Ευχαριστήριο μήνυμα για τα «Λεωνίδεια 2015″


Η αναβίωση των σχολικών αθλητικών αγώνων ΛΕΩΝΙΔΕΙΑ, μια πολύ σημαντική προσπάθεια εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στέφθηκε με επιτυχία μιας και η συμμετοχή των μαθητών ήταν μεγάλη, ο ενθουσιασμός έντονος, η αγωνιστικότητά τους αξιοθαύμαστη. Ο κόσμος αγκάλιασε την αναβίωση των αγώνων, με αίσθημα νοσταλγίας και συγκίνησης.
Οι μαθητές της Νότιας Κυνουρίας βίωσαν στιγμές αθλητικού πνεύματος, πήραν στοιχεία του παρελθόντος και τα έκαναν μέρος του δικού τους παρόντος αλλά και του μέλλοντός τους. Τα ΛΕΩΝΙΔΕΙΑ ξαναγεννήθηκαν το 2015 και θα προσπαθούμε κάθε χρονιά να γινόμαστε καλύτεροι.
Στο σημείο αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους μαθητές των σχολικών μας μονάδων σε Λεωνίδιο, Τυρό και Πελετά, τους γυμναστές τους με τους οποίους υπήρξε άψογη συνεργασία καθώς και τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων μας, των Γυμνασίων και των Λυκείων του Δήμου μας.
Στην απαιτητική αυτή διοργάνωση, πολύτιμη ήταν η βοήθεια των πολλών εθελοντών, οι οποίοι σε διάφορα πόστα όπως κριτές, Γραμματεία, βοηθοί κλπ συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Ιδιαίτερες θερμές ευχαριστίες για την πολύ μεγάλη βοήθειά τους στην προετοιμασία και διαμόρφωση του γηπέδου, στην οργάνωση των ονοματικών καταστάσεων, στον καταρτισμό του προγράμματος, στην μετάδοση των αποτελεσμάτων κ.ά εκφράζονται στους :
  1. Δημήτριο Πουτσελά
  2. Ευάγγελο Κουρτέση
  3. Έλλη Κυρίου
  4. Εμμανουήλ Ρεντούλη
  5. Κωνσταντίνο Λάτση
  6. Ιωάννη Χριστοδούλου
  7. Ηλία και Νικόλαο Βλάμη
  8. Και στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου
Τεράστια η συμβολή και των σπουδαίων χορηγών μας , οι οποίοι από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν το θεσμό και κίνησαν όλες τις απαραίτητες, από πλευράς τους, διαδικασίες για να προσφέρουν στα ΛΕΩΝΙΔΕΙΑ 2015.
Θερμά ευχαριστούμε :
  1. Το κατάστημα ενδυμάτων «DRESS CODE» στο Λεωνίδιο
  2. Το γυμναστήριο «ΕΥΕΞΙΑ health club» στο Λεωνίδιο
  3. Το κατάστημα ποδηλάτων «Αφοί Τροχάνη» στο Λεωνίδιο
Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας συνεχίζει και στηρίζει σπουδαίους θεσμούς του τόπου μας. Σκοπός μας είναι κάθε χρόνο να βελτιωνόμαστε, πάντα με αίσθημα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας.
Ευχαριστούμε πολύ.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.
Και του χρόνου με υγεία.
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Β. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
 notiakynouria.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου