Αγροτικός Σύλλογος Λεωνίδιου μια ιστορία περίεργη.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Λεωνίδιου ο Αγ Λεωνίδας, ένας Σύλλογος με μεγάλη ιστορία που δεν τιμούν οσο έπρεπε κάποιοι.

 Στο Λεωνίδιο, μια κατ εξοχήν αγροτική περιοχή ένας σύλλογος που εκπροσωπεί αυτην την αγροτική οικονομία φέρετε προς την επιλεκτική συμπεριφορά έναντι των μελων του.  Μια διοίκηση του ενός αποφασίζει επιλεκτικά με κριτήρια παλαιό κομματικά ποιος θα δώσει τα προϊόντα του , ποιος θα τα πετάξει! Το καλεσμα για συμμετοχή στην εμπορική προσπάθεια του Συλλόγου αφορά όλα τα μέλη και οχι επιλεκτικά στους "Δικούς μας".. Θα με αναγκάσει αυτή η στάση σας να αναφερθω σε επόμενο κείμενο την επιτυχία αυτων των εμπορικών επιχειρημάτων. Θα με αναγκάσει να αναφερθώ στην χρήση του Συσκευαστιριου... Θα με αναγκάσει να αναφερθώ στην αμαρτωλή κατασκευή του.  Το κείμενο αυτό έχει μοναδικό σκοπό την ενημέρωση.  Προκαλώ την απάντηση σας πριν ασχοληθώ πιο σοβαρά μαζι σας. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Θα επανέλθω.  Ένα μέλος.





8 σχόλια:

  1. Εγω που εχω μετοχες τι πρεπει να κανω? να φυγω? να της πουλισω? ποιος θα της παρει? κανονικα ο συλλογος.
    αν θελω βρισκω αλλου, δεν περιμενω απο αυτους να πουλισουν της μελιτζανες μου 0,20 λεπτα το κιλο. μεγαλο κατορθομα εκαναν πουλισαν 20 τονους με 0,20 οταν η μελιτζανα εζει απο 0,90 εως 0,50! τους ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το συσκευαστήριο, με το σφαγείο πρέπει να μάθουμε κάποια στιγμή τι έγινε? Γιατί τα έργα ανάπτυξης του Τσιγκούνη έγιναν στα εκκλησιαστικά χτήματα? Ποιος έδωσε άδεια για δυο τσίγκινους ντενεκέδες στον Ιστορικό οικισμό του Λεωνιδίου? Ποιος έδωσε πολεοδομική άδεια στον παραδοσιακό οικισμό του Λεωνιδίου για δυο μεταλλικά εκτρώματα? Εμείς γιατί πάμε αυτόφωρο για ένα κεραμίδι στο παράθυρο μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καπιοι ζηλεύουν η εχουν συμφέρον να μην κάνει ο συνεταιρισμος εμπόριο. Βέβαια ο πρόεδρος που έχουμε τώρα δεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός που κάνει καταγγελία να μας πει το όνομα του γιατί θα κάνουμε μηνύσεις. Δεν θα φορτώσει σε μας της μαλακιες που εκανε ο Τσιγκουνης με το κ Ν .Τ. για να πουλάει Καλαμπόκια και λιπασμα. Εμείς δεν είμαστε δεκανίκι του προέδρου. Ενας είναι. Ποιος τον υπολογίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας ειναι και σας κανει οτι θέλει. Αλλα τέτοιους θελει, να λενε οτι πεις εσυ κ πρόεδρε. προσέξτε γιατι η μήνυση θα ανοίξει το θεμα και θα φέρω στο δικαστήριο το θέμα της χρήσης του συσκευαστηρίου ως μαγαζί για καλαμπόκια. Επιδότηση γ αυτό πήρατε? ποιος σας έδωσε άδεια κάτω από τους μύλους μες το δασάκι να κάνετε ένα κουτί με λαμαρίνες? Βάλε τη φωτογραφία που σου στέλνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δίκαιος ας περάσει από το γραφείο δόμησης της περιοχής να μάθει ότι τα κτίρια βρίσκονται εκτός σχεδίου, άρα δεν υπόκεινται στις διατάξεις περί παραδοσιακού οικισμού και ιστορικού τόπου. Τα πραγματικά εκτρώματα βρίσκονται στο ιστορικό κέντρο. Κάνε μια βόλτα από το κέντρο κύριε Δίκαιε αλλά με τα πόδια γιατί αν διασχίζεις την αγορά με 100 μίλια την ώρα μόνο ευθεία μπορείς να δείς.
    Τέλος θα ήθελα να επισημάνω τις προσπάθειες που έκανε η παρούσα διοικούσα αρχή όλα αυτά τα χρόνια. Ξαφνικά τώρα θυμηθήκαμε τα σιδερένια κουτιά; 4 χρόνια τώρα είχαν εξαφανιστεί; Μάλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι τα έργα Τσιγκουνη αυτά. Αλλά που να παραδεχτούν οτι πήρε επιδόσεις για να γίνει τελικά αποθήκη. Οσο για την Άδεια απο πολεοδομια μπορείς να μάθεις αν έχει κσι πως την πηρε. Και το σφαγείο μήπως δεν έχει ακομα. Γιατι το εκανε σε κτήμα που εινα άλλου. Αγ Νικόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ψεκασμενος απο αεροπλανα16 Ιουλίου 2014 στις 12:33 μ.μ.

    κοιτατε ρε που απο τον τσιγκουνη εχουν βγει αλλοι 2 δημαρχοι και ακομα με αυτον αχολουμαστε.ερε ποσο πατωσε τον τοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή