Νέα Δημοτική αρχή από Σήμερα στο Λεωνίδιο!

Από σήμερα 01 Σεπτεμβρίου 2014 αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Λυσίκατος Χαράλαμπος του Νικολάου!
Μετά από μια εκλογική νίκη στο νήμα για μόλις 40 ψηφοδέλτια, Είναι ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας για τα επόμενα 5 χρόνια.
Μαζί με τους συνεργάτες του, εκλεγμένους και μη, μαζί με τους υπάλληλους Του Δήμου θα  υπηρετήσει το Δήμο και τους πολίτες του.
Σε μια περίοδο μπροστά μας, όπου οι Δήμαρχοι μόνο ευθύνες και υποχρεώσεις έχουν, οι Δήμοι μόνο χρήματα μαζεύουν και απλά συντηρούν την ύπαρξη τους, είναι και τυχερός.
Παραλαμβάνει Δήμο Νοικοκυρεμένο, χωρίς υποχρεώσεις, με οργάνωση και ταμείο. Χάρης στον προκάτοχο του κ Μαρνέρη. (ο οποίος δεν παρέλαβε το Δήμο ποτέ από τον κ Τσιγκούνη...)
Χρέος και υποχρέωση του Νέου Δημάρχου είναι να τιμήσει, να σεβαστεί και να συνεργαστεί με τον Κ Μαρνέρη για το καλό του τόπου, όπως έκανε και αυτός όλα του τα χρόνια στο Δήμο από την θέση του υπαλλήλου αλλά και του Δημάρχου!
Επιλογή του νέου Δημάρχου είναι αν θα συνεχίσει με το 50,02% ή με όλους μαζί!
Τα χρόνια που έρχονται είναι δύσκολα για τον Δήμο μας αλλά και κάθε Δήμο της χώρας, Ο Δήμαρχος ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος πρέπει να επιλέξει, με τον Πολίτη ή με το κράτος... !
Με τα αρπακτικά που κυκλοφορούν σε κάθε Δήμο ή με τον Πολίτη?

18 σχόλια:

  1. Εχουμε και δω φιλε αρπακτικααααα Περιμεναν πως και πως να αναλαβει ο Μπαμπης για να κανουν παρτι Με το Μαρνερη εφαγαν λιγα τωρα θελουν οσα εδωσαν στης εκλογες και αλλα τοσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αρπαχτικά βγήκαν από το δρόμο του Δήμου μας και κάθονται "δίπλα" τώρα. Ο νοών νοείτω. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η αγωνία για τη συνεργασία του Δημάρχου με τον κ. Μαρνέρη. Από όσο γνωρίζω ο νέος δήμαρχος θα αξιοποιήσει όλο το δυναμικό του δήμου μας. Υπάρχει κάποια σαφής ένδειξη ή υπόνοια παραγκωνισμού δημοτικών υπαλλήλων; Δε νομίζω να περισσεύει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έμαθα έδιωξε και έναν υπάλληλο του Δήμου Ονόματι Κώστα από Τυρό γιατί τόλμησε να ψηφίσει Μαρνέρη. Λέει ήταν ειδικός συνεργάτης του Μαρνέρη

      Διαγραφή
    2. Επειδή είσαι γατάκι δεν ξέρεις ότι η θητεία των ειδικών συμβούλων λήγει μαζί με τη θητεία του δημάρχου. Δεν πειράζει, θα μεγαλώσεις και θα μάθεις. Πήγαινε για το γαλατάκι σου τώρα και άσε τα λόγια του καφενείου.

      Διαγραφή
    3. Και για πες μου εσυ που εισαι σουπια..τον αλλο σύμβουλο γιατί τον κράτησε; Η δικη του θητεία δεν έληξε ;

      Διαγραφή
    4. Τα πράγματα είναι απλά, τον ένα τον κράτησε επειδή τον ψήφισε, τον άλλον τον έφαγαν, έληξαν, δεν ανανέωσαν (όπως θες πες το) επειδή οι Τυριώτες Λυσικατικοί άσκησαν βέτο,

      Διαγραφή
    5. Ειχε γινει συμφωνια απο πριν να φαγωθει

      Διαγραφή
  3. Συγνώμη αλλα θέλω να προσθέσω κατι..στο σημείο.. που λετε οτι ο Δημος ειναι νοικοκυρεμενος...Απ' οτι ξερουμε οτι η πρώην πλέον δημοτική αρχή έχει απλήρωτους κάποιου απο τους εργάτες της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δω πως θα πληρώσετε αυτούς όλους που διορίσατε από χθες.
    Με ποια κριτήρια διοριστήκαν? Με κριτήριο Ψηφίζεις Γάτο?
    Εξηγήστε μας την διαδικασία γιατί είδα ξεχύθηκαν στις δουλείες του Δήμου από προχθές όλοι όσοι μοίραζαν ψηφοδέλτια του Γάτου!
    Όλοι εμείς γιατί να τους πληρώσουμε αυτούς?
    Ας μας πει το όνομα του αυτός που είναι απλήρωτος από το Μαρνερη και θα τον πληρώσω εγώ!
    Να σου πω όλους αυτούς που άφησε ο Τσιγκούνης απλήρωτους και τους πλήρωσε ο Μαρνερης θα τους πληρώσεις εσύ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γατάκι έχει αντιληφθεί ότι λες τη μία μπαρούφα μετά την άλλη ε? Η λέξεις διορισμοί - δημόσιο - προκήρυξη - διαύγεια σου λένε κάτι?? Είπαμε είσαι γατάκι, αλλά λυπήσου μας. Δεν μας έχει μείνει άντερο...

      Διαγραφή
    2. ναι οι λεξεις που εγραψες μου λενε κατι.μου λενε πλλα.αλλα μιας και διαβαζω τα; σχολια θα σου πω και κατι.προκυρηξη διορισμος ασεπ.αλλα και ειδικους ορους σε μια προκυρηκη που ξερεις απο πρην οτι την εχει μονο ο ανθρωποσ σου σου λεει κατι?η οχι??διαφανεια και εκει.πηστευω να καταλαβεσ τι θελω να πω.

      Διαγραφή
  5. ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΩΣΤΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΖΟΒΑΝΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ.ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ...ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα συγνωμη.ο κυριος τριανταφυλλου με τον κ.ξερακια μαζι??μα αν θυμαμε καλα που καλα θυμαμε ο κ.ξερακιας κατηγορουσε στο μαγαζη του και αλλου τον κ.τριανταφυλλου..οτι κανει αγορες μονος του με οχι σωστο τροπο και αλλα .τωρα??μαζι?κυριε ξερακια??η διαφανεια παει περιπατο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν σκεφτείς δε οτι Τριανταφυλλου και Ξερακιας ηταν με το Μαρνερη!! Καλη επιλογη και ο Σωτηροπουλος για προεδρος Δ.Σ. τωρα που διαγράφηκε πια από φοιτητής! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γράφονται πολλά και ακούγονται πολλά,Εγώ θα ευχηθώ καλεί θητεία στο Δήμαρχο Κ. Λυσικατο. Και θα ήθελα να του πω να έχει άποψη και γνώμη δικιά του,γιατί ο κόσμος είναι πολύ κακός.Αν δίωξη από δίπλα του μερικούς που ο κόσμος τους κρήνη ακατάλληλους να είναι δίπλα του και να μην τους έχει από πίσω κάθε φόρα γιατί ο κόσμος δεν είναι χαζός βλέπει και κρήνη. Ένα παράδειγμα θα του πω στο Τυρό δεν άρεσε καθόλου η εικόνα να είναι δεξί χέρι η Σοφία δεν είδε ότι ο κόσμος δεν την θέλει. Νομίζω πως στο πίσω μέρος του μυαλού του ξερή ποιους πρέπει να έχει, και όχι αυτούς που κλαίγανε με μαύρο δάκρυ που δεν είναι στο Δ,Σ γιατί δεν θα ξέρουν τη γίνεται και να τρώνε όπως έτρωγαν επί Τσιγκούνη.?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποιος ψίφησε Μαρνέρη μπουζούλι και άντε γεια, τώρα κάνουμε εμείς κουμάντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν λες εσεις τι εννοεις; Πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να εχει αξιωσεις για κουμαντα οταν δεν μπορει καλα καλα να γραψει μια λεξη σωστη.( ψησισε) ανοιξε και κανα λεξικο και αν δεν μπορεις γκουγκλαρε σου ειναι πιο ευκολο οχι ολο καφεδες.

      Διαγραφή
  10. αυτό είναι το κακό ότι κάνετε εσείς κουμάντο, μόνο ο Δήμαρχος και 3-4 αντιδήμαρχοι πρέπει να κάνουν κουμάντο αλλιώς τα 5 χρονιά περνάνε γρήγορα.Και κάλο θα είναι η πόρτα του γραφείου του Δημάρχου να είναι ανοιχτοί για να μην λεν ότι απομακρύνει τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή