ΣΑΟΟ: Εντυπωσιακή εξόρμηση στον Κοκκινόβραχο του Λεωνιδίου


Εντυπωσιακή εξόρμηση στον Κοκκινόβραχο του Λεωνιδίου πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων την Κυριακή 15 Ιουνίου.
Πιο αναλυτικά:
"Την καυτή ανάσα του καλοκαιριού, επιτέλους, ένιωσαν οι ορειβάτες του ΣΑΟΟ στην ανάβαση για τον Kοκκινόβραχο του Λεωνιδίου,  την Κυριακή 15/06/2014.  Μετά από μια εντυπωσιακή ανάβαση, που ξεκίνησε από το Λεωνίδιο, σε βραχώδη πλαγιά, φτάσαμε στη Βασκίνα. Αφού ξεκουραστήκαμε και δροσιστήκαμε με τα νερά των πηγαδιών της περιοχής, πήραμε τον παλιό λιθόστρωτο μουλαρόδρομο που μας κατέβασε στο Λεωνίδιο. Ήταν ένα από πιο εντυπωσιακά κατεβάσματα που έχουμε κάνει, καθώς το καλοδιατηρημένο λιθόστρωτο ελισσόταν προς τα πόδια του Κοκκινόβραχου μέχρι το Λεωνίδι. Η δροσερή αγκαλιά της θάλασσας στην Πλάκα έδιωξε την κούραση και τη ζέστη και μας αναζωογόνησε. Ήταν μια εκπληκτική μέρα, που όλοι θα θυμόμαστε.
Αυτή ήταν η τελευταία ορειβατική εξόρμηση της περιόδου εν Ελλάδι.
Η μεγάλη καλοκαιρινή εξόρμησή μας θα πραγματοποιηθεί στα Καρπάθια όρη από 5 έως 13 Ιουλίου. Επίσης, θα συνεχίσουμε τη διάσχιση των ορεινών όγκων της Ελλάδος που γίνεται κάθε καλοκαίρι, από το σύλλογό μας,  από 23 έως 30 Αυγούστου, φέτος στη Δυτική Ροδόπη.
Η επόμενη εξόρμηση θα είναι στις 13&14 Σεπτεμβρίου στον γραφικό κόλπο του Φωκιανού.
Ευχόμαστε σε όλους, φίλους μέλη και συμπολίτες,
Καλό και δροσερό καλοκαίρι!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου