Νικητής και επόμενος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας ο Χαράλαμπος Λυσίκατος

Λυσίκατος Χαράλαμπος με 2.841 ψήφους και 50,35% 
Μαρνέρης Ιωάννης με 2.801 ψήφους και 49,65%.

Με την ευχή να καταφέρει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να οδηγήσει τη Νότια Κυνουρία στο μέλλον .
Να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του κ Μαρνέρη, και να αποδείξει ότι δεν έχει κηδεμονίες και υποχρεώσεις.
Να ξεφύγει από τα κομματικά  πλαίσια και να δουλέψει για την Κυνουρία που όλοι ζούμε και αγαπάμε!
Του ευχόμαστε καλή δύναμη!

17 σχόλια:

  1. Ναι ρε Λατση, θα συνεχισουμε να πληρωνουμε 5 ευρω το χαρατσι μας, θα βγει και ο Λυκουρετζος- Σαμαρας να πει ποσο τον γουσταρουμε που μας πηδαει, θα χαρει και το ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ που δικαιος πανηγυριζει για τη νικη της Σαμαροδεξιας στην ελλαδα του 2014!
    Καλη επιτυχια στο Λυσικατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο Λυσίκατο, άξιζε τη νίκη! Καλή θητεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο νέο δήμαρχο της Νότιας Κυνουρίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας ξεκινήσει απ΄το χαράτσι που οι προκάτοχοί του επέβαλαν και δεν μπορούμε ούτε μια βόλτα εμείς οι μακρινοί να έρθουμε να κάνουμε στις μικρές μας πατρίδες. Ας ξεκινήσει με μια μικρή επανάσταση λοιπόν και εμείς θα είμαστε μαζί του. Θέλουμε δήμαρχο κοντά στους δημότες και όχι στους Παράγοντες... Ας κάνουμε μαζί με τον κ. Λυσίκατο μια μικρή επανάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στο νέο δήμαρχο για τη νίκη του, συγχαρητήρια και στον απερχόμενο για όσα έκανε για τον τόπο και κυρίως για το σθένος που βρήκε να έρθει πεζός να συγχαρεί τον νικητή. Καταχειροκροτούμενος ήρθε, καταχειροκροτούμενος αποχώρησε, γεγονός που δείχνει πως παρά την ηλεκτρονική προπαγάνδα, ο κόσμος του δήμου παραμένει ενωμένος και δεν τρώει το κουτόχορτο αμάσητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tο αποτέλεσμα είναι νομικά σεβαστό, καλή σου επιτυχία Μπάμπη, αλλά να μην ξεχνάμε πως την καρέκλα σου δεν την κέρδισες μόνος σου, στην αγόρασαν κάποιοι κι αυτό θα το ξέρεις μέσα σου για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το 2007 σε ενα παιχνίδι στην Αθήνα η ομαδα του Λεωνίδιου πλήρωσε 28.000 ευρω για να κερδίσει. Μετα το πέρας του αγωνα οι ποδοσφαιριστες του Λεωνίδιου πανηγύριζαν γιατί κερδισαν. Εκτός απο ΕΝΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός είναι άραγε ο ...ένας???? Κ.Δ.?

      Διαγραφή
    2. Όχι βέβαια ο Κ.Δ.
      Ήταν ο τελευταίος ηγέτης (ΠΑΛΙΚΑΡΙ) της ομάδας, των αποδυτηρίων και του γηπέδου!
      Ήταν ο Δ.Γ.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το ξέρει και ο Μπάμπης. Αλλά δεν τον νοιάζει, δεν είναι σαν τον ΕΝΑΝ Δ.Γ. (που δεν κατάλαβα ποιον λες)
      Είναι σαν τους άλλους 10 που το ήξεραν και πανηγύριζαν, μάλλον σαν τον Κ.Δ.

      Διαγραφή
  8. Ψηλά τις σημαίες.
    Το Αποτέλεσμα το καθόρισαν τα λιγουρια και τα Λαμογια.
    Η εργατικότητα. Η τιμιότητα. Ο Άνθρωπος Μαρνερης θα λείψει απο τον τοπο μας για 5 χρόνια.
    Ενα μήνυμα προς όλους που στήριξαν το Δήμαρχο.
    Επικίνδυνο είναι να σας δείχνουν τον εχθρό σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή κάποιοι θίχτηκαν που τους είπα λαμόγια, Να τους το επαναλάβω να το ακούσουν καλύτερα και ποιο καθαρά!
      Ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας ΣΑΣ αποτελείτε από ΛΑΜΟΓΙΑ πολύ ψηλά στην ιεραρχία του Κόμματος του Σαμαρά!
      Απειλές και υποδείξεις για την στάση μου δεν θα δεχτώ από σας!
      Δεν ανήκω πουθενά!
      Είμαι Έλληνας Εθνικιστής.

      Διαγραφή
  9. Πολυ σωστος εισαι 11,45 ειναι ετσι, εγω θα πω και κατι ακομα γιατι ειμουν κοντα οτι ο ενας ηταν παιδι που εργαζεται στην πλακα και μπραβο του που στο τελος τους τα εψαλε γιατι ειχαν σωσει την ομαδα οχι αυτοι αλλα τα λευτα.Οπως συνηπογραφω και σ αυτα που λεει ο 8,42 και δεν πιστευω οτι ο Λυσικατος μπορει να ξεχασει γιατι αυτα που εγιναν ηταν τοσα που δεν μπορει να τα κρυψη κανεις. Ας τα ξεχασουμε ομως ολοι εμεις γρηγορα γιατι ολοι αγαπουμε τον δημο μας και θελουμε την προκοπη αυτου του τοπου και πρωτος ο Λυσικατος και γρηγορα ας μας αποδειξει οτι θα ειναι πραγματικος δημαρχος και οχι μαριονετα των γνωστων και μη εξερεταιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ κ.λ.π ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ-ΜΙΣΟΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΝΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΑΡΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΙΡΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΔΕΧΘΕΙΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΠΤΟΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατ αρχη να δοσω συγχαρητηρια στον συνδιασμο και στον νεο δημαρχο. Ειμαι ψηφοφορος του Μαρνερη και σημερα βγαινοντας στην αγορα και στο καφενειο, ενω ολα εχουν κυληση ομαλα μεχρι τωρα και δεν υπηρχε κανενα προβλημα στις παρεες που καθισα και με δικους μου φιλους και με αντιπαλους με λυπησε ενα γεγονος απο δυο πρωτοκλασατους συμβουλους του Λυσικατου και δυστιχως ο ενας ειναι και νεο παιδι, να αναπαραγουν το θεμα της καραμελας για τον Μλατσαρα του τυπου θα τον κανουμε θα του διξωμε κ.λ.π. Ελεος ρε παιδια δεν νομιζω οτι αρχισατε καλα και αυτα εχουν και αντικτυπο και στο νεο παιδι που εκλεξατε. Δεν ειδατε τι εγινε προεκλογικα οι απειλες οι δικες σας ειναι ενα τιποτα σ αυτα που εχει ακουσει και δεν σας φοβατε. Δεν ειναι συμφερον κανενος αυτα που λεγατε, μακαρι να ειταν λογια της στιγμης και τιποτε αλλο. Συμβουλευτικα και μονο αν και ο ενας ειναι μεγαλυτερος απο εμενα και δεν μπορω να τον συμβουλεψω αλλα τουλαχιστον στον συνομυλικο θα ειθελα να του πω χωρις να ειμαι συνηγορος του Μλατσαρα οτι δεν ειναι ευκολος στοχος και εαν συνεχισουν με αυτα τα μιαλα αυτοι θα χασουν και οχι αυτος αν θελετε ακουστε με σας κραταει δεν τον κρατατε. Κυριε Λατση επειδει αυτα που γραφω μπορει να μην τα δημοσιευσεται για τον λογω οτι κανω τον συνηγορο σας δηλωνω οτι δεν σας ξερω προσωπικα απλα ακουσα και εμαθα πολα κατα την διαρκεια του προεκλογικου αγωνα και οχι απο εσας αλλα λογω του οτι ο ενας οπως ανεφερα ποιο πανω ειναι αξιολογο παιδι και πιστευω οτι θα προσφερει στον δημο και δεν μπορω να του τα πω κατ ειδιαν σε παρακαλω πολυ να το δημοσιευσης. Σ ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όποιος θέλει να πει κάτι για μένα, ΣΕ ΜΕΝΑ!
    Αυτά τα κατινίστικα πες του θα και θα χαρακτηρίζουν τον ανδρισμό σας!
    Μια μέρα υπόσχομαι σε όλους εσάς που παρακολουθείτε, γράφετε, συμμετέχετε σε αυτόν εδώ το διάλογο ότι θα δημοσιεύσω τα μηνύματα σας με το όνομα του καθενός!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ!

    (Ευχαριστώ φίλε μου γ αυτά που λες, το δημοσιεύω αν και δεν είναι τακτική μου να δημοσιεύω τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης και αναγνώρισης που δέχομαι καθημερινά και σας ευχαριστώ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή