Τα μαγαζιά κλείνουν τα τσαντίρια μένουν

Πλάκα Λεωνίδιου 3 Αυγούστου τα μαγαζιά κλείνουν ...

 Τα τσαντίρια  παραμένουν. .
Η ανάπτυξη έρχεται! 

10 σχόλια:

  1. Τσαντίρια στην πλάκα τσαντίρια στο ποτάμι. Πες τα. Η ανάπτυξη έρχεται. Ο αντιδήμαρχος που γυρνάει όλη μέρα δεν τα βλέπει? Σε λίγο καιρό γύφτοι, Λαθρομεταναστες και άπλυτοι θα ζουν με τους γέρους στο Λεωνίδιο.
    Η ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΈΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα δουμε πολλα ακομα στο Λεωνιδιο. ολα γινονται για να παει ο κοσμος Τυρο. δες τε το απλα. καθε βραδυ στον Τυρο 200 ατομα απο Λεωνιδιο. κανενας απο Τυρο στο Λεωνιδιο. παιδια το χασαμε. αυτοι ειναι μαγκες εμεις τσαντιρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καποτε λεγαμε τα χασαμε ολα, υπηρεσίες, δεη οτε, εφορία, τωρα φευγει και ο κοσμος. αντι να ανοιγουν μαγαζια τα κλεινουν. μπραβο σε οποιον το εκανε. και αν ειχε παρανομιες επρεπε να κλεισει αυγουστο? που θα παει αυτος ο κοσμος? οι εργαζομενοι εκει? σας αρεσει το θεαμα? αντι να ανοιξουν αλλα 2-3 τετοια στην πλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τσαντιρι αυτο ειναι στην πλακα? γιατι δεν το βλεπει αυτο ο Δημος? το αλλο στο ποταμι δεν το βλεπουν? ευτυχως που μπορουμε και γραφουμε εδω και ειμαι σιγουρος τα βλεπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ναυαγοσώστης έμεινε σε μια άδεια παραλία να θυμίζει ότι κάποτε εκεί τον Αύγουστο έσφυζε από ζωή.
    Και απορώ, τι κάνει σε μια άδεια παραλία ο Ναυαγοσώστης?
    Ο κόσμος συγκεντρώθηκε μες το λιμάνι (όπου δεν υπάρχει Ναυαγοσώστης)
    Σήμερα τοποθετήθηκαν και σημαδούρες, στην άδεια παραλία σε μια ένδειξη ενδιαφέροντος του Δήμου για τους λουόμενους...! (Που κάνουν μπάνιο αλλού τώρα.)
    Σε λίγο καιρό θα φτιάξουν και τις δημόσιες τουαλέτες να δεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε όχι και άδεια. Είναι η μασσαζού εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οποτε ερχομουν στο Λεωνιδιο παντα κατεληγα στο φοινικα ο νικολας και ολοι τους εκει ειταν αψογοι απο φετος μονο για την Ελωνα και τον Κοσμα τελος το Λεωνιδιο....οι αλητες που αποφασισαν να κλεισουν στην καρδια του καλοκαιριου αυτο το μαγαζι και να ψαχνουν για δουλεια τα παιδια που δουλευανεκει....για μενα ειναι αλητες οποιος και να το εκανε αυτο...."αλητες του κερατα"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απο το 1999 παντα στο Λεωνιδιο διακοπες και παντα και μονο στο φοινικα στου Νικου πηγαιναμε.....απο δω και στο εξεις τελος το Λεωνιδιο .....μονο περαστικος για κοσμα και Παναγια Ελωνα τιποτα αλλο.....βγαζει ματι η αποφαση οποιου αλητη εδωσε την εντολη να κλεισουν το Φοινικα...θα μαθουμε ομως θα μαθουμε.....αλητες και παλι αλητες οσοι εδωσαν αυτη την εντολη και μεσα στην καρδια του καλοκαιριου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΛΟ... Η ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

      Διαγραφή
  9. Έπρεπε φίλε να έβλεπες την χαρά του όταν βεβαιώθηκε από τον Αντιδήμαρχο ότι τα κατάφεραν, Έκλεισαν το μαγαζί χωρίς αντιδράσεις από κανέναν.
    Η χαρά του απερίγραπτη! έτυχε να είμαι δίπλα του, τα κατάφερε. έστειλε και κάποιον δικό του τηλεφωνικά να σιγουρευτεί!
    Ξέρει αυτός, ξέρω και εγώ, θα επανέλθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή