Εξελέγει το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας στο Δημαρχείο Λεωνιδίου!


Σε μια συνεδρίαση που κράτησε 5 ώρες....!!
Εξελέγη ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας ο Σωτηρόπουλος Μιχάλης από τον Τυρό!
Αντιπρόεδρος ο Τσουκάτος Αντώνης από τον Τυρό!
Γραμματέας ο Ψαρολόγος Γεώργιος από τον Τυρό!

Στην Οικονομική επιτροπή εξελέγησαν οι:  
Τρούμπας Δημήτριος,  
Καρδάσης Δημήτριος, 
Πήλιουρας Ηλίας, 
Μάνος Ηλίας, 
Μάρκος Νικόλαος,  
Αθανασόπουλος Δημήτριος.

7 σχόλια:

  1. Εγώ θέλω τον κ. Λάτση να μας γράψει εν ολίγοις τι αρμοδιότητες έχουν οι κύριοι από τον Τυρό μιας και βλέπω πως τον πείραξε ιδιαίτερα το ότι πρόεδρος Δ.Σ., αντιπρόεδρος και γραμματέας είναι από τον Τυρό. Ασκούν ιδιαίτερη επιρροή στις αποφάσεις των θεμάτων; Δύναται να ρουσφετολογεί ο καθένας τους κατά το δοκούν; Δύναται να ασκεί κακοδιαχείριση κανένας από τους ανωτέρω στα πεπραγμένα; Δεν κατάλαβα κ. Λάτση προς τι επίθεση προς του Τυριώτες; Ζήλεια μήπως που σου φάγανε τη θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διάβασες σωστά πίσω από τον τίτλο γ αυτό δεν κατάλαβες!
      Η συνεδρίαση έγινε στο Δημαρχείο ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ επαναλαμβάνω!!

      Όσο για το μορφωτικό επίπεδο του πρόεδρου ένα έχω να πω,
      Υπάρχουν άνθρωποι αγράμματοι αλλά Μορφωμένοι,
      Υπάρχουν άνθρωποι γραμματιζούμενοι αλλά Αμόρφωτοι!
      Ο πρόεδρος έχει θεσμικό ρόλο, θα κριθεί γ αυτό!

      Διαγραφή
  2. Το Δημαρχείο Λεωνιδίου το είδες από κάποια έγκυρη πηγή ή μόνος σου το έγραψες; Έχει τόση σημασία που η συνεδρίαση έγινε στο Λεωνίδιο, ή απλά λυπάσαι τα χρήματα που θα επενδυθούν για τις μετακινήσεις των μελών; Προτείνεις να εκλεχθεί προεδρείο από το Λεωνίδιο; Να είναι βέροι Τσάκωνες; Να περάσουν τεστ dna και iq; Να φέρουμε και μάρτυρες για πρότερο έντιμο βίο; Δε μας λές τι προτείνεις για ένα κατά τα άλλα διαδικαστικό (για να μην πω διακοσμητικό) χαρακτήρα μελών; Ο Ελληναράς ξεχνάει εύκολα. Ακόμη και το πρώην προεδρείο του Δ.Σ., τους πρώτους πολίτες του Δήμου μας. Για τον 8.19 που κόπτεται για το επίπεδο μόρφωσης του προέδρου απάντησες από μόνος σου πιστεύω να είναι καλυμμένος με τις απορίες του. Αν έχει ακόμη ανησυχίες ας ψαχτεί αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τυρος είναι ενα χωριουδάκι δίπλα στο Λεωνίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι προσπαθούν να συνεχίσουν το έργο των παλαιοτέρων, να διχάσουν. Δυστυχώς γι αυτούς δε θα περάσει. Μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε για το δήμαρχο και τη νέα αρχή, ούτως ή άλλως καιρό τώρα αυτό κάνετε. Όπως γράφει και ένας φίλος "Και συνεχίζουμε....".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα βαζετε με τον προεδρο, γιατι? ας παει στα καζινα με δικα του λεφτα παει με δικα σας παει?? τον εβγαλαν προεδρο η οχι? τι σημασια εχει αν ψηφιζαν 5 ωρες? τι σημασια εχει αν ψηφισαν 5 φορες? τον εκαναμε προεδρο? τη να κανω τα βοιγραφικα και αμα δεν ξερει γραμματα, κι αμα δεν εχει δουλεψει ποτε. και αν ειναι απο το τυρο? εμενα ενα δε μου αρεσει. που ειναι ΠΑΣΟΚ. αυτο τα χαλαει ολα. ποτε δεν ειχαμε προεδρο απο το ΠΑΣΟΚ. το καναμε τωρα. μπραβο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχαμε Δήμαρχο, ακόμη χειρότερο και δε μίλαγες, τρια χρόνια τώρα έφαγες του κόσμου το καναβούρι και κελαηδάς;

      Διαγραφή