Παραιτήθηκε από τον Συνδυασμό Δημάρχου ο Ξερακιάς


Σε επιστολή του προς το Δημοτικό συμβούλιο αναφέρει το λόγο.
Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα, θέλω να ανακοινώσω σε εσάς και στα μέλη του Δ.Σ. την αμετάκλητη απόφασή μου να αποχωρήσω από τη δύναμη του πλειοψηφούντος συνδυασμού και να παραμείνω ανεξάρτητο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η απόφασή μου αυτή υπαγορεύεται δυστυχώς από την κάθετη και απόλυτη διαφωνία μου για τον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης από πλευράς του κ. Δημάρχου και λοιπών παραγόντων της εκτελεστικής εξουσίας στο Δήμο μας.
Παρόλες τις επανειλημμένες προσπάθειές μου να αποτρέψω και σε άλλες περιπτώσεις να προλάβω διοικητικές και διαχειριστικές ενέργειες, οι οποίες κατά την άποψη μου δεν συνάδουν με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του πλειοψηφούντος συνδυασμού αλλά και με τον ορθό και σωστό τρόπο τον οποίο πρέπει να μετέρχεται η κάθε διοίκηση στον λειτουργικό και διαχειριστικό τομέα, αυτό δεν κατέστει δυνατόν.
Παρακαλώ όπως φροντίσετε για την τυπική διαδικασία αποχώρησής μου από τον πλειοψηφούντα συνδυασμό και την γνωστοποίηση με βάση τα όσα ο νόμος προβλέπει της ανεξαρτητοποίησής μου από σήμερα 02 Νοεμβρίου 2015.
Με εκτίμηση,
Ξερακιάς Χρήστος

22 σχόλια:

  1. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μας πει και το λόγο. Τίμιες κουβέντες με αποδείξεις οχι λόγια στον αέρα. Περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα ένας κατήγορος του Δημάρχου, αν έχει αποδείξεις θα τις είχε βγάλει, αν είχε λέμε. Κάτι θα του έταξε, δεν του έκανε το χατήρι και τώρα φωνάζει. Δήμαρχε συνέχισε με αυτούς που σε πιστεύουν. δίωξε τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μιλήσουμε ουσιαστικά και επί του θέματος, στην ανακοίνωσή του κάνει πολύ σοβαρές καταγγελίες σχετικά με τον τρόπο που ασκεί εξουσία ο Δήμαρχος, με την αναντιστοιχία των εξαγγελιών και προεκλογικών δεσμεύσεων με τα πεπραγμένα του συνδυασμού και το σοβαρότερο νομίζω όλων πως η διαχείριση και η διοίκηση ασκούνται με λάθος τρόπο. Χωρίς ορθό τρόπο στη διαχείριση,σαν κατηγορία,αποτελεί κόλαφο στα όσα αναφέρει ο Ξερακιάς. Μάλλον οι ασκοί του Αιόλου μόλις άνοιξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αναρωτηθηκε κανεις γιατι δεν αφηνουν εναν πρωην αντιδημαρχο να μιλησει και να υπερασπιστει αυτα που ισχυριζεται?? τα οποια δεν ειναι καταγγελιες αλλα αιτησεις ενημερωσης οπως καθε δημοτικος συμβουλος οφειλει και εχει δικαιωμα να ζητα. Η φραση ''θα χρησιμοποιηθουν ενωπιον της δικαιοσυνης" ενοχλει ΜΟΝΟ αυτους που εχουν λερωμενη τη φωλια τους και επιβεβαιωνουν οσους τους ασκουν κριτικη για λαθος τροπο διοικησης και διαχειρησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τον φίμωσε κανένας; Ευτυχώς απέμεινε λίγη δημοκρατία ακόμα στη Νότια Κυνουρία και μπορούμε ακόμα να μιλάμε. Ίσως θα μπορούσε να μας κάνει πιο λιανά την κάθετη και απόλυτη διαφωνία του με τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου βγάζοντας μια περιεκτική ανακοίνωση με τα όσα συμβαίνουν επιτέλους εκεί μέσα, αντί να κάνει τους σερίφηδες με τα φιλαράκια του καθημερινώς.

      Διαγραφή
    2. Τι δεν καταλαβες. Δημοκρατικα ΔΕΝ του επετραπει να τοποθετηθει στο ΔΣ οπως οφειλει καθε δημοτικος συμβουλος ουτε για την απομακρυνση απο τη θεση του αντιδημαρχου ουτε για τους υποτιμητικους ισχυρισμους του δημαρχου. Αρα ή ηλιθιος εισαι ή φασιστας. Σεριφηδες βλεπουν ΜΟΝΟ οι κλεφτες...οι υπολοιποι βλεπουμε ανθρωπους να συναναστρεφονται.

      Διαγραφή
    3. Τους χαρακτηρισμούς σου τους επιστρέφω σε σένα και στους ομοίους σου.

      Διαγραφή
    4. Οταν χαρακτηριζεις να δεχεσαι και χαρακτηρισμους...ευκολα βαζεις ταμπελα σε ανθρωπους...αλλα ξεχασα...στη δημοκρατια που ξερεις, μονο σε εσενα και τους ομοιους σου επιτρεπεται να χαρακτηριζουν.

      Διαγραφή
    5. Κι εσύ σταμάτα να το παίζεις σερίφης στη θέση του σερίφη, εκτός κι αν είσαι ο ίδιος σερίφης ή θα θελες να γίνεις. Απωθημένα ή έλλειψη σκοπού στη ζωή; Χαμένο κορμί θα το λεγα;

      Διαγραφή
    6. πιο χαμενο απο εσενα δεν νομιζω. Λυπαμαι που δεν εχω σκοπο ζωης και απωθημενο να γινω δημαρχος. οι στοχοι που θετω εχουν σειρα και συνεχεια μεσα απο αξιες....και μην περιγραφεις τα ψυχολογικα σου επειδη πετυχες αλλα απ οτι σκοπευες.

      Διαγραφή
    7. Δεν είπα ότι θές να γίνεις δήμαρχος. Για σερίφης προορίζεσαι έτσι όπως πάς.

      Διαγραφή
    8. αυτο ελειπε...τετοιο καλαμι λιγοι το καβαλανε...οπως ειπε και το κατοικιδιο (για τον Λυσικατο)...ευτυχως που βρεθηκε κιολας...εψαχνε χαζο να συρει την αμαξα...για να ειναι οπως λεει παλι στα πραγματα.
      απο ποτε κρινεις για το τι προοριζεται ο καθενας...μου φαινεται οτι ψαρωνεις οταν με βλεπεις χαχαχαχα

      Διαγραφή
  5. Δε δίνω μια αν δε του επετράπει η αγόρευση στο ΔΣ. Το ότι σηκώθηκε άρθρο εδώ μέσα σημαίνει ότι του δόθηκε το βήμα να μιλήσει, ανταυτού επιδόθηκε για άλλη μια φορά σε μια γενικευμένη παπαρολογία χωρίς να μας εξηγεί τι πραγματικά συνέβη, ή μήπως τα ατοπήματα της διοίκησης αγγίζουν το άπειρο και δε μας παίρνει ο χώρος; Το ότι παραιτήθηκε για άλλη μια φορά με αοριστολογίες θα έπρεπε να μας κάνει να αναρωτηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μια και δυο και τρεις δεκαρες δινεις....για να πληρωνονται αυτοι που δουλευουν 2-3 ωρες και μετα το παιζουν αραχτοι και λαιτ στα γραφεια, αυτοι που παρκαρουν ενα φορτωτη και δηθεν σκεπαζουν σκουπιδια, αυτοι που υποτιθεται τρεχουν για τον τοπο και βαζουν και στη δικη τους τσεπη....αυτες ειναι αοριστες παπαρολογιες?? αλλα οταν αναφερονται με εσωτερικη αλληλογραφια στο δημο ειναι καταγγελιες?? και μια και δυο και τρεις θα επρεπε να δινεις για να μαθεις που πανε τα χρηματα που πληρωνεις.

      Διαγραφή
    2. Δίναμε πολλές δεκάρες ακόμη και για να πληρώνονται αντιδημάρχοι σε υπεύθυνα πόστα και να τρώνε ποικιλίες σε γραφεία και στην πλατεία ρολογιού. Να έχουμε και μια επαφή με την ώρα μη πάμε σε υπερωρίες γιατί ο Δήμος δεν πληρώνει. Καλή μας όρεξη λοιπόν. Φάτε μάτια ψάρια.

      Διαγραφή
    3. αυτες τις δεκαρες τις δινει το κρατος για να επιβλεπουν εκλεγμενοι (ιδιωτες) τους δημοσιους υπαλ. το πως θα τα φανε ειναι δικο τους θεμα...δεν σε πειραζουν οι μπυρες 12:00 των δημ.υπαλ.εν ωρα εργασιας, σε πειραξαν των αντιδημαρχων οι οποιοι δεν εχουν ωραριο....εισ'ωραιος

      Διαγραφή
    4. Με πείραξαν οι μπύρες των αντιδημάρχων με τους δημοσίους υπαλλήλους. Το καλό όμως είναι πως δε θα ξαναπιώ...

      Διαγραφή
    5. κι εμενα με πειραζει το κομπλεξ και η αμάθειά σου...

      Διαγραφή
  6. μια λαϊκή παροιμία λέει. στο βάλτο, όταν τσακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ θέλω να κάνω μια ερώτηση, στο πρόσφατο συμβούλιο που έγινε, κατάλαβα ότι ο δήμος πληρώνει γεώτρησι σε ξένο δήμο της βοριάς Κυνουρίας γιατί μας περισσεύουν. Έκτος ο Δήμαρχος η δημοτική αρχή τα βάζουν από την τσέπη τους η διαφάνεια που φώναζαν προεκλογικά που είναι στα συρτάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι έκτος ο Δήμαρχος με την δημοτική αρχή, οι προηγούμενοι πέντε ποιοί είναι, σε παρακαλώ πολύ να μας τους αναφέρεις αλφαριθμητικά.

      Διαγραφή
  8. Τα σχολεία πότε θα είναι έτοιμα....????Γιατί λέγανε οτι από Οκτώβριο ολα Οκ..!!!Με το λιμάνι της Πλάκας τι γίνεται?Μόνο βόλτες με την κόρη του Τατούλη κάνουν....ο Βλάσης είναι βουλευτής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή