Αναλυτικά αποτελέσματα Ευρωεκλογών στη Νότια Κυνουρία


14 σχόλια:

  1. σε συγκριση με τον ιουνιο του 12 που ειχαμε βουλευτικες.εχουμε τα εξης.

    Ν.Δ 2297(12)-1995(14) -302 ΨΗΦΟΥΣ
    ΠΑΣΟΚ 658(12)-360(14) -298 ΨΗΦΟΥΣ
    ΣΥΡΙΖΑ 1017(12)-1025(14) +8 ΨΗΦΟΥΣ
    ΚΚΕ 217(12)-324(14) +107 ΨΗΦΟΥΣ
    Χ.Α 363(12)-434(14) +71 ΨΗΦΟΥΣ

    τα αλλα δεν τα βαζω γιατι εχουν παει απατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διορθωση πασοκ
    658(2012)-560(2014) -98 ΨΗΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές οι απώλειες για την ΝΔ θα είναι τριπλάσιες από τις τωρινές. Καλή σας μέρα κ. Λυκουρέντζο.

      Διαγραφή
  3. Μελετώντας τώρα τα αποτελέσματα με ηρεμία και σκέψη κατέληξα στο εξής αυτονόητο συμπέρασμα!
    1. Η Νέα Δημοκρατία 35%
    Το ΣΥΡΙΖΑ 18%
    Και τα δυο μαζί βγάζουν Δήμαρχο!

    2. Ο Λυσίκατος με τη Νέα Δημοκρατία του την πρώτη Κυριακή 45%
    Το ΣΥΡΙΖΑ του Δολιανητη 6% την πρώτη Κυριακή.
    Την δεύτερη μαζί βγάζουν Δήμαρχο!

    Από τη στιγμή που η πολιτική Εμπλοκή- Παρέμβαση έγινε από το γραφείο του Λυκουρέτζου και Δρίτσα υπέρ Λυσίκατου μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η συγκυβέρνηση Νέα Δημοκρατία - ΣΥΡΙΖΑ (ή αντίστροφα) είναι αυτοί που θα μας κυβερνούν τα επόμενα χρονιά!

    Τους ευχαριστούμε θα τα πούμε στις Εθνικές εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε Λυκουρετζο κρατησετα αυτα τα αποτελεσματα που ανεβασες γιατι στις επομενες εκλογες θα τα χρειασθεις γιατι το τελευτεο θα ειναι πρωτο και το πρωτο για να μην πω στα απατα τελευταιο. Μην εκπλησεσαι γιατι βλεπεις τι δυναμικη εχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που παρολο τον πολεμο που της κανατε αντι να ειναι μειον ειναι συν. Ακομα επρεπε να βαλεις και το ΛΑΟΣ που πειρε ψηφους παροτι το ειχατε πεθαμενο. Και για να ειναι πληρες το σχολιο σου επρεπε να γραψεις οτι τετοιο ποσοστο για την ΝΔ πρεπει να ψαξεις πολυ για να το βρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαγκα,ο ραμπο δεν ειναι λυκουρετζος,ελα μην γινουμε μπιλιες

      Διαγραφή
  5. Σε απάντηση προς τον Κ Λάτση.
    Η Νέα Δημοκρατία ως δύναμη ευθύνης και εγγύηση σταθερότητας ευχαριστεί το ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή του Λυσίκατου στη Νότια Κυνουρία.
    Ενός άξιου και ενεργού μέλους της παράταξης μας
    Στέκει διπλά του με την αμέριστη στήριξη της Κυβέρνησης εγγύτατε σταθερότητα και ανάπτυξη για τη Νότια Κυνουρία και κάθε δήμο ξεχωριστά.
    Και σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές η Νέα Δημοκρατία είτε μόνη είτε με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ανακηρύσσετε πρώτη δύναμη και δίνει ραντεβού στις επόμενες εθνικές εκλογές το 2016 και της Δημοτικές το 2019!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητηρια στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ που τα βρηκαν στο δημο και θα διοικησουν μαζι. Μεχρι σημερα μερικοι απο εμας ετρεφαν αυταπατες οτι δεν ειναι δυνατον να γινει τετοια κουμπαρια και ψηφισαμε θα ελθουν ομως και ειναι κοντα και αλλες εκλογες αλλα εμεις φευγουμε και παμε μονο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που απεδειχθει οτι ειναι η μονη που δεν ειναι με κανεναν αλλον αλλα μονο με τον λαο.Συγχαρητηρια και στον κ. Δριτσα τον δημοκρατη ντε του ΣΥΡΙΖΑ τον πατριωτη μας να βγει αυριο παλι στις τηλεορασεις και να μας πει οτι δεν συνεργαζομαστε με την ΝΔ και να θελει να τον πιστεψουμε. Συγχαρητηρια κ. Δριτσα και για το γραφειο σας με τετοιους κοριτσαρους δημοκρατησες θα το πιασετε το ποσοστο σας 4% συνεχιστε ετσι, συγκυβερνηστε με την δεξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε Λατση, καλα τα λετε αλλα ξεχασατε και τα αλλα παιδια τους δημοκρατες τους κουμουνιστες που δεν συκωνουν μιγα στο σπαθι τους για την αριστερα. Το 89 ειναι μεν μακρινο αλλα τωρα μας εδειξαν οτι δεν ηταν καθολου τυχαιο, Ουτε τυχαιο ειναι οτι το 5 δεν μπορουν να το κανουν 6 γιατι ο κοσμος τους ξερει αυτοι ηταν παντα. Χορεψαν ηπιαν εφαγαν αφησαν στους πανηγυρισμους το εκλογικο τους κεντρο ανοικτο για να πανηγυρισουν μαζι με την δεξια με προτοστατες τα πρωτοπαληκαρα τους και κατα τα αλλα τους εφτεγες εσυ προεκλογικα κ. Λατση. Συγχαρητηρια κ. Λατση που αν και δεν ειμαι στον χωρο σου πρεπει να παραδεχθω οτι εισουν ο μονος που δεν προδωσες τα πιστευω σου οπως τα πρωτοπαληκαρα του ΚΚΕ. Πολυ απο τον χωρο μου βλεποντας ολα αυτα εχουν αποφασισει να στηριξουν τον χωρο σου και ειναι κοντα οι επομενες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΛΟΤΣΑΗ ΤΟ ΤΟΠΗ ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ,,,,ΠΑΜΕ ΒΡΕ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεωργιος Κυριος30 Μαΐου 2014 στις 7:51 μ.μ.

    Βγαλαμε αξιους αντιπροσωπους. Ακομα και στο Λεωνιδιο οι δυο υπαληλλοι του χορηγου ηρθαν πρωτοι σε σταυρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι εσείς οι "πικραμένοι" με το αποτέλεσμα, αλήθεια, τι θέλατε; Να δοθεί η δημαρχία με απ' ευθείας ανάθεση στον Μαρνέρη και στους άμωμους συμβούλους του; Πόσο θα σας πάρει να σεβαστείτε το εκλογικό αποτέλεσμα; Ελπίζω μέχρι 1/9 πάντως να το έχετε ξεπεράσει...

      Διαγραφή
    2. Σε αντίθεση με τους επί χρόνια υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ που μαυρίστηκαν καταλλήλως...

      Διαγραφή
    3. την δημαρχεια δεν την κερδισατε,την αγορασατε!!!!!!

      Διαγραφή