Δεύτερη Η Γεωργίτση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα TKD WTF


Η Αθλήτρια από το Λεωνίδιο 15 ετών, έχει ήδη μια πολύ επιτυχημένη διαδρομή στο TKD ITF και WTF, από το 2014 κατέχει τον τίτλο της 2ης Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας
Έχει την πρώτη θέση στις Μάχες στα Πανελλήνια πρωταθλήματα ITF το 2011, 2012 και 2013 στο Πανελλήνιο Κύπελλο Περιστερίου WTF το 2014 και στο Διεθνές Πρωτάθλημα WTF 2014 στις Βρυξέλες

Χθες 3 Μάιου 2015 Η Σταματίνα Γεωργίτση από τον Α.Σ. TKD ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ έπαιξε για πρώτη φορά στην κατηγορία των νεανίδων και αφού απέκλεισε στον πρώτο αγώνα το φαβορί της κατηγορίας, κέρδισε άλλους δύο αγώνες παίζοντας εξαιρετικά και έφτασε στον τελικό με αντίπαλο μια φίλη και συναθλήτριά της. Ο τελικός ήταν ένας αγώνας με καλή τεχνική κατάρτιση και ωραία λακτίσματα αλλά και με διαδοχικές διακυμάνσεις στο σκορ που έφερναν μπροστά πότε τη μια αθλήτρια και πότε την άλλη. Στο τέλος του αγώνα, η Σταματίνα κατέκτησε το Αργυρό και αναδείχθηκε δεύτερη στην κατηγορία των -49 kg για το 2015.
 Ο προπονητής της Άρης Βελισσαρόπουλος είναι πολύ ικανοποιημένος από την πορεία της συνολικά αλλά και από την ωριμότητα με την οποία επικεντρώνεται στους στόχους της.
Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για το Λεωνίδιο σε Πανελλήνιο επίπεδο, Ακόμα μια φορά η σημαία του Λεωνιδίου στο βάθρο των νικητών!
Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και στην οικογένεια για των αγώνα τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου