανερωστε μας το ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουίζ.
      Ποιος υπάλληλος του δήμου έκανε το τραπέζι στο νέο Δήμαρχο? Μήπως αυτός που έγραφε το κείμενο Τσιγκούνη?

      Διαγραφή
    2. quiz για τον υπάλληλο που θα βρεθεί να απαντήσει στο κείμενο θα ήταν πιο ενδιαφέρον πάντως

      Διαγραφή
  27. Η προσπάθειά να διώξετε από τον Πάρνωνα κάποιον που δεν σας αρέσει είναι ολοφάνερη.
    1. Γράφετε κ ως δίκαιος πράγματα που όλοι ξέρουμε και τα βαφτίζετε αποκαλύψεις.
    2. Κάνετε ο ίδιος επίθεση κατά αυτού που γράφει ως ``δίκαιος`` λες και δουλεύει πράγματι στον Πάρνωνα.
    3. Φωτογραφίζεις τον υπάλληλο που έχεις για σουτ γράφοντας ``ναι δουλεύω με σύμβαση έργου και κάθομαι στο δίπλα γραφείο.``
    4. Στρέφεις το προσωπικό του Πάρνωνα εναντίον του βάζοντας του την ταμπέλα του ρουφιάνου και αναγκάζοντας τον να παραιτηθεί.
    Έξυπνο θα έλεγα.
    Πέτυχες όμως κάτι άλλο, να μάθουν και αυτοί που δεν ήξεραν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενημέρωσε και εμας ποιος ειναι αυτός που δεν τους αρέσει εκει

      Διαγραφή
    2. Εγώ ξέρω nik ότι δύο είναι οι λόγοι που απομακρύνεται κάποιος από την εργασία του.

      α) η εκ μέρους του εργοδότη απόλυση
      και
      β) η εκ μέρους του υπαλλήλου παραίτηση

      Η απόλυση είναι ξεκάθαρη. Δεν μου κάνεις για τον α΄ ή β΄ λόγο και σε σουτάρω.

      Η παραίτηση απ' την άλλη μεριά είναι δικαίωμα του εργαζομένου και ενίοτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για λόγους προσωπικούς, όσο και για λόγους δημιουργίας κατευθυνόμενων και τεθλασμένων εντυπώσεων και συντήρησης της φαγωμάρας που επικρατεί τις τελευταίες μέρες...

      Και ο νοών νοείτω...

      Διαγραφή
    3. Φίλε nik έχεις κατά νου τι σημαίνει σύμβαση έργου; Αμφιβάλλω.
      Τώρα για το ότι έχεις κολλήσει με το ότι θέλουν να διώξουν κάποιον από τον Πάρνωνα, είναι καινούρια καραμέλα.Πιπίλα τη...

      Διαγραφή
    4. φίλε nik κόψε την τηλεόραση, γιατί σε χαλάει....

      Διαγραφή
  28. ο nik πρέπει να παρακολουθεί πολύ αμερικάνικο κινηματογράφο. δεν εξηγούνται αλλιώς τόσα σενάρια ίντριγκας και συνωμοσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει γιατί δημιουργούνται θέματα δίχως λόγο εδώ μέσα. Τι μπορεί να κρύβεται; Μέχρι το Σεπτέμβρη θα το μάθουμε. Με νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Νik μάλλον αρέσκεσαι να ξεχνάς, δεν εξηγείται αλλιώς. Διότι ο κυρ-δίκαιος δεν εμφανίσθηκε μετεκλογικά για να ρίξει λάσπη σε έναν ανυπεράσπιστο υπάλληλο όπως διατείνεσαι.

    να σου θυμίσω ότι προ εκλογών έκανε τιτάνιο αγώνα μέσω σχολίων για να μας πείσει πως η μία και μόνη επιλογή που έχουμε είναι Μαρνέρης, αλλιώς θα έρθει το χάος και το έρεβος. Άρα ο συλλογισμός "μας πολεμάνε υπογείως" δεν έχει λογική ευστάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καποιος θελει να προλαβει μια απόλυση απο την αναπτυξιακη λέγοντας οτι γνωριζει πραγματα και θα τα βγαλει στη φορα δίνοντας καποιες σκορπιες πληροφορίες για εκφοβισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιος έχει τόση πίκρα που δεν ξέρει πλέον με τι να φαγωθεί και πετάει τη μια αρλούμπα πίσω από την άλλη. Θεωρείς ότι δόθηκε κανά στοιχείο άξιο σχολιασμού; Ούτε ένα. Θεωρείς ότι εκφοβίστηκε κανείς; Ούτε ένας. Το μόνο που κατάφερε ο δίκαιος και ο κάθε δίκαιος είναι να γίνει δικαίως περίγελος .

      Διαγραφή
  32. Εκει στον Παρνων εχετε κανει μετωπο κατα του δημου. Το ιδιο θα κανετε και κατα του νεου δημαρχου. Πολυ σιγουροι ειστε για την θεση σας εκει. Ολοι εχουν ταξει διορισμους, εγω βλεπω απολυσεις! Μην ξεχνατε οτι απο Σεπτέμβριο αλλαζουν πολλα στον τροπο ελενχου του κρατους στην αυτοδιοίκηση. Θα ερθουν και Εθνικες εκλογες. Ανακαταταξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί στον Πάρνων κάνουν έργα για να μπορεί ο δήμος και ο κάθε δήμαρχος να πουλάει μούρη (βλέπε εγκαίνια ημιτελούς Φάμπρικας) και να παρίσταται σε φιέστες (βλέπε Μελιτζαζ). Αν ήταν κατά του δήμου και του κάθε δημάρχου δεν θα ασχολούνταν καν με τόσα πράγματα. Και άλλωστε εσύ τι κόπτεσαι για τις απολύσεις; Όποιος δεν χρειάζεται, ας απολυθεί. Κανείς δεν είναι μόνιμος άλλωστε.

      Διαγραφή
  33. κοιτάτε εκει στο δημο να κανετε μια γιορτη μελιτζανας γιατι οι τρις προηγουμενες ηταν η ντροπη της θητείας μαρνερη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι να ξοδέψουμε καμιά 70αρια χιλιάρικα όπως με το Τσιγκούνη. Να χρεώσουμε το Δήμο μας και να δώσουμε σε 2-3 άτομα από 20 χιλιάρικα. Τόσα ξόδεψαν να πάρουμε τις εκλογές! Γ αυτούς θα δουλέψουμε και θα πληρώνουμε 5 χρόνια τώρα! Φάτε μέχρι τον Σεπτέμβριο όσο μπορείτε τράκα γιατί εμείς θα τα πληρώσουμε τα τραπέζια.
      Γιορτές τον 70 χιλιάδων θα βγάλουν τη ζημιά.

      Διαγραφή
    2. 10.54 εάν δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι οι κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα, είσαι καταδικασμένος να αποτύχεις. Το κόστος διοργάνωσης επιστρέφει πάντα πολλαπλάσιο στον τόπο. Τα τελευταία χρόνια η διοργάνωση του δήμου ήταν για κλάματα.

      Διαγραφή
  34. φιλε γιωργο το παραμυθι με τα 70.000 στη μελιτζανα δεν υσχυει και το ξερεις !!! για πες τωρα τι εχουν οι ακτες του δημου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. πρεπει ολοι να παραδεχτούμε οτι ο μαρνερη απαξιωσε τη γιορτη της μελιτζανας και δεν βοηθησε οσο μπορούσε τους συλλόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ξεχνάμε εύκολα. Τα 70 χιλιάρικα το χρονο Τσιγκουνη τα 14 χρόνια τη έφεραν στο Λεωνίδιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πωπωπωπω έχει γεμίσει το μπλογκ κουβαρντάδες εδώ μέσα. Ο ένας καταγγέλει ότι ο άλλος παίρνει τόσα, ο άλλος καταγγέλει ότι η Μελιτζάνα κόστισε τόσο, ο επόμενος ότι ο πάρνωνας τρώει τα λεφτά του δήμου μας. Πολλά τα λεφτά βρε αδέρφια. Αλλά απόδειξη καμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε δεν καταλαβαίνεις 10.52? Πετάει ο καθένας την ...εξυπνάδα του και θεωρεί ότι διαμορφώνει και τη κοινή γνώμη...

      Διαγραφή
  38. του τσιγκουνη η μελιτζανα 70000
    του μαρνερη ποσο ???
    ετσι για να γνωριζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επί Τσιγκούνη στοίχιζε γύρω στις 30000 με 35000 και επί Μαρνέρη 25000 με 27000. Η διαφορά είναι ότι επί Τσιγκούνη είχε αίγλη και κύρος και κατέβαιναν μέχρι και Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ σε νεοδημοκράτη δήμαρχο (βλ. Μπατζελή 2010...). Επί Μαρνέρη, με την τραγική ανοργανωσιά, κατέστη σε απολειφάδι εκδήλωσης και απαξιώθηκε και από τους επισκέπτες που τα τελευταία χρόνια φθίνουν σε απειλητικό βαθμό... Αν δεν αλλάξει κάτι, είναι προτιμότερο να σταματήσει η διοργάνωση και να δοθεί βάρος στο Μελιτζάζ.

      Διαγραφή
  39. Για να μη λέει ο καθένας οτι θέλει.
    Η γιορτη τσακωνικης μελιτζάνας Άργουςη Λακωνίας πολύ κράτησε. Τα 70 το χρόνο του Τσιγκουνη και τα 25 του Μαρνερη Είναι πάρα πολλά γιατί πριν τη γιορτή η μελιτζάνες ειχαν 1€ τα 17 χρόνια έχουν 0,20 λεπτα.
    Αν η γιορτη γίνεται για να πάρουν 3-4 απο 20 χιλιάρικα να μην γίνει.
    Να γίνει στο Λάκκο των Αγ Αποστόλων που θα έχουμε μελιτζάνες.
    Γιορτές Γης. (Γιορτή μελιτζάνας, γιορτή χαρουπιου, γιορτή μελιού, γιορτη Καστανου, γιορτή ψαρά κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ο μαρνερης μαλλον θα τη καταργήσει και θα του το χτυπανε ολοι οι λεωνιδιωτες
    καλο θα ειναι να κανει την καρδια του πετρα και να κανει μια ανταξια της δημαρχιας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα την καταργήσει??? Και να θέλει, δεν νομίζω ότι είναι σε θέση να καταργήσει τίποτα πλέον... Άλλωστε τυπικά παραμένει δήμαρχος, αφού εκ του νόμου (αρθ.65 Καλλικράτη) δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση έως την τοποθέτηση της νέας δημοτικής αρχής, πλην εξαιρετικά επειγουσών και απρόβλεπτων αναγκών.

      Διαγραφή
  41. Αν δώσει και ο Μαρνερης φέτος 70 χιλιάρικα και φέρει όνομα, ξοδέψει και σε 3-4 οικογένειες απο 20 χιλιάρικα μπορεί να μετανοιώσουν που στήριξαν το Μπάμπη.
    Τώρα θα περιμένουν τη γιορτή του 2015 για να μαζεψουν μερικά απο τα χιλιάρικα που ξόδεψαν στις εκλογές.
    Υπομονή θα τα πάρετε δίπλα.
    Χαλάλι το Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πολλά τα τραπέζια, Ποιος πληρώνει θα μας πουν? Είπαμε λεφτά υπάρχουν. Να ευχαριστήσουμε το κοσμο σε κάθε χωριό με ένα τραπέζι. Αλλά να μας πουν ποίος πληρώνει. Για να ξέρουμε αύριο για ποιον δουλεύουμε, ποιος αποφασίζει, σε ποιον χρωστάμε.
    Ο Γάτος προχθές έκανε προσλήψεις.
    Ποιος θα τους πληρώσει δεν μας είπε. Ίδια ιστορία με τον τελευταίο χρόνο Τσιγκουνη. Δημιούργησε υποχρεώσεις και πλήρωνε ο Μαρνερης.
    Και να ήξερε τι δουλειά έκαναν ολοι αυτοί καλά θα ήταν.
    Πάντως τώρα μάζευαν ψήφους για το γάτο.
    Ανταποδωτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τα σχόλια 7.14, 8.46, 9.24 και 9.35 είναι ενδεικτικά της οπισθοδρομικής νοοτροπίας που διοικούσε τον τόπο τα τελευταία χρόνια. Ευτυχώς ξεμπλέξαμε από δαύτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. μια επισημη απαντηση απο τον μαρνερη θα εχουμε για τη μελιτζανα αν θα γινει ???
    η δεν φτανουν τα λεφτα ???

    μπλατσαρα ωραιο παιχνιδακι παιζεις ανεβαζεις οτι γουσταρεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή