Θεατρικός Όμιλος η πρώτη συνάντηση!

Η συνάντηση έγινε παρουσία του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας, Γιάννη Μαρνέρη και του Αντιδημάρχου Μανόλη Δολιανίτη και του σκηνοθέτη Αντώνη Αλεξίου.
Ο θεατρικός όμιλος θα υπαχθεί στην κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου και θα τύχει της υποστήριξης της Δημοτικής Αρχής , καθ’ όσον ο Δήμαρχος αποδίδει μεγάλη σημασία στην δημιουργία θεάτρου στον Δήμο μας.
Ο Μορφωτικός Σύλλογος του Λεωνιδίου που εκπροσωπήθηκε από τρία μέλη του, τον πρόεδρο, ταμία και μέλος, Ανδρέα Κόκκορη, Τάσο Ρουσάλη και Χρήστο Τσουκάτο θα λάβει ενεργό μέρος. Συμμετοχή δήλωσε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, Γιάννης Λίζας. Άλλοι που έλαβαν μέρος ήσαν οι Δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Μάνος και Φίλιππος Μπεκύρος, οι Βαγγέλης Κυρίος, Μηλιώ Κουνιά , Μαριάνθη Κουνιά, Ντίνα Βιντζηλαίου, Φίλιος Σαρρής.
Η επόμενη συνάντηση θα γίνει στον ίδιο χώρο, στην βιβλιοθήκη, την 10 Ιουλίου ημέρα Κυριακή, όπου θα εκλεγεί η προσωρινή διοικούσα επιτροπή και θα προταθούν έργα για ανέβασμα, επιλογή ηθοποιών και τεχνικών που θα υποστηρίζουν την παραγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου