Όταν δεν σε ακούει κανένας...



Εδώ και περίπου 3 μήνες οι  πάσχοντες με Β.Α. στο Δήμο Νοτιας Κυνουρίας αντιμετωπίζονται ως άτομα κατώτερου θεού.
Ο Δημαρχος και οι υπεύθυνοι του ``Βοήθεια στο σπίτι``, (Κοινωφελής κλπ) δεν έχει κάνει τίποτα ώστε να λυθεί το πρόβλημα. 
Η έλλειψη Νοσηλεύτριας αναγκάζει τους ασθενείς να πληρώνουν μικροβιολογικά εργαστήρια, τους Γιατρούς του Κ.Υ. Λεωνιδίου να μετακινούνται στα χωριά για μια απλή αιμοληψία. Τους  ασθενείς να πληρώνουν ταξί για μετακινήσεις.
Οι ανάγκες για φάρμακα και διαβίωση δεν επιτρέπουν άλλα έξοδα. Είμαστε στα όρια!!!
Το ερώτημα προς κάθε υπεύθυνο είναι: Πως με την προηγούμενη δημοτική αρχή (Έστω και παράτυπα..) κατάφεραν να καλύψουν την θέση και να εξυπηρετηθούν οι πάσχοντες συμπολίτες μας?
Τώρα ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν χρήματα? Για γιορτές και πανηγύρια πως τα βρήκαν? 
Καρναβάλια 6.000! Πρωτοχρονιά 10.000!(Στις τσέπες των δικών μας...) Τι πρέπει να γίνει κ Δήμαρχε? κ Αντιδήμαρχε? κ Πρόεδρε της κοινωφελούς?
Θέλετε επώνυμες καταγγελίες με υπογραφές? 
Θέλετε ενημέρωση γιατί δεν ξέρετε? 
Ξεχνάτε ότι επί Μαρνέρη είχαν εγκριθεί θέσεις Νοσηλεύτριας και κοινωνικής λειτουργού?
Καθαρίστριες χρειάζονται η Νοσηλεύτριες?
Δεν μας λείπει η νοικοκυροσύνη και η καθαριότητα, η υγεία μας λείπει!!!
(Φωνή βγαλμένη από αγανάκτηση και αδικία!) 
ΔΕ ΖΗΤΑΜΕ ΧΑΡΗ. ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!


12 σχόλια:

  1. Επώνυμη καταγγελία αλλιώς είναι σαν να μην υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή αν είχαμε μια νοσηλεύτρια (που έχουμε) θα είχαμε και αιματολογικές εξετάσεις; Οι μικροβιολόγοι να πάνε σπιτάκια τους; Αποφασίστε τι ειδικότητες θέλουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρίν τους 3 μήνες τί γινόταν. Ας μας εξηγήσει κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρνέρης αυτός ο άγιος άνθρωπος. Είχαν εγκριθεί αδερφέ αλλά τις προσέλαβε ποτέ; Η μήπως νομίζεις πως ερχόμενος ο κακός Λυσίκατος έκοψε τις θέσεις; Να ξέρεις ότι σε τέτοιες διαδικασίες δεν υπάρχει ανακοπή. Είναι βλάκας ο Λυσίκατος να μπορεί να πάρει κόσμο και να μην το κάνει; Απάντησέ μου όμως έτσι για την ιστορία τι γινόταν μέχρι και το Δεκέμβριο; Πως εξυπηρετούνταν όλοι αυτοί από το Δεκέμβριο και πριν, έστω και παράτυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατ αρχας να μας γραψει ο κυριος που ισχυριζεται οτι υπαρχει νοσηλευτρια[απ τον Δεκεμβριο μεχρι σημερα]ποια ειναι και που ειναι,που την γνωριζει αυτος και οι υπολοιποι δημοτες δεν την ξερουν;Η νοσηλευτρια του προγραμματος ''Βοηθεια στο Σπιτι''εχει αδεια τοκετου απ τον Ιουνιο!
    Οσο για τους μικροβιολογους που θα πανε δεν ειναι θεμα μας.Αλλα γιατι να πληρωνονται οι μικροβιολογοι απ την στιγμη που μπορουν τ ατομα αυτα να κανουν δωρεαν τις μικροβιολογικες τους εξετασεις στο Κ.Υ.Γιατι η νοσηλευτρια κανει την αιμοληψια,εχει κανει και την απαραιτητη προεργασια,και πηγαινει το αιμα στο Κ.Υ. και ολη η διαδικασια αυτη ειναι δωρεαν.
    Οι ειδικοτητες που χρειαζονται τωρα ειναι οπωσδηποτε νοσηλευτρια/ες το κατεπειγον και εκ των υστερων ενα ατομο γενικων καθηκοντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν 3 μηνες δεν γινοταν τιποτα!!!Δεν υπηρχε νοσηλευτρια/ης.
    Οι νοσηλευτριες που εργαζονταν παρατυπα απ τον Ιουλιο εως και στα μεσα Δεκεμβριου,υποτιθεται οτι ηταν εθελοντριες[πληρωνοντουσαν ομως και διατηρουσαν και την καρτα ανεργιας τους.....παρατυπα]σταματησαν να εργαζονται διοτι δεν υπηρχαν αλλα χρηματα απο τον φορεα που τις πληρωνε.
    Οταν αποφασισε ειτε ο Προεδρος ειτε ο Δημαρχος να τοποθετησει μια νοσηλευτρια κατα τον ιδιον τροπο,δηλαδη παρατυπα,με την δευτερη ημερα εργασιας της την επαυσε γιατι εγινε καταγγελια οτι ηταν.....παρανομη εργαζομενη!Ενω οι αλλες παρατυπες ηταν νομιμες;;Έτσι εμειναν ολοι ''ξεκρεμαστοι''.Και αναφερομαι για την ομαδα αυτων των ανθρωπων που ευρισκονται σ ολον το Δημο Ν,Κυνουριας και καλυπτονται απ το Βοηθεια στο Σπιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαρακτηρισα τον κ.Μαρνερη αγιο ανθρωπο;Ανεφερα οτι ειχε γινει η εγκριση επι θητειας του για μια νοσηλευτρια/η και για μια κοινωνικη λειτουργο,ενω ισχυριζονταν οτι εχει εγκριθει μια νοσηλευτρια/ης και ενα ατομο γενικων καθηκοντων.Αν ειχε γινει αυτο δεν θα ειχε δημιουργηθει προβλημα.Αλλα αφου δεν εγινε τιθεται το ερωτημα γιατι αδιαφορησε η Δημοτικη Αρχη και ο Αντιδημαρχος και Προεδρος της Κοινωφελους;Και η απαντηση τους ηταν παντα,σ οσους τους ερωτουσαν [πασχοντες εννοω]οτι δεν υπαρχει ουτε ενα ευρω!
    Αυτα νομιζω οτι καλυψαν την απορια σας κ.Ανωνυμε γραφοντα 5 Μαρτιου 2015 -8.36 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΟΣΩΖΟΣ Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΞΗΠΝΑΚΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ;ΓΙΑΤΗ ΔΕΝ ΗΠΗΡΧΕ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ.ΜΕ ΠΙΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΛΗΠΤΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΕΡΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΙΑ ΠΑΡΗ ΕΚΗΜΟΣΗΝΗΣ,ΠΛΗΡΟΝΟΤΑΝΕ ΚΑΝΟΝΗΚΑ Κ ΔΕΝ ΒΑΖΑΝΕ ΑΛΗΝΕ;ΕΤΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΑΣΟΥΝΕ ΔΟΥΛΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΠΕΣ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ;ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΟΚΤΟΒΡΗ Κ ΕΙΧΑΝΕ Κ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ Κ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΙΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΡΙΑ ΕΤΣΙ ΤΟΣΟ ΚΕΡΟ ΤΑ ΟΡΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΝΗΣ ΤΟΥΣ,ΟΠΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΙ Κ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΗΟΥ ΝΑ ΠΑΗ ΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΠΑΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΙΛΟ Κ ΒΡΗΣΚΕΙ Κ ΜΕ ΔΗΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ;ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΗΓΑΚΙ;ΠΙΑ ΣΗΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΛΗΠΤΟΥΝ;Κ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ.ΠΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΑ;ΚΡΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ;ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ Κ ΦΕΝΟΤΑΝΕ ΟΤΙ ΗΠΑΡΧΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Κ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΟΛΗ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΗ ΓΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι δουλεια έχει Κάθε Δήμαρχος με νοσοκόμους μικροβιολογους γιατρους και όλα αυτα!Ως ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ των πολιτών του που του μεταφέρουν τα προβλήματα τους πιέζει τους απο πάνω ( που ολο κόβουν και ζητάνε να ανταπεξέλθει ο δήμος σε περισσότερες υποχρεώσεις *δεν συζητάω με κανέναν που ξέρει πράγματα απο πρι ν 10 χρόνια απλα γιατι τίποτα δεν είναι ίδιο εύκολο με τοτε*)να στείλουν τα απαραιτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΟ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;Τοτε να μην υποσχεται και να μην ταζει!Αλλα δεν εχει καμμια δουλεια η Δημοτικη Αρχη γιατι η υπηρεσια αυτη ειναι ξεχωριστη και εχει Προεδρο,εναν απο τους Αντιδημαρχους και εχει τα δικα της χρηματα.Ποιος εγραψε οτι πρεπει να πιεσει ο Δημαρχος απο πανω για χρηματα για το Βοηθεια στο Σπιτι;Χρηματα υπαρχουν και εχουν εγκριθει για το προγραμμα αυτο Πανελλαδικα.Που πανε λοιπον αυτα τα χρηματα και δεν υπαρχει τροπος να καλυφθει μια θεση;Πως να καλυφθει αφου επισημα φαινεται οτι εργαζεται το προσωπικο κανονικα[για να πληρωνεται κανονικα ο μισθος]ενω δεν εργαζεται;Οι αρμοδιοι τι κανουν;Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ειναι ενημερωμενος;Οι Αντιδημαρχοι των τοπικων διαμερισματων,των Κοινοτητων γιατι δεν μεταφερουν το προβλημα και τα παραπονα των ασθενων στον/στους αρμοδιους;
    Το τι γινοτανε πριν δεκα χρονια φιλε/η ανωνυμε το γνωριζουμε πολυ καλα.Αλλα αυτο το προγραμμα ανεκαθεν ανηκε στην Κοινωφελη Εταιρεια η δεν ξερω πως ονομαζεται ακριβως η Εταιρεια και ειχε παντα εγκεκριμμενα τα δικα του κονδυλια.
    Και στην τελικη γιατι αν υπηρχε προβλημα οικονομικο να μην ενεργουσαν και οχι να αδιαφορουσαν ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ;;Γι αυτους τους πασχοντες και ανημπορους δημοτες;Για καρναβαλια και οτι αλλο πιεζουν τους απο πανω να στειλουν χρηματα;Κοροιδευομαστε;Τα απαραιτητα υπαρχουν και περισσευουν!Αν δεν τα διαχειριζονται σωστα[υπαρχουν στοιχεια στη σελιδα ΔΙΑΥΓΕΙΑ]να το παραδεχτουν και να μην εμπαιζουν με την ευαισθησια του καθε ανημπορου πολιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την τιμητική της είχε σήμερα στα δελτία ειδήσεων η Νότια Κυνουρία . Γκίκας Χαρδούβελης , Θεόδωρος Τσουκάτος, Φάνης Λυγινός. O πρώτος έστελνε χρήματα σε τράπεζα ενός μικρού νησιού κάπου στο στενό της Μάγχης που αποτελεί φορολογικό παράδεισο για πολύ κόσμο, ο δεύτερος μετέφερε τις μίζες της Ζήμενς στο κόμμα του και ο τρίτος εξαφάνιζε μέσα απο τις πολυτελής σουίτες του Grande Bretagne το μαύρο χρήμα σε λογαριασμούς που έλεγχε η ιδια η Ζήμενς.
    Ας είμαστε όλοι μας υπερήφανοι για τα άξια τέκνα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή