Ποίοι εκλέγονται στη Νότια Κυνουρία

Το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που αναλαμβάνει το Δήμο Νότιας Κυνουρίας από την 1 Σεπτεμβρίου 2014

Λυσίκατος Χαράλαμπος Δήμαρχος


Μάνος Ηλίας
Διαμαντής Κωνσταντίνος
Τρούμπας Δημήτριος
Ευσταθίου Θεόδωρος
Ξερακιάς Χρήστος
Πήλιουρας Ηλίας
Καρδάσης Δημήτριος
Ρεντούλης Κωνσταντίνος
Παπαβασιλείου Μαρία - Κολινιώτης Δημήτριος ισοψήφησαν και θα γίνει κλήρωση.
Σωτηρόπουλος Μιχαήλ  Τυρός
Τριανταφύλλου Ιωάννης Τυρός
 Ντουζένη Μαρία Τυρός
Τζοβάνης Δημήτριος  Κοσμάς


Μαρνέρης Ιωάννης
Αθανασόπουλος Δημήτριος
Δανεσής Θεόδωρος
Μάρκος Νικόλαος
Ξερακιάς Παναγιώτης
Τσουκάτος Αντώνιος  Τυρός
Τράκα Αγγελική Τυρός

Ψαρολόγος Γεώργιος

116 σχόλια:

  1. Αντε να αναλάβει ο Μπάμπης να βάλουμε κάνα τούβλο στην οικοδομή. 3 1/2 χρόνια στα μπετά εχει μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη, είσαι έμπειρος στη τοπική αυτοδιοίκηση . Η αντιπολίτευση είναι θεσμικός ρόλος. Θέλουμε απο σένα να ξεσκεπάζεις κάθε λαμογιά, που θα γίνει στο μέλλον σε βάρος του δήμου. Και να στέλνεις στον εισαγγελέα και στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης(Ρακιντζής) οτιδήποτε παράνομο γίνει στον δήμο την επόμενη 5ετία. Η καλοσύνη σου πρέπει να σταματήσει στις 25/5.
    Βάλε φρένο στα σχέδια και στις υποσχέσεις που έδωσαν οι σαλτάκοι και οι παρατρεχάμενοι. Είμαστε δίπλα σου, μην ξεχνάς ότι, εκπροσωπείς το μισό πληθυσμό της Νότιας Κυνουρίας και θέλουμε σκληρή αντιπολίτευση. Μη μας διαψεύσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακαρίτη Τάκο, σήκω να δείς τα κατορθώματα του γιου σου, που απέβαλε το πατριωτικό καθήκον και ψήφισε δεξιάααα.... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ ΜΗ ΞΥΠΝΗΣΗ Ο ΧΑΛΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΗΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙΑ

      Διαγραφή
  4. Όλοι οι συμβουλοι του Μπάμπη έχουν στην καλύτερη περίπτωση απολυτήριο Λυκείου!!!!!!!!!! Εκτος απο αυτόν που θα κληρωθεί.Αυτοί είμαστε, αυτοί μας αξιζουν..........Να δω πως θα διοικησεις ρε Μπάμπη με τους αγράμματους δίπλα σου........Ωραίο Δ.Σ.!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ο Μπάμπης μορφωμένος. Θα τον βοηθήσουν και οι αδερφές του όπως και στις εκλογές.
      Όπως βοήθησαν στις εκλογές, πετάξαν φεϊβολάν για να σηματοδοτήσουν το ήθος που θα κινηθούμε κατά την 5ετια.

      Διαγραφή
    2. Γιατί του Κ.Μαρνέρη οι σύμβουλοι που είχε επιλέξει είναι μορφωμένοι οι υπόλοιποι που ήταν στο ψηφοδέλτιο???

      Διαγραφή
    3. 10:49 για ψάξ'το λίγο. Για να μη λες ότι τα λέμε εμείς.

      Διαγραφή
    4. Όλοι ξέρουμε τι γνώσεις έχουν κ του Μαρνέρη κ του Λυσίκατου...η πολύ σάλτσα βλάπτει...

      Διαγραφή
  5. κα Βιντζηλαίου γιατί δεν φωτογραφίσατε τη φιέστα νίκης του συνπορευτή σας Μπάμπη να τη βάλετε σαν άρθρο στο blog σας? έσεις που ονομαστικά και ξεκάθαρα του δώσατε τους 23 ψήφους του Συριζα του Πουλίθρου??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aυτές δεν ερχόντουσταν τόσα χρόνια να δούνε τον πατέρα τους, τώρα τις έπιασε τόση κάψα για το Λεωνίδιο? Τώρα θυμήθηκαν την οικογένεια τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τοσα χρονια που μας κυβερναγε ο πρων δημαρχος τη ειχαι τελειοση το πανεπιστιμιο.τα παιδια μια χαρα ειναι το αξιζαν αφου σας παλεψανε και σας νυκισαμε...αρε λαμογια εχετε και μουτρα και γραφετε ακομα....ξεφτηλισμενη...απορο πως σας ανεχτικαμε τοσα χρονια....λαμογια τις κινονιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o δήμαρχος είναι 30 χρόνια μέσα στις δημαρχίες, ούτε στα περιβόλια, ούτε στα μπαρ, ούτε στα ποκερ τραπεζια(για να μην ξεχναμε και τα δυάρια που νοικιαζατε με το Σαλακο καποτε)......

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΟΡΦΩΣΗ.ΛΥΠΑΜΑΙ.

      Διαγραφή
    3. Ο Τσιγκούνης σαφώς κ είχε ποιο πολλές γνώσεις απο τον Μαρνέρη...

      Διαγραφή
  8. Πρός Ανώνυμο 26/5 11.30 μμ
    Φίλε Ανώνυμε αναρωτήθηκες πόσους ακροδεξιούς (οχι δεξιούς) ειχε το ψηφοδέλτιο της Συμπολιτείας. Σκέψου το
    και μετά να αναφέρεσαι για τον Τάκο αν ψήφισε δεξιά η όχι εξ άλλου δεν ψηφίσατε μαζί στο παραβάν και λογικό ειναι να μην ξέρεις τι ψήφισε ο άνθρωπος. Μήπως θυμάσαι ακόμα ποιός πούλησε το χώρο του το 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΜΕΣΩ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΓΩΝΙΑ..
    ΠΛΑΤΣΑΡΑΣ 137 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 200 ΤΗΣ Χ.Α.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι αλλοι 400 θες να πεισ γιατι πηραμε 434
      και ο μπλατσαρας δεν ειχε φιλους συγγενης? το λογο που δεν πηγαμε το ξερει του το ειπαμε καθαρα.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Ο ΜΑΓΚΑΣ τωρα που βγηκε ο μπαμπης βγαινει και το φωναζει.Που ησουν πριν ρε "ΜΑΓΚΑ"!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Εκεί που είσαι εσύ τώρα.

      Διαγραφή
    5. Να είσαι σίγουρος ανώνυμε ότι δεν θα είχα μπει καν στη διαδικασία να απαντήσω αν μιλούσατε για πρόσωπο και όχι για το κατάστημα όπου βγάζω δίκαια και χωρίς να ενοχλώ κανέναν το ψωμί μου για να θρέψω τον γιόκα μου, αν είχες αναφερθεί προσωπικά σε κάποιον από την οικογένεια ούτε καν που θα έδινα σημασία. Κατάλαβες τώρα γραικύλε ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΟΤΕ!

      Διαγραφή
    6. Αν θες να μου πεις κάτι από εδώ και στο εξής έλα στο φαρμακείο και όχι από εδώ μέσα σαν κάτι κατινούλες που δεν έχουν δουλεία να κάνουν και θέλουν να δείξουν το αντριλίκι τους και την μαγκιά τους πίσω από την ανωνυμία ενός μπλογκ. Δημοκρατία έχουμε και όχι χούντα σταματήστε να ασχολείστε επιτέλους με το τι ψήφισε ο καθένας, που ήπιε κρασί, ποιος τον κέρασε και που έκλασε αμάν το κακό σας!

      Διαγραφή
    7. ΠΡΙΝ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΣΕ!!!!

      Διαγραφή
    8. Σκεψου να ησουν στην Ελλαδα και την πρωτη Κυριακη!
      Τοσα ξερουν τοσα λενε.
      Να μαθετε την πρωτη Κυριακη ηταν εξωτερικο και να τον αφησετε ησυχο, η Κουβεντα για το Χαραλαμπο ΤΕΛΟΣ.

      Διαγραφή
  10. ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑΑΑ....ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ???ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙ....ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο μπλατσάρας το χε πει πως τα παιδιά δεν είναι πρόβατα και θα ψηφίσουν αυτό που θέλουν. Τώρα που ψήφισαν αυτό που θέλουν είναι πρόβατα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τωρα θα φανουν οι απηλες του κ.ξερακια προς ανθρωπους που δουλευουν στον κ.σαλακο οτι θα απολυθουν μετα τις εκλογες αμα βγουνε.η δεν θα ξεχασουμε τις απηλες του κ.λυσικατου προς συγκεκριμενου ανθρωπου.η του λαγκου στην αγορα του λεωνιδιου και μετα στα πουλιθρα μεσα στην αυλη του σχολειου.αληθεια τι ηθελε εκει.η να ξεχασουμε το σπασμενο παρμπριζ αυτοκινητου.να πω και αλλα??η τα λαδωματα απο συγκεκριμενο ανθρωπο απο τον χωρο του κ.μπαμπη.αλλα οχι υποψηφιου του για να μην πουν τιποτα. οσο για την κ.βιτζηλαιου η το κκε.αυτη ειναι η αξια τους. αλλα και τωρα θα δουμε τον ξερακια και τις υπσχεσης του σε αλλες οικογενειες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΑΤΑΚΙΑgatos9

      Διαγραφή
  13. Η Χρυσή Αυγή δεν είχε καποιον υποψιφιο στο ΛΕΩΝΙΔΙΟ γιαυτό αφήστε τα λόγια..και οταν είχαν έρθει τα παιδιά στο μνημιο των πεσόντων όλο το Λεωνίδιο τους έβγαλε ανεπιθύμητους..μεχρι φυλαδια μοιραζαν..μπλα μπλα μπλα....και τωρα θέλανε και την ψήφο τους???λαμογια..κομματόσκυλα προδότες της χωρας!ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εγω 1 εχω να πω!! ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΜΑΡΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟΤΑΤΟ ΑΓΩΝΑ ! εγω στην θεση των "νικητων" θα ντρεπομουν κ δν θα γλεντουσα....θα εκλαιγα για τις χιλιαδες ευρω π χαθηκαν...κ δε θα γλεντουσα για την τοσο μικρη διαφορα! γτ ο κ.Μαρνερης πηγαινε με τον σταυρο στο χερι, ενω οι αλλοι με τα λεφτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπέρδεψε τους σταυρούς ο Μαρνέρης και γι αυτό την πάτησε. Υπερεκτίμησε το εγώ του και υποτίμησε τον αντίπαλο. Βασικές αρχές πολιτικού ολέθρου. Έτσι είναι όμως. Αν υπηρετείς το δήμο 31 χρόνια και τα περισσότερα από αυτά λιμπίζεσαι την καρέκλα του Δημάρχου,στο τέλος γίνεσαι καρεκλοκεντρικός. Επί 3,5 χρόνια ξέχασε τον τόπο που τον γέννησε και τον εξέλεξε. Ο θεός συγχωρεί, ο Τυρός τιμωρεί Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο τυρος δν ξερει τι εστι ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ... οταν μαθει ομως θα μετανιωσει την ωρα κ τη στιγμη π εβγαλε αυτον δημαρχο!!

      Διαγραφή
    2. Αν μετανιώσει σε 5 χρονάκια εδώ θα είμαστε. Όπως και μετά απ΄3,5 χρόνια εδώ βρεθήκαμε και να το αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
  16. Πιστεύω ότι ο κ. Μαρνέρης έχασε τις εκλογές μόνο και μόνο σε κάποια σημεία που δεν το χειρίστηκε καλά και που θα ήθελα να αναφέρω. Γενικά τον θεωρώ πολύ καλό Δήμαρχο και πιστεύω ότι έχει αρκετές γνώσεις στην αυτοδιοίκηση παρόλο που δεν έχει πτυχίο. Το πτυχίο τις περισσότερες φόρες δεν μετράει όσο η εμπειρία. Εννοείται ότι σε σχέση με τον Τσιγκούνη είναι έτη φωτός μπροστά.
    Παρακολούθησα διαδικτυακά και τους δύο για αρκετό καιρό, εννοώ τις δηλώσεις τους και τις ομιλίες τους. Ενώ την προηγούμενη είχα ψηφίσει τον Μαρνέρη και ανήκω και πολιτικά σε αυτόν τον χώρο, αυτό που με κέρδισε στον Λυσσίκατο είναι ότι κράτησε από την αρχή μια πιο χαμηλών τόνων στάση, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις. Ο Μαρνέρης έδωσε τροφή σε πολλούς και κυρίως από τον χώρο του Λυσσίκατου να σχολιάζουν συνεχώς, την ατυχή κατά την γνώμη μου, δήλωση σχετικά με τον «εξοστρακισμό των αποστημάτων». Εκεί συμφώνησα με τον Λυσσικάτο που έθεσε κάποια ερωτήματα για το ποιοι είναι τα αποστήματα που θα εξοστρακιστούν. Σε μια μικρή τοπική κοινωνία δεν μπορείς να μιλάς για εξοστρακισμό γιατί όλους τους θέλεις στον τόπο, αλλά και γιατί σαν άνθρωπος και πόσο μάλλον σαν Δήμαρχος πρέπει να σέβεσαι την διαφορετικότητα και τον πλουραλισμό χαρακτήρων και απόψεων. Ήταν λίγο αλαζονικό όλο αυτό και δεν ταίριαζε με τίποτα στο προφίλ του Μαρνέρη. Επίσης στην ομιλία του ο Λυσσίκατος δεν αναφέρθηκε ονομαστικά και δεν μπήκε σε τόσο βαθιά κόντρα όσο μπήκε την επόμενη μέρα ο Μαρνέρης. Αυτό το «παιδί μου» που προσφωνούσε συνεχώς υποτιμητικά ο Μαρνέρης, έκτος ότι δεν ταιριάζει στο προφίλ του, έδωσε τέλεια πάσα στον Λυσσίκατο να βγάλει έναν λόγο την τελευταία Παρασκευή που να αναφέρει ότι έχει πατέρα και ότι δέχεται συμβουλές μόνο από αυτόν. Αυτό νομίζω έδωσε και το προβάδισμα στα Μέλανα που έκανε την διαφορά. Θεωρώ ότι ο Μαρνέρης έπρεπε να κρατήσει πιο χαλαρή στάση και όχι με τόσο κόντρα, και χρησιμοποιώντας και ονόματα. Η διαφορά ψήφων είναι πολύ μικρή και πιστεύω ότι τον Μπάμπη τον περιμένουν όλοι στη γωνία. Αυτοί που ψήφισαν Μαρνέρη περιμένουν έστω και ένα λάθος να κάνει για να του το χτυπήσουν και να το «βγάλουν στην φόρα», αλλά τον περιμένουν στην γωνία ακόμα και αυτοί που τον ψήφισαν. Αν δεν τα πάει καλά, την επόμενη φορά θα τον μαυρίσουν γιατί δεν στάθηκε άξιος της εμπιστοσύνης τους. Αυτή την φορά ψήφισα Λυσσίκατο γιατί με κέρδισε το πάθος που έβγαζε, αλλά και γιατί με έπεισε περισσότερο ότι έχει όρεξη για δουλειά και όχι για καρέκλα. Ελπίζω αυτό να του μείνει και μετά τις εκλογές για να δούμε το έργο που υποσχέθηκε, ελπίζω να τα καταφέρει και να έχει την όρεξη που έδειξε τόσο καιρό τρέχοντας να μαζέψει ψήφους. Αλλιώς είμαι και εγώ κάποιος που θα τον περιμένω στην γωνία όπως και πολλοί άλλοι δικοί του και πιστεύω πως αν δεν κάνει αυτά που ο κόσμος περιμένει την επομένη φορά ο Μαρνέρης θα βγει με 70% και δεν θα έχει καμία ευκαιρία ξανά ο Λυσσίκατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΞΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΑΝΕ.....ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλε 9,46, ενταξυ καλα μας τα λες, αλλα μην θελεις να σε πιστεψουμε οτι ψηφισες Μαρνερη την πρωτη και σε κερδισε ο Λυσικατος με αυτα που αναφερεις, εκτος και αν εισουν στο δημο μονο τις μερες των λογων τους. Γιατι εαν εισουν ολο τον προεκλογικο αγωνα και δεν ειδες πως εκανε τον αγωνα του ο καθενας, πως ο Μαρνερης και πως, ο Λυσικατος με τι μεσα ο ενας και με τι μεσα ο αλλος τι να πω αυτα που διαβαζω ειναι εκ του πονηρου. Δεν ειδες τιποτα δεν ακουσες τιποτα πως επαιρνε ψηφους ο ενας και πως ο αλλος, μου φαινεται πολυ παραξενο ο δημος ολος εβουιζε. Και ενταξυ προεκλογικα δεν ακουσες τιποτα τα μετεκλογικα σε βρισκουν συμφωνο (βλεπε χαρτια στους δρομους κ.λ.π.) γιατι δεν βλεπω να τα αναφερεις για να δουμε το υφος και το ηθος του κ. Λυσικατου. Με βρισκουν συμφωνο τα τελευταια που γραφεις μακαρι να γινει ενας δημαρχος για ολους τους δημοτες, και να δουλεψει με την ορεξη του Μαρνερη που ακομα και οι αντιπαλοι του το ανεγνωρισαν, αλλιως δεν θα εχει αλλη ευκαιρια οπως λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 2,45 είμαι ο 9,46. Το Λεωνίδιο είχε βουήξει όπως λες και θα συμφωνήσω σε αυτό μαζί σου, αλλά και για τις δύο παρατάξεις. Στην παραταξή του Μαρνέρη ξέρανε αυτά που γίνονταν στου Μπάμπη, και στην παράταξη του Μπάμπη ξέρανε όλοι αυτά που κάνανε στου Μαρνέρη. Και είδα και άκουσα πως έπαιρναν ψήφους ΟΛΟΙ!! Αν έσυ δεν το είδες και δεν το άκουσες δεν βλέπεις και δεν ακούς καλά.Όσο για τα χαρτιά που πετάει ο κάθε παθημένος ή καλυτερα διαταραγμένος νοητικά και ψυχικά, ΕΛΕΟΣ δεν φταίει και γι' αυτό ο Μπάμπης. Αλλά φαίνεται ότι το πράγμα το βλέπεις από την μία οπτική γωνία, από αυτή που θέλεις εσύ και δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός.

      Διαγραφή
    2. ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  19. 1.24 KAI ΛΑΝΒΑΝΙ ΚΙΑ ΕΡΓΟ ΧΟΡΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΣ..Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΗΝ ΤΑ ΧΕΡΕΣΑΙ ΑΥΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ???/ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙΣ???/Ε ΦΙΛΕ 2.45???ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ξέρουμε ποια τα πέταξε. Το γιατί δεν ξέρουμε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλε, Γιώργο Ψαρολόγο, το μήνυμα ελήφθη. Τα Σαπουνακέϊκα σε ευχαριστούν. Τα κουκιά μίλησαν. Σου λέμε ξεκάθαρα ότι, δεν θα είμαστε αγνώμονες τόσο στο πρόσωπό σου, όσο .........α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλε 8,44 ενταξει εγω δεν ειμαι αντικειμενικος, εισαι ομως εσυ που βαζεις τον αγωνα και τον δυο στην ιδια ζυγαρια. Εκανε λοιπον ο Λυσικατος τον ιδιο εντυμο αγωνα με τον Μαρνερη, τι να πω ειναι αποψη σου και την σεβουμε, δεν πειθεις ομως φιλε κανενα και το ξερεις απλα εισαι φιλαρακι του Λυσικατου και θελεις η ζυγαρια να μην γυρει πουθενα αλλωστε το φιλαρακι φαινεται και απο το οτι ο ενας ειναι Μαρνερης και ο αλλος Μπαμπης. Τωρα για τα χαρτια σε ειχα ρωτησει εαν σε βρισκουν συμφωνω και δεν μου απαντας, μου λες οτι οποιος τα ερηξε ειναι παθημενος η διαταραγμενος νοητικα και ψυχικα. Μηπως σε παρακαλω οπως σου ειχα πει εισουν μονο στις εκλογες στο Λεωνιδιο εαν οχι ουτε και αυτο το εμαθες πως και απο που εγινε? Εγω εμαθα οτι ουτε παθημενη ηταν, ουτε διαταραγμενη νοητικα και ψυχικα αλλα μια χαρα και ειξερε τι εκανε. Για το ελεος οτι δεν φταιει ο Λυσικατος δεν το ξερω δεν ειμουν μπροστα και δεν τον κατηγορω γ αυτο αλλα διαβασα διαφορα στα σχολια τα οποια δεν βλεπω να διαψευδοντε. Φιλε ολα ομως τωρα τελειωσαν ο Λυσικατος ειναι ο νεος δημαρχος μακαρι να ειναι ενας καλος δημαρχος για ολο τον δημο γιατι αυτο ειναι συμφερον και των δημοτων με τον Λυσικακτο και αυτων με τον Μαρνερη. Να εισαι συγουρος εμεις οι ψηφοφοροι του Μαρνερη δεν θα του σταθουμε εμποδιο σε καθε τι σωστο που θα κανει για τον δημο με πρωτο τον Μαρνερη και στο τελος ειμαι συγουρος οτι θα μου γραψεις φιλε ανωνυμε ειχες δικιο ειμαι με τον Μαρνερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 6:00 και εγώ σέβομαι την άποψη σου και νιώθω ότι τουλάχιστον κάνω έναν ωραίο διάλογο εδώ μέσα. Φίλαράκι δεν είμαι με τον Λυσσίκατο όπως ερμηνεύεται η έννοια, αλλά ήμουν με την παράταξη του και τον λέω Μπάμπη γιατί είναι πολύ νέος. Σχεδόν παιδί λόγω ότι μικροδείχνει. Αυτό ήταν που με κέρδισε και τον ψήφισα όπως έχω αναφέρει και σε προγούμενο κείμενο μου πιο πάνω "στο 9:46" δηλαδή με έπισε ότι δεν θέλει την καρέκλα και έχει όντως όρεξη για δουλεια χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις. Ελπίζω να μην μας διαψεύσει όλους εμας που τον ψηφίσαμε. Θεωρείται αυτονόητο από τον τρόπο που γράφω και σκέφτομαι, ότι αυτό με τα χαρτιά όχι απλά δεν με βρίσκει σύμφωνο, αλλά είμαι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε τέτοια κίνηση (θεωρώ ότι μόνο κάποιος διαταραγμένος μπορεί να το κάνει). Ο Λυσσίκατος όμως (για να μην μου χρεώσεις πάλι φιλαράκια που δεν έχω) θεωρώ εγώ ότι καμία σχέση δεν έχει με αυτό. Από όσο τον ξέρω και από όσα πιστεύω γιαυτόν. Σύμφωνω 100% μάζι σου ότι εύχομαστε όλοι να είναι καλός Δήμαρχος για το καλό του Τόπου και για το καλό όλων μας και πιστεύω ότι θα είναι. Όσο για το ότι στο τέλος θα είμαι με τον Μαρνέρη πάλι, μην είσαι τόσο σίγουρος και τόσο απαισιόδοξος γιαυτά που θα έρθουν, γιατί υπάρχει και η αντίθετη εκδοχή, δηλαδή αυτή που λέει ότι θα τα καταφέρει τόσο καλά ό Λυσσίκατος (που του το ευχομαι για το καλό όλων) που την 5 ετία που έρχεται ίσως επιτέλουν να φανεί η διαφορά που δεν εχει φανεί ποτέ ως τώρα, ούτε με Τσιγκούνη , ούτε με Μαρνέρη. Σε βρίσκω λίγο προκατελημένο λοιπόν, όταν προδικάζεις. Κάτσε να δούμε μην τον καταδικάσουμε ακόμα δεν βγήκε. Τα ίδια έλεγαν και οι Τσιγκουνικοί πριν κάποια χρόνια για τον Μαρνέρη και τεκικά έκανε δουλειά. Αυτός ο καινούριος λοιπόν ο Λυσσίκατος μπορεί να είναι ακόμα καλύτερος, κάτσε να δούμε. Όσο για το τι έκαναν και οι δύο αστό καλύτερα να πάει... δεν συμφέρει κανέναν να τα λέμε, έγιναν πολλά και από τις δύο πλευρές και ναι τα βάζω στην ίδια ζυγαριά γιατί εγώ ακούω τα "πολύ χοντρά" που κάνανε οι Μαρνερικοί, εσύ ακούς αυτά που έγιναν και που μπορεί να είναι επίσης "χοντρα" από την μεριά του Λυσσίκατου. Έτσι είναι όμως δεν πλέπουμε ποτέ την μύτη μας, βλέπουμε απέναντι από αυτήν! Όλοι χρησιμοποίησαν θεμιτά και αθέμιτα μέσα ας αποδεχτούμε λοιπόν ότι ναι! στην πολιτική γίνονται και τέτοια καμιά φορά! δεν είναι άγνωστο αυτό και μην μας "τρελένεις" με την αθωότητα σου, όχι μόνο εσύ αλλά και κανένας από τις δύο παρατάξεις που θα γυρίσει να πει και που το λένε ήδη ότι: "μόνο οι άλλοι έκαναν" "εμεις δεν κάναμε" Αν όντως ο Λυσσίκατος αποδιχτεί "λίγος" και βέβαια θα πάω ξανά με τον Μαρνέρη γιατί έτσι θεωρώ ότι πρεπει να γίνεται, δηλαδή να μην παγιώνονται οι πολιτικοί στις θέσεις και να ξέρουν ότι ο κόσμος τους ανεβάζει, ό κόσμος τους κατεβάζει! και να το πάρουν και οι δύο το μήνυμα αυτό για το καλό του τόπου.

      Διαγραφή
  24. εκλογες τελος σε 4,5 χρονια παλι ΞΕΚΟΛΑΤΕ ρε δεν αλλαζει κατι τωρα παμε ολοι να βοηθησουμε τον λυσικατο να παει το δημο μπροστα !!!!!!!!!!!!

    Τ Ε Λ ΟΣ



    ΥΓ σαν τις ελληνικες ταινιες κανουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ρε παιδιά έμαθα σήμερα οτι εκβιάζουν το Ρεντούλη Κωνσταντίνο να παραιτηθεί για να μπει ο επόμενος που είναι υπαλληλάκος του Σαλάκου.
    ΜΗΝ ΤΟΛΜΙΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε ρε δεξιε,μια χαρα ηταν χτες ολη παρεα και μεσα ο ρεντουλης,που καναν βολτα στο Λεωνιδιο μαζι με τον καινουριο δημαρχο.ξεκολατε η νεολαια επιτελους εχει αρκετους εκπροσωπους.

      Διαγραφή
    2. Κολινιώτης και Παπαβασιλείου σας χαλάνε εεεεεε ??? Να μην έχει και αυτο το ρημάδι το συμβούλιο δυο έξυπνους, δραστήριους και μορφωμένους ανθρώπους μέσα.Αμέσως λάσπη. Να παρακολουθείς τα δρώμενα , να μαθαίνεις τα νέα δεδομένα τι θα γίνει και γιατί και μετά να υποτιμάς πρόσωπα και φυσικά με την πιπίλα του "εκβιασμού-Σαλάκος" .... Μπρος πισω , μπρος πίσω βηματάκια είμαστε στη νοοτροπία . Σαν να χορεύουμε καλαματιανό......να γιατι είμαστε για τα πανηγύρια σαν τόπος....ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.....

      Διαγραφή
    3. Εσύ που κόπτεσαι τόσο πολύ για τον κ. Ρεντούλη γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο αν ευσταθεί η φήμη που μόλις έγραψες?

      Διαγραφή
    4. Καλά εσείς οι Μαρνερικοί, θέλετε μορφωμένους ανθρώπους στην αυτοδιοίκηση ή όχι βρε 12.30? Γιατί μας έχετε μπερδέψει...

      Διαγραφή
    5. Ο Ρεντουλης εχει τα χτηματα του, τα περιβολια του, εχει και νεα γυναικα. Περιμενει παιδι. Σας απεδειξε ποσο αγαπητος ειναι απο τους ψηφους που πηρε. Εχει μελλον μπροστα του. Σας χαλαει εσας του Μαρνερη που θα μπουν και οι δυο μορφωμενοι, Ο Μποκος και η επιστημονας? Μορφωμενοι και οι δυο με πτυχια. Αφηστε τα παραμυθια με το Σαλακο. Μεσα θα ειναι και ο Κωστας και οποτε τον χρειαστει ο Δημαρχος ξερει το τηλ του.

      Διαγραφή
  26. εγω ενα εχω να πω εμεις οι μελανιωτες καναμε την δοιαφορα,,, τωρα αν θα μας ευνωμονειτε η θα μας καταριεστε; ειναι αλλο θεμα,, και κατι αλλο τον λυσικατο να τον κρινετε σε 5 χρονια οχι απο τωρα ΝΙΚΟΣ ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ ΜΕΛΑΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλή θητεία στο νέο δήμαρχο κ εύχομαι να μην επικρατήσουν τα συμφέροντα που τον έβγαλαν!Τώρα πώς θα επιβληθεί σε αυτούς που έστησαν όλο αυτό το χορό ο χρόνος θα δείξει...
    Όσο για τον απερχόμενο δήμαρχο του αξίζουν συγχαρητήρια για το ζήλο που έδειξε στην εργασία του και στα αποτελέσματα που έφερε για το δήμο μας αλλά κ για το ήθος και τις αρετές που αποδείχτηκε περίτρανα πως διαθέτει!
    Όσο για αυτούς που συγκρίνουν τους αγώνες τους και τους κρίνουν ίσους απλά εθελοτυφλούν και το ξέρουν κ οι ίδιοι!
    Συγχαρητήρια κ. Μαρνέρη άξιος δήμαρχος άξιος άνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 10:08 π.μ Συμφωνώ σε όλα και για τον παλιό και για τον καινούριο. Συμπληρώνω: ότι ο καινούριος θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρει να επιβλήθει στα συμφέροντα που έχουν ιδιοτέλεια και ας αφήσουμε τον καιρό να μας δείξει τι νέο και καλό μπορεί να κάνει και τι αποτελέσματα θα φέρει, χωρίς να προδικάζουμε. Και συμφωνώ πως αυτοί που συγκρίνουν τους αγώνες και νιώθουν αγγελούδια!! αθώοι!!! και αδικημένοι ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΙΔΙΟΙ. Συγχαρητήρια κ. Λυσσίκατε γιατί είσαι άξιος νέος άνθρωπος και αυτό θα φανεί και στην νέα σου καριέρα σαν Δήμαρχος!

      Διαγραφή
  28. Πέντε μέρες μετά τις εκλογές και την νίκη του συνδυασμού του κ. Λυσίκατου, παρατηρώ με θλίψη την προσπάθεια (μικρού ευτυχώς...) μέρους των οπαδών της ηττημένης παράταξης να εξαπολύουν μια ανοίκεια επίθεση σε βάρος του νέου Δημάρχου.

    Αγαπητοί μου φίλοι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά: Όταν τίθεσαι στην δια της ψήφου κρίση της κοινωνίας, πρέπει εκ των προτέρων να έχεις αποδεχτεί την ήττα σου. Δεν γίνεται αλλιώς. Το ίδιο ισχύει και για τον ψηφοφόρο. ΄

    Άλλωστε, δεν είναι δυνατό να είναι όλοι νικητές. Γράφουν ορισμένοι ότι η διαφορά ήταν οριακή και να προσέχει ο νέος Δήμαρχος τις κινήσεις του και να θυμάται ότι οι μισοί δεν τον ψήφισαν και άλλα τέτοια εύθυμα... Αγνοούν μάλλον ότι και με μία ψήφο διαφορά αναγορεύεται ο νικητής Δήμαρχος και οφείλει να εκτελέσει τα καθήκοντα του με μόνο γνώμονα την προαγωγή και την πρόοδο του τόπου, χωρίς να σκέφτεται και πολύ περισσότερο να λογαριάζει τι θα πουν οι συντεχνίες...

    Ακούω επίσης περί "πήγαινε-έλα" ψήφων κλπ. Ωραία. Και? Όλες αυτές οι τακτικές είναι μέσα στο παιχνίδι που αποδέχεσαι όταν κατεβαίνεις υποψήφιος και που όλοι προσπαθούν λίγο-πολύ να προσηλυτίσουν ψήφους. Αυτά ακούγονται στα ελληνικά δρώμενα από συστάσεως κράτους και στην τελική ανάλυση πρόκειται για γραφικές ανοησίες και γελοίες δικαιολογίες των ηττημένων.

    Επειδή η κοινωνία είναι μικρή, όλοι γνωρίζουμε τι γίνεται στο Δήμο σε όλα τα επίπεδα (όπως πχ που πάνε τα λεφτά του Μώττειου...). Εδώ θα είμαστε όλοι να συζητάμε το πως θα διοικήσει ο νέος δήμαρχος. Αλλά μέχρι τότε καλό θα είναι να έχουμε λίγο υπομονή και να μην κρίνουμε εκ των προτέρων και ούτε να κουνάμε το δάκτυλο παίζοντας το παντογνώστες και σχετικοί σε όλα τα επίπεδα. Έχει μπροστά του πέντε ολόκληρα χρόνια να κριθεί και να σχολιαστεί εκ του αποτελέσματος.

    ΥΓ. : Με όλα αυτά που διαβάζω μία έκφραση μου έρχεται στο μυαλό όλες αυτές τις μέρες "Ουαί τοις ηττημένοις"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να συμπληρώσω επιπλέον, ότι όταν αναφέρεστε σε συγκεκριμένο επιχειρηματία της περιοχής και ότι αυτός εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα μπλα μπλα μπλα, έχετε κατά νου ότι σ' αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, ο συγκεκριμένος "συμφεροντολόγος", "εκβιαστής", "αμείλικτος" και "άδικος" άνθρωπος δίνει ψωμί σε τουλάχιστον 50 οικογένειες του τόπους μας.

      Όποιος θεωρεί περισσότερο ικανό τον εαυτούλη του, ας συνεχίσει τη βλακώδη λασπολογία, για να συνεχίσουμε και εμείς να γελάμε απερίσπαστοι, επί καθημερινής βάσης...

      Διαγραφή
    2. Νικος ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ31 Μαΐου 2014 στις 6:27 π.μ.

      εξαλλου ποτε δεν πετας πετρες σε ενα αδειο δεντρο μονο σε γεματο για να πεσει κανενα φρουτο να φας και εσυ

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ 10.50΄ και να προσθέσω ότι ο κάθε υποψήφιος το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να αναζητήσει τις λεγόμενες "δεξαμενές ψηφοφόρων" απ΄ όπου θα αλιεύσει τις μέγιστες δυνατές ψήφους. Πως είναι το μαντρί με τα πρόβατα; Κάτι ανάλογο. Συνεπώς δεν φταίει ο κάθε υποψήφιος για τις τακτικές του, αλλά εμείς που σταβλιζόμαστε αυτοβούλως γιατί στην τελική, στο παραβάν μόνοι μας μπαίνουμε. Και αυτό ακριβώς είναι που δίνει τη δημοκρατική νομιμοποίηση στο αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
  29. Φίλοι συμπολίτες
    Όσο και να σχολιάζετε πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα στα blog και σε πηγαδάκια καφενείων η αλήθεια δεν αλλάζει. Ο Λυσίκατος (ναι το "παιδί" που το πλάνεψαν οι Σαλτάκοι και οι Χαρατσαίοι) είναι Δήμαρχος. Και επειδή ορισμένοι θεωρούν πως διαμορφώνουν και την κοινή γνώμη σχολιάζοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ σε ένα blog, ένα έχω να πω : ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΩΣ ΟΣΟΙ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΟΝΟ

      Διαγραφή
    2. Νικος ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ31 Μαΐου 2014 στις 6:23 π.μ.

      μπραβο σου !!!! ειναι οτι πιο ωραιο εχω διαβασει σε αυτο το μπλοκ !!!!

      Διαγραφή
    3. Εχεις δικιο. ωραια τα λες. την κοινη γνωμη την διαμορφωνει ενα τρακα σουβλακι, ενα ποτηρι κρασι και μια πορτοκαλαδα. σκεψου αυτα τα λιγουρια που σας ψηφισαν τωρα που τελειωσαν τα σουβλακια και το κρασι τι θα τους δωσετε? οι ιδιοι θα σας πολεμησουν.

      Διαγραφή
    4. Αυτά τα λιγούρια φίλε συμπολίτη είναι η πλειοψηφία του τόπου που (μάλλον) ζεις και εσύ. Αν εσύ τους θεωρείς λιγούρια και ζήτουλες ενός σουβλακίου μάλλον έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. Και μην ξεχνάς πως, όπως διδάσκει η ζωή, η έπαρση δεν είναι καλός σύμβουλος...

      Α! και που 'σαι! Δεν ξέρω αν την κοινή γνώμη τη διαμορφώνουν τα σουβλάκια (ή τα αρνιά και οι δίπλες αν προτιμάς..), αλλά είμαι βέβαιος πως δεν τη διαμορφώνουν οι απ΄ ευθείας αναθέσεις, τα μεροκάματα σε δικά μας παιδιά και κυρίως τα συμφέροντα των λίγων που δεν άφηναν την τέως πλέον δημοτική αρχή να εκτελέσει ψηφισμένες αποφάσεις του ΔΣ.

      Διαγραφή
  30. αρχίσαμε ωραια. προσπαθεις αγαπη μου να τα βαλεις με το μπαμπη? εκει θα ειναι δημαρχος 5 χρονια να σκασεις. θα ειναι ο αρχηγος μας και θα αποφασιζει τα παντα αυτος. εσυ να δω αγαπη μου τι θα κανεις τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπη μου διαβασε ποιο προσεκτικα τη γραφω και δεν εχω κανενα λογο να τα βαλω με τον μπαμπη,,,

      Διαγραφή
  31. Μπραβο στο Μπαμπη μεγαλη νικη. Τωρα θα φανει αν αξιζει. Αν καταφερει να ειναι δημαρχος για ολους η για τους χορηγους του. θα φανει αυτο. Αν βαλει αμεσος Αντιδημαρχους τον Ξερακια Χ. Λογο Σαλακου και τον Τριανταφυλλου στο Τυρο οπως συμφωνισε προεκλογικα. 3 μηνες εχει να το σκεφτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι χορηγοί που αναφέρεσαι έχουν τόσο χρήμα που ουδόλως νοιάζονται για απ΄ ευθείας αναθέσεις 2-3-4 χιλιάδων ευρώ που μοιράζει ο δήμος μας... Αν είχαν τέτοιου είδους ανάγκες, θα είχαν εκδηλωθεί τόσα χρόνια... Αλλά που να σας αφήσει η πίκρα να σκεφτείτε λογικά..

      Διαγραφή
    2. Τον Τριανταφύλλου δεν το ξέρω και δεν μπορώ να έχω άποψη. Ο Ξερακιάς όμως είναι από τους αξιότερους και εργατικότερους δημοτικούς συμβούλους και το απέδειξε όταν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων επί προηγούμενης δημοτικής αρχής και δεν τον στήριξε κανείς λόγω ...σφιχτού εναγκαλισμού δημοτικών συμβούλων πλειοψηφίας και συγκεκριμένων υπαλλήλων...

      Διαγραφή
    3. Για ποιον λες? Γ αυτον που ελεγε οτι πει ο Βασιλης(Σαλακος) σε ολα τα συμβουλια? Γ αυτον που ως αντιδημαρχος δεν ψηφισε τεχνικο προγραμμα αλλα ζητησε τα χρηματα του τεχνικου προγραμματος? Για τον Αντιδημαρχο που επαιρνε 1.800 ευρω??

      Διαγραφή
    4. Λέω για τον Χρήστο Ξερακιά. Για αυτόν που οργάνωσε την καθαριότητα όσο κανείς, για αυτόν που απειλήθηκε ευθέως από 2-3 αγράμματους υπαλλήλους καθαριότητας, κατά των οποίων ουδείς εκ των "δημοτικών αρχόντων" είχε τα κότσια να στραφεί νομικά και πειθαρχικά. Γι αυτόν που όντως δεν ψήφισε γιατί ήταν γεμάτο παρατυπίες και αυτό φάνηκε από τις συνεχείς τροποποιήσεις του, γι αυτόν που συμφωνούσε με τις γνώσεις και την εμπειρία του Σαλάκου, για αυτόν που αμείβονταν με μισθό 1800 ευρώ επειδή τόσα προβλέπονταν από τη θέση του. Ναι, λέμε για τον ίδιο. Απλώς η δικιά μου οπτική γωνία είναι λίγο διαφορετική.

      Διαγραφή
    5. Αυτοι οι αγραμματοι υπαλληλοι που λες ειναι ακομα στο Δημο και δουλευουν για το τιμιο μεροκαματο τους απο τις 5 το πρωι εκτος απο μια κολλητη του Ξερακια που το επαιζε διευθυντρια της σκουπας.
      Ο Ξερακιας Χ. ηταν αυτος που δεν ειχε δικια του γνωμη και συμφωνουσε με την γνωση και εμπειρια του Σαλακου. Με το που εφυγε επαψε να ειναι καθαρη η πολη. Μετα απο αυτον το χαος. ή ο Βασιλης?

      Διαγραφή
    6. Το κοινωνικό αξίωμα "ουδείς αναντικατάστατος" το ξέρεις αγαπητέ 7:42? Φαντάζομαι πως ναι. Το πρόβλημα ξέρεις που έγκειται? Στη βλακώδη εντύπωση πως ο καθένας μπορεί να αντικαταστήσει τον καθένα.

      Διαγραφή
    7. 7,42 το ότι οι υπάλληλοι αυτοί είναι ακόμα στο δήμο μαγκιά τους γιατί έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν. Οι προιστάμενοι οφείλουν να ελέγχουν το προσωπικό όμως, ιδίως όταν διαπράττει ποινικά αδικήματα. Αν δεν το κάνουν, πέφτουν στο ίδιο ηθικό επίπεδο (αν όχι σε χαμηλότερο) με τους δράστες...

      Διαγραφή
    8. οταν διαπραττει ποινικα αδικηματα? ποιο ειναι το ποινικο αδικημα? γιατι στην προσπαθεια σου να υπερασπιστεις τον εργοδοτη σου φευγεις, ξεφευγεις θα ελεγα και χανεις το οποιο δικιο σου. τιμια εκαναν την εργασια τους και την κανουν. μαλιστα ο περι ου ο λογος στηριξε με περισιο παθος το συνδιασμο του Ξερακια- Σαλακου.

      Διαγραφή
    9. Δεν ψάχνω κανένα δίκιο φίλε κάνοντας σχόλια σε blog. Την ώρα μου περνάω ευχάριστα. Τα ποινικά αδικήματα είναι η εξύβριση και η απειλή. Α! Εργοδότης μου δεν είναι ο Σαλάκος (δυστυχώς...).

      Διαγραφή
  32. Μην ξεχνας οτι ο Μπαμπης βγηκε γιατι τον στηριξαν οικονομικα οι χορηγοι του που αυριο θα θελουν τα ανταλαγματα τους. τον στηριξαν η Νεα Δημοκρατια που αυριο θα καταρευσει γιατι θα μας τελειωσει ολους μας και θα την τελειωσουμε και μεις. Τι θα κανει τοτε ο Μπαμπης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι έκανε και ο Μαρνέρης όταν κατέρρευσε το ΠΑΣΟΚ. Απολύτως τίποτα. Διότι είναι παντελώς αδιάφορο αν καταρρεύσει η ΝΔ, το Ποτάμι, το Κόμμα των Κυνηγών, το Κόμμα Χαρίζω Οικόπεδα ή όποιο άλλο κόμμα. Θα συνεχίσει το έργο του και θα κριθεί στις επόμενες εκλογές από τους δημότες.

      Διαγραφή
  33. Δυστυχώς? Έχεις καψούρα με το Σαλακο αγόρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δυστυχώς είναι θέμα καψούρας. Το παραδέχομαι. Τουλάχιστον δεν έχω εμμονικά σύνδρομα με τον Μαρνέρη, όπως οι περισσότεροι που γράφετε εδώ μέσα. να το κοιτάξετε τώρα που είναι νωρίς...

      Διαγραφή
  34. ανεκδοτο εισαι, για να λες δυστυχος δεν δουλευεις για το σαλακο. πλακα εχεις και αυτα που λες για αδικηματα. γιατι αυτον που κατηγορας σας βοηθησε με το παραπανο να παρετε παλι εξουσια κ. Ξερακια. ειστε αχαριστοι το παιδι εκανε αγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι ανέκδοτο έχεις δίκιο. Τουλάχιστον εγώ σαν ανέκδοτο δίνω στον κόσμο χαρά, σε αντίθεση με σένα που κλαις τη μοίρα σου.

      Διαγραφή
    2. Εντάξει αυτός που γράφει για το Σαλάκο είναι ανέκδοτο. Εσείς που γράφετε όλη μέρα σχόλια προσπαθώντας να κάνετε το άσπρο μαύρο, τί είστε? Περνιέστε για σοβαροί νομίζεις?

      Διαγραφή
  35. Λιγος σεβασμος στα παιδια που δουλευουν για να εχεις εσυ μια καθαρη πολη δεν βλαπτει.
    Λιγο σεβασμο στα παιδια που εχουν υποστει μειωση 50% του μισθου τους αλλα συνεχιζουν να κρατουν την πολη καθαρη!
    Κανενας απο σας δεν ξυπναει στις 4 για να τους δει! ολοι το πρωι τα βρισκουμε ετοιμα.
    Ο Ξερακιας τα εβαλε μαζι τους οταν ξυπνουσε στις 10 και επερνε 1.800 το μηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσα του έδιναν, τόσα έπαιρνε. Ξεπέρασε το κόμπλεξ με τα λεφτά επιτέλους. Και μάλιστα πληρωνότανε για κάνει έλεγχο και να δίνει κατευθύνσεις. Κάτι το οποίο δεν άρεσε γιατί τόσα χρόνια είχαν μάθει αλλιώς. Αραλίκι και όλα χαλαρά... Το γεγονός ότι ξυπνάνε 4 ή 3 το πρωί είναι μέρος του επαγγέλματος τους (το οποίο όχι μόνο δεν κατακρίνω, αλλά θεωρώ ότι είναι εκ των ων ουκ άνευ).

      Διαγραφή
    2. Ο τομέας της καθαριότητας είναι πράγματι πολύ σημαντική λειτουργία για μία πόλη. Και αυτοί που εργάζονται σ' αυτόν τον τομέα οφείλουν να γνωρίζουν ότι επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό έργο.

      Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι προσλήφθηκαν για την επαγγελματική αποκατάσταση και όχι για την κοινωνική προσφορά... και κάπου εκεί παρεισφρέει ο ωχαδερφισμός, η ρουφιανιά, η τεμπελιά, η κουτοπόνηρη δημοσιουπαλληλική νοοτροπία και οι συντεχνίες... αυτό πήγε να πολεμήσει ο Ξερακιάς, αλλά χωρίς την απαιτούμενη στήριξη, τον έφαγαν στη στροφή, παρουσιάζοντας τον παράλογο, ηλίθιο, άσχετο κλπ..

      Διαγραφή
    3. Εχεις δικιο τοσα χρονια ειχαν μαθει αλλιως. Τοσα χρονια πριν ποιος ηταν υπεύθυνος? ποιοι κυβερνούσαν το δημο? Τουλαχιστον επι Μαρνερη νοικοκυρεύτηκαν ολα! Τα οικονομικα, τα διοικητικα το μπαχαλο των υπαλληλων.

      Διαγραφή
    4. Ο Τσιγκούνης και οι συν αυτώ ήταν αποκλειστικά υπεύθυνοι. Δεν διαφωνεί κανένας γι αυτό.

      Λέω απλώς ότι ένας βρέθηκε (Ξερακιάς) να βάλει τάξη και τον βγάλαμε παράλογο και τρελό.

      Για τα οικονομικά που λες επίτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη. Να σου θυμίσω μόνο ότι πριν εκλογών σε άρθρο του (http://www.leonidion.gr/2014/05/blog-post_5.html) ο Τσιγκούνης αντέκρουσε πλήρως και αιτιολογημένα με οικονομικά στοιχεία την επιχειρηματολογία Μαρνέρη για το υποτιθέμενο χρέος και τις άσκοπες φιέστες παρουσίασης του στο κλειστό και κάλεσε όποιον έχει αντίθετη άποψη να την καταθέσει.

      Guess what?
      Κανείς δεν τόλμησε να σχολιάσει (συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του Μαρνέρη, που σε άλλα και άλλα θέματα είναι λαλίστατος). Ούτε καν τα διέψευσε έστω για τα μάτια του κόσμου στις πομπώδεις ομιλίες του, αλλά περιορίστηκε στην εύκολη κριτική "παιδιών" και στην εύκολη στοχοποίηση "Σαλτάκων" και "Χαρατσαίων"...

      Διαγραφή
    5. Θεωρώ δε, ότι αυτές οι δύο εντελώς άστοχες ομιλίες, του στοίχισαν τη δημαρχία, περισσότερο από την ικανότητα διοίκησης του Λυσίκατου (η οποία όπως προείπα θα κριθεί συν τω χρόνω).

      Διαγραφή
    6. Όταν μαθεύτηκε το άρθρο Τσιγκούνη, στην πιάτσα όλοι περίμεναν την ανακοίνωση διάψευσης Μαρνέρη στα λεγόμενα του πρώην δημάρχου. Όταν αυτή η διάψευση δεν ήρθε ποτέ κατέρρευσε όλο το οικοδόμημα (τακτοποίηση χρέους - σώσιμο χρεοκωπήμενου δήμου) πάνω στο οποίο είχε χτίσει ο Μαρνέρης όλο του έργο και αυτό ο κόσμος δεν το ξέχασε στην κάλπη. Άλλωστε είναι τουλάχιστον βλακώδες να παραγνωρίσουμε την τεράστια επιρροή που έχουν ακόμα τα λεγόμενα Τσιγκούνη σε μεγάλη μερίδα Λενιδιωτών

      Διαγραφή
  36. Αυτό ο Τσιγκουνης πότε το έγραψε? Ανάμεσα στο ψητό που έτρωγε στο εκλογικό κεντρο του Μαρνερη με το Δανεση κσι Λαλλα ή στο εκλογικό του Λυσικατου τρώγοντας σουβλάκια με το Σκαρανταβο? Σιγά μην θυμόταν ο Τσιγκουνης όλα αυτά τα νούμερα που έχει γράψει. Δεν τα ήξερε οταν ήταν δήμαρχος θα τα ήξερε τώρα? Άλλος του τα έγραψε και τον ξέρεις κ εσυ που στο έδωσε τυπωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν έχει σημασία ούτε πότε το έγραψε, ούτε αν θυμόταν τα νούμερα, ούτε αν εν τέλει το έγραψε ο ίδιος. Σημασία έχει ότι το αποδέχθηκε και το υπόγραψε. Και ακόμη μεγαλύτερη σημασία έχει η ύποπτη σιωπή που ακολούθησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αν αυτα που γράφτηκαν με υπογράφει Τσιγκούνη ισχύουν δεν θα τα έδινε όταν είχε ήδη προχώρηση ο προϋπολογισμός θα τα είχε δώσει για να παραδώσει το δήμο όπως όφειλε και όπως θα κάνει ο Μαρνερης στον Μπαμπη ...αλλα είναι ντροπή του που άφησε αυτο το τέχνασμα να χρησιμοποιηθεί ως αντίλογος σε αυτα που ειπώθηκαν στο κλειστό (που δεν συμφωνώ με αυτο που εγινε)Να βγαίνω και να ακουω είδες μια χαρά τα είχε ο Τσιγκούνης ...ελεος !Φταίει οΜαρνερης έπρεπε να τον έκθεση επίσημα στο κράτος να μείνουμε χωρίς προϋπολογισμό δηλαδη χωρίς πληρωμένους υπαληλους με όλα τα τότε φέσια μας στα μαγαζιά του Λεωνιδίου ,στους εργολάβους στους τεχνίτες κτλ για δυο χρόνια ως που να τελείωση ο ελενχος να βρωμάνε να διψαμε και οι οικογένειες του δημαρχείου να πεινάνε ...και όλα αυτα γιατι....?Για διαφάνεια πρωσωπικοι ευχαρίστηση και τον Τσιγκούνη με ένα απο τα 100 δικαστηρια που τρέχει παραπάνω .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φάνηκε πάντως ούτε ο γράφων να τα ανακαλεί (απεναντίας τα υποστηρίζει με πάθος με κάθε ευκαιρία που του δίνεται ακόμα), αλλά ούτε και ο τέως να τα διαψεύδει...

      Διαγραφή
    2. Θα περιμένω να μου πείτε γιατι δεν παρέδωσε ποτέ ο Τσιγκούνης και όταν φτιαξαν τον προϋπολογισμό βγήκαν τα όλα μέλι γαλα ήταν κοιτα τι είπαν οι ορκωτοί λογιστές και πριν μουγκά ,πήραμε τον φτιαχμενο προϋπολογισμό του Μαρνερη τον παρουσιάσαμε σαν αποδείχτικο ότι ο δημμος ήταν μια χαρά και αφου είχε υπογράψει την παραδωση ο Μαρνερης και τον έχουμε στο χέρι ας το χρησιμοποιήσουμε να βγάλουμε τον Μπαμπη.....αυτοι είστε αυτοι θα είσαστε πάντα...

      Διαγραφή
    3. Καλά εδώ και 3,5 χρόνια την ίδια καραμέλα δεν βαρεθήκατε? Σας τάπωσε μια χαρά όμως ο Τσιγκούνης. Σας το κράταγε για έκπληξη. Όχι που νομίζατε ότι θα ανεχότανε έτσι τη λάσπη τόσα χρόνια και δεν θα έβρισκε τη στιγμή να σας το ανταποδώσει... Είστε πολύ μικροί και άπειροι πολιτικά τελικά...

      Διαγραφή
    4. Καλά δεν παιζεσε φίλε ,ξαναρωτάω και λέω γιατι κανείς πως δεν καταλαβαίνεις 3 μήνες δεν του έφταναν να τα δειξει και να παραδώσει δήμο γιατι μετά ? Συνεχισε το χορό του παραλόγου δεν σου κάνει η αληθεια γιατι δεν σου αρεσει μπήκε η υπογράφει Μαρνερη να μην μπορεί να κάνει τίποτα τώρα (όπως να δωσει απαντησει επίσημα) και μετά τούμπα τα πανιά στο ξαναλέω αυτοι είσαστε...απαντα πάλι σαν ναμην ακουσες

      Διαγραφή
    5. Ο Τσιγκουνης η μονη ταπα που μπορει να βαλει ειναι η ταπα του νεροχυτη και εκεινη με δυσκολια αντε γιατι πολυ μας τα πρηξατε με αυτον τον φεσαρα που εχει τα μουτρα και κυκλοφορει ανενοχλητος στην αγορα του Λεωνιδιου.Εαν τον γουσταρατε τοσο πολυ να κατεβαινατε υποψηφιοι μαζι του.Συγχαρητηρια στον Μπαμπη που που δεν τον ειχε μαζι του.

      Διαγραφή
    6. Σοβαρά 4.14? Έγινε τέτοιο πράγμα? Τι λες ρε παιδί μου... Και γιατί δεν μας τα λέγατε προ εκλογών όλα αυτά? Από τις 5/5 το είχε δημοσιεύσει ο Τσιγκούνης. Προς τι η σιωπή? Γιατί δεν το αντικρούσατε και εσείς με στοιχεία? Τέτοιο τέχνασμα σας σκάρωσαν για να χάσετε, όπως λες ο ίδιος, και το αφήσατε ασχολίαστο? Τόση απειρία έχετε τελικά... ή κρύβεται κάτι άλλο από πίσω??

      Διαγραφή
    7. Προς 7.28 - Από μένα περιμένεις απάντηση ??? Από τον Μάρνερη τράβα να την βρεις. Δεν ξέρω που αναφέρεσαι με τις υπογραφές και δεν με ενδιαφέρει τι παρασκηνιακά παιχνίδια έπαιξε (ή νόμισε ότι έπαιξε) με τον Τσιγκούνη. Μου αρκεί ότι σιώπησε ύποπτα όταν έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο Τσιγκούνης.

      Προς 7.32 - Ο νεροχύτης ήταν του Μαρνέρη όμως, όχι ο δικός του.

      Διαγραφή
    8. Ρε κολημενοι με την μπάλα της πολιτικής και ποιος τάπωσε ποιον και βλακειες σας λέει ο ανθρωπος ξεκάθαρα δεν μιλαγε ο χάος δεν ξέρω υποτίθεται τίποτα και δεν παραδίνω δήμο γιατι απλα δεν μπορώ και μπορεί να καταλήξω στη φυλακή βάζοντας απλήρωτα τα πάντα λόγο ελενχου δυο χρόνια τον δήμο !Όταν τότε θεώρησε σωστό οαλλος να υπογράψει τον προϋπολογισμό και να προχωρήσουν όλα (Μαλακια του κατά την γνωμη μου τα πληρώνει τώρα και δεν μπορεί να πει τίποτα )θυμιθηκε ο Τσιγκούνης ( αφου τον εβγαλε λάδι ο Μαρνερης )να τα παρουσιάσει ότι όλα καλά .Τι σημασία έχει δεν καταλαβαίνω Δήμαρχος είναι ο Μπάμπης πλέον και τέτοιες παπαρολογιες και παράλογοι προιπολογισμοι δεν υπάρχουν οπότε όλα καλά !Αληθεια ξέρει κανένας σας τι είναι αυτο και πως λειτουργεί και πως τον φτιάχνουν οι οικονομολόγοι και οι λογιστές με τους αιρετούς η απλως λέτε ότι σας έρθει στο κεφάλι ;

      Διαγραφή
    9. Φίλε, εγώ θέλω να συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά μου είναι λίγο δύσκολο να πιστέψω ότι ο Μαρνέρης, μετά από τόσα που είχε πει για το χρέος και τη διαχείριση Τσιγκούνη, τα μαγείρεψε για να τον βγάλει λάδι, όπως λες. Μπορεί και να το έκανε, δεν διαφωνώ. Απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο.

      Διαγραφή
    10. Και τι να κάνει?Κοιτα Φασούλα δήμαρχο που φώναξε ελενχο και ρωτα τι τράβηξαν οι οικογένειες και όλοι αυτοί που έμειναν χωρίς μισθό λεφτά κτλ για το τίποτα όλα μέλι γαλα και ο Φασούλας κακός και δρομο ....με ένα δικαστηριο που ακομα τρέχει είναι ο προκάτοχός που και γιαυτο τα κανάλια μουγκα

      Διαγραφή
  39. Η διαφορα ειναι μια!
    Ο τσιγκουνης δεν παρεδωσε γιατι δεν ηξερε τι να παραδωσει. Δεν ειχε καμια εικονα για το δημο.
    Τωρα ο Μαρνερης ξερει τι θα παραδωσει! Εχει πληρη εικονα των οικονομικών και των περιουσιακών του δημου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nik το άρθρο του Τσιγκούνη το έχεις διαβάσει ή σχολιάζεις με όσα ακούς ένα γύρω? Γιατί αν διαβάσεις το άρθρο θα αντιληφθεί ότι ήξερε πολλά περισσότερα από ότι υπολόγιζαν οι αντίπαλοί του... Απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για το strike...

      Διαγραφή
  40. Του τα έγραψε άλλος. Του τα είπε και τα δημοσίευσε. Γιατί μετά απο 3 χρόνια απάντησε? Γιατί ήθελε να δημιουργηθεί εντύπωση. Αν το διαβάσεις δεν βγάζει συμπέρασμα. Μαλακιες έλεγε, ο τίτλος έμεινε. Αν ήθελε να τον πιστέψουμε θα έπρεπε να παραδώσει το δήμο και όχι να εξαφανιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥ Ο ΤΣΣΙΓΚΟΥΝΗΣ .ΜΛΕΚΩ ΜΗΚΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕς ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗ ΤΟΥ ΜΑΡΝΕΡΗ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΤΛ 2011 2012 28ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΓΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑ Ε ΠΡΟΒΑΤΑ Ο 7,28 ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΕΕΕΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ .....ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Τσιγκούνης δεν είναι ικανός να μηρασει 1 τσουβάλι αχηρο σε 2 γαϊδάρους τι δημο να παραδώσει;;;πως τον κρατησαι τοοοοσα χρονια;;;αφου υπάρχουν μουλάρια.......κ η ανακηνοση του ήταν κοματι του προεκλογικού αγωνα του κ.Λυσικατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ο Γιάννης απάντησε στα προεκλογικά του Μπάμπη μόνο εκεί που τον βόλευε. Μας μίλησε για πατεράδες, για σαλτάκους, για χαρατσάκηδες. Για τα αποστήματα σιωπή, για την επιστολή Τσιγκούνη σιωπή. Ούτε όταν τον έθιξε σε προσωπικό επίπεδο αποκαλώντας τον "κύριο μετά της συζύγου" δεν απάντησε. Γιατί; Γιατί Γιάννη;
      Βέβαια στο χείμαρρο Λυσίκατο ούτε η εξυγίανση του Δήμου έπιασε τόπο, ούτε η εξυγίανση του Πάρνωνα έπιασε τόπο, ούτε η ξανα-εξυγίανση του Πάρνωνα έπιασε τόπο, ούτε τα έργα των πολλών εκατομυριόνε πιάσαν τόπο, ούτε οι υποσχέσεις της επόμενης 5ετίας πιάσαν τόπο. Ακόμη και οι εξαγγελίες πρόσληψης στον Πάρνωνα (αν είναι δυνατόν να τάζουμε δημοσίως στο σανίδι) απέβησαν άκαρπες. Ο κόσμος ήθελε διακαώς την αλλαγή. Τέτοια αλλαγή σας πληροφορώ δεν την εξαγοράζεις με ψεύτικες υποσχέσεις, ούτε με λασπολογίες.
      Game over μάγκες, πιάστε δουλειά να προκόψουμε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες και οι απευθείας αναθέσεις μεταξύ κατεργαρέων θα λάβουν τέλος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο καλύτερα θα είναι για μας.

      Διαγραφή
    2. Έτσι είναι φίλε. Όταν στις προεκλογικές του ομιλίες ο Λυσίκατος δεν έταξε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ εκτός διαφάνεια και πολύ δουλειά, τα παπαγαλάκια μας ζάλιζαν ότι δεν έχει πρόγραμμα κλπ. Όταν έταζε όμως ο Μαρνέρης προσλήψεις σε νέους επιστήμονες στον Πάρνωνα (αν είναι δυνατό εν έτει 2014!!!), τα παπαγαλάκια ξέρεις τι έκαναν? Χειροκροτούσαν σε παράταξη όπως χειροκροτούν στη Β. Κορέα. Και έρχονται τώρα όλοι αυτοί να αρθρώσουν λόγο και να μας πουν ότι περιμένουν τον Λυσίκατο στη γωνία να κάνει το πρώτο λάθος!!! Που πας βρε κακόμοιρο στρατιωτάκι? Τράβα βάρα κανα παλαμάκι...

      Διαγραφή
  43. Αυτο λέω και εγώ αλλα τα πρόβατα θιγοντε ,ο σκοπός της μαλακιας που ανακοίνωσε υποτιθετε αυτος θα μπορούσε να γραφει υποστηρίξει στον Μπαμπη και θα ήταν λογικό και δεν θα τον έκραζε κανείς ....μπεεεεεεεεεδδδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπου το 'χασες μεγάλε και δεν βγαίνει νόημα. Χαιρετίσματα στους υπόλοιπους στη στάνη!

      Διαγραφή
  44. Ρε παιδιά ψυχραιμία! Αν δεχτούμε αυτό που λέτε οι μισοί, ότι δηλαδή ο Τσιγκούνης παγίδευσε τον Μαρνέρη με κατασκευασμένους προϋπολογισμούς, ώστε να βγει λάδι, τότε δεν μπορεί να είναι τόσο χαζός και ανίκανος, όσο προσπαθείτε να τον παρουσιάσετε οι άλλοι μισοί! Απλή λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να βγει οδημος λάδι και να προχωρήσουν τα πράγματα τα έκανε όχι για τον Τσιγκούνη ποιος χεστηκε για αυτον ποιος χεστηκε και για τον κάθε δήμαρχο σκοπός είναι να μην κολανε με το εγώ τους αυτοι που ψηφιζοντε και να προχωράμε με το εμεις όλοι μαζί βαρέθηκα ναδιαβαζω ,αμα είσασταν δημότες που πραγματικά νοιάζεστε τώρα δεν θα μιλάγατε για εκλογές θα λέγατε κάτι στο πιο κάτω θέμα μεσογειος sos αλλα μόνο για το ζητώ θυμάστε όλοι να βγάλετε κάτι απο την τσέπη για κάτι καλό η εθελοντικό όλοι έχετε δουλειες και δεν προλαβαίνετε μόνο αν μπει το μαχαίρι στο σπίτι σας θυμάστε το θεό και το δήμαρχο.......

      Διαγραφή